Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yaw arabamı alıyon hayallerimdeki mama sandalyesi diyokaydirigubbakcemile3
Al işte bir tanee walla ben çok memnunum..yani ahşabın görüntüsü dediğin gibi daha güzel ama buda çok iyi iş görüyoryerimseniben hem ahşapların tekerleği yok die biliyorum

Ben kaçıyorum grşz kızlar:içelim:

Bu arada engınarı bugun yaptım sonunda eda cok sukur... kaydirigubbakcemile3

Oh oh yarasın Aslana..Bugün bende yaptımm ilk önce limonsuz verdim yemedi sonra limon sıktımm öyle yedi..

Bu arada Ne kadar pahalıymış bizimkilere aldırıyordum ben...
tanesi 2,5 ytl imiş:1shok:
Bende ucuz bir şey sanıyodumm...

Olsun yav bı de eve uyum saglıyor ya en cok o yuzden ıstıyorum neyse chıcconun begendgım bır modelı var ahsap bualmazsam ondan alıcam ama sansımı zorluyom işte bakim..

Ben sutlu yaptım canım beslenme topiğindekı gıbı lımon da sıkmadım bilmem..
yedı ama uslu uslu.. parasını bılmıyodum valla... oha yanı.. gecen markette alısverıs yaparken erık seftalı fılan vardı..
bırde uzumde heralde sıyah uzum.. kucuk plastık kapta 12 tl uzum 13 tl seftalı.. yuh dedım bee de get.. tobe yaa.. :mymeka:

Betül
sahibinden.com/ahsap_mama_sandalyesi-78WQQaXQQ7047553WQQpXQQdisplayitem
istediğin renkte yaparlar herhalde ... görmüştüm sen tahta deyince aklıma geldi işine yarar belki ... yada aklında bi model varsa yaptırada bilirsin herhalde buraya

Betül
istediğin renkte yaparlar herhalde ... görmüştüm sen tahta deyince aklıma geldi işine yarar belki ... yada aklında bi model varsa yaptırada bilirsin herhalde buraya

Canım bunlarıda gordum nette aratırken ama boyle degıl modelı farklı benım ıstedıgımın..
o yuzden bulamııyorum heralde.. bunlardan bı tanesınde bı kac mama sandalyesı resmı var yaptırabılırsın derken mobılyacımı kı yaptırıcaz anlamadım canım ?

sanırım canım , diğer ürünlerine baktım da öyle anlaşılıyor ....
gerçi sen model beğendikten sonra her marangoza yaptırabilirsin herhalde ... hazır bulman biraz zor olabilir.

bide bunlara bak bakimm
baneva.com/site/page.asp?dsy_id=3871
sahibinden.com/ahsap_mama_sandalyesi-60WQQaXQQ7047629WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:

Canım kıyafetleri çok güzelmiş gülegüle giysin kuzular.. BEn kıyafet alırken çok kararsız oluyorum ya, sizde öylemisiniz?
1 yaşına yaklaşıyorlar o yüzden 1 küçük mü olur, 2 alsam seneye hiç mi giyemez.....
Geçen çok güzel bi ayakkabı gördüm ama kaç numara alsam , sneye kadar ayağı ne kadar büyür diye bi türlü karar veremedim. O sırada gezmeye gidecektik. Gezmekte de aramızda 40 gün olan bi yiğen var ona ayakkabı almışlar , onu görünce de almadığıma pişman oldum ya....

biz kıyafet falan almıyoz.... kayınpederim satıyo o alıp geliyo...
i kaç çeşit alıp geliyo sağolsun içinden beğen diye ben de hepsini birden alıyom...:roflol:
ne görgüsüzüm heee

Zeynep bu arada size de geçmiş olsun. Sünnet olmuş fıstığımız.. Kocaman oldualr yavvv...
Valla kızlar yemek olaylarını tartışmayın. Kimin ki yiyiyorsa yesin. Bizde sanki kalorimi hesaplamışlar.. Hep pirinç unnları ile büyümüşüz. ama babam bize beyin çok alırmış taze olarak annem onu ezdirip çok yedirrmiş. Zeki yaparmış ,annem öyle diyo...
Ben çok yemişim .Ondan akıl paçalarımdan akıyo ...delikafadulden

Ayça da enginar çok yedi bu ara
valla ben normalde eve almazdım ama Ayçaya veriyom çok da güzelmiş tadını bilmezdim

ama benimki çok hareketli anam et tutmuyor.tutunup kalkmaya başladı benim bıdı.

sanırım canım , diğer ürünlerine baktım da öyle anlaşılıyor ....
gerçi sen model beğendikten sonra her marangoza yaptırabilirsin herhalde ... hazır bulman biraz zor olabilir.

bide bunlara bak bakimm

bu sah... denle olan lınk hep anasayfa olarak cıkıyor ama sanırım benım daha once baktıklarımla aynı..
Aslında mobıyacıya yaptırılcak kadar teferruatlı bırsey degıl yanı hazır satılıyırdur muhakkak bı yerde dıyorum bı kac yere sormustum uskudarda bulabılırsın dedıler oraya ınemedım daha.. :1no2:
çok saolasın canım ayrıca..

kızlar , bu arada ben yine daha hastalanmadım ya... Tarihleri de unuttum valla ya...
Ne zaman düzelecek ki bu , böyle mi devam edecek yav...

çok geçmiş olsun,bende bugün hastanedeydim neler var nelerr,binlerce kez şükürler olsun halimize.

eşin daha öncede kaza geçirmişti değilmi?geçmiş olsun eşinede..yasin okutturun tabi,dua şifadır.

ne kaynanası yaa,kızım kimi seçerse o demiştin (

:roflol::roflol::roflol:

İyi akşamlar arkadaşlar biz yeni geldik sayılır alışverişten:)oFF valla evlat başka birşeymiş bütün gün onun için gezdik havada sıcak dilimiz damağımız yapıştı en son kendimiz için oturduk yemek yedik o kadar..Yazlık alışveriş yaptık biraz oğluma ilk sandaletlerini aldık bugün:sm_cool::sm_coolerşembe falanda kısa kollu çıtçıtlı body lerimizi almaya gidicez inşallah:1rolleyes:Sonra fotoğraflarımızı koyarım cicilerimizinyerimseniben
Ayşecim çok geçmiş olsun yaa Allah beterinden saklasın ucuz atlatmışınız...
heee kızlar
kayınvalidelerinizden anneler günü hediyesi aldınızmı
ben almadım ama açıkçası içimden beklemiştim
ben her anneler gününde alırım
[B]Canım ben çam sakızı çoban armağanı bir bluz aldımkaydirigubbakcemile3Onlar bana hediye almaz direk para verir çünkü hiç birşey beğenmem ben kolay kolay önceleri alıyordu kadın sonra baktı ben onu değiştir bunu değiştir en iyisi ben para verem sen ne istersen onu al kızım kendine diyorkaydirigubbakcemile3
Eşimde çok uzun zamandır istediğim bir saat vardı onu aldı yani Ege aldı sözdekaydirigubbakcemile3
[/B] Evet Gülcüm katılıyorum bende kesinlikle burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz mesela bende ciğer daha başlamadım yarın doktor kontrolumuz var zaten tavuk balıkta başlıcaz artık bakalım sorucam bende ona göre vermek istiyorum... :roflol::roflol:
akşama yemek yemicem duygunun takti aç yatacam bugünn yaa gaza gelmiştim ne güzel
1 aydır şevkim kaçtıı....burdan şevkime sesleniyom şevkiiiii geri gel bu sefer seni üzmicem,eve dön noluuurrrr:roflol:

Dene bakalım çok faydasını görcen şeker bak aytoşta bugün başlıcaktı aynı taktiğe benim facebooktaki son fotolarımı görünce karar verdi:roflol:
Gülcüm , enginarı nasıl yapıyorsunuz? Dilim dilim satılıyor öyle mi alıyorsunuz?

Canım burda çiçekli yani soyulmamışta satılıyor çanak şeklinde ayıklanmışta ben çiçek şeklinde alıyorum çanağinı soyuyorum patates ve havuçla haşlayıp buharda püre yapıyorum yoğurtla veriyorum..2 kere verdim gerçi evde bir tane daha var yarında onu vereyim bari:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…