- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.001
:roflol:
Allahım yarebbımm hersey kanser hersey kanser yavvv yasamak zorlasıyo he gıtgıde o yasah bu yasah bu uzmanlar daha fazla arastırmasın yıteerr basımıza ıs cıkarıyorlar... :roflol::roflol:
Valla canım bende tattırıyorum artık herseyden 8 aylık oldular yaa onu yeme bunu yeme daha nereye kadar bıraz lezzet gorsun dıllerı damakları degılmı ama.. :roflol:
Ben sofradayken tattırıyorum parmagımla dedıgın gıbı.. cok hosuna gıdıyor hele beraber masaya oturmaya nasıl mutlu oluyor..
Ama mama sandalyesı almadık henuz yaa hayallerımde kı mama sandalyesıne ulasana kadar beklıcem... :roflol: ( bebelac reklamındakı ahsap mama sandaleysı tıpınden ıstıyom yuk yuk anam nırde var :çok üzgünüm:)
Bu arada engınarı bugun yaptım sonunda eda cok sukur... kaydirigubbakcemile3
Yaw arabamı alıyon hayallerimdeki mama sandalyesi diyokaydirigubbakcemile3
Al işte bir tanee walla ben çok memnunum..yani ahşabın görüntüsü dediğin gibi daha güzel ama buda çok iyi iş görüyoryerimseniben hem ahşapların tekerleği yok die biliyorum
Ben kaçıyorum grşz kızlar:içelim:
Oh oh yarasın Aslana..Bugün bende yaptımm ilk önce limonsuz verdim yemedi sonra limon sıktımm öyle yedi..
Bu arada Ne kadar pahalıymış bizimkilere aldırıyordum ben...
tanesi 2,5 ytl imiş:1shok:
Bende ucuz bir şey sanıyodumm...
Betül
istediğin renkte yaparlar herhalde ... görmüştüm sen tahta deyince aklıma geldi işine yarar belki ... yada aklında bi model varsa yaptırada bilirsin herhalde buraya
Canım bunlarıda gordum nette aratırken ama boyle degıl modelı farklı benım ıstedıgımın..
o yuzden bulamııyorum heralde.. bunlardan bı tanesınde bı kac mama sandalyesı resmı var yaptırabılırsın derken mobılyacımı kı yaptırıcaz anlamadım canım ?
http://img16.imageshack.us/img16/811/img2586r.jpg
kızlar bunlarda benım oğlumun cicileri
sanırım canım , diğer ürünlerine baktım da öyle anlaşılıyor ....
gerçi sen model beğendikten sonra her marangoza yaptırabilirsin herhalde ... hazır bulman biraz zor olabilir.
bide bunlara bak bakimm
çok geçmiş olsun,bende bugün hastanedeydim neler var nelerr,binlerce kez şükürler olsun halimize.slmm arkadşlarr canım sıkkn çünkü kızımın boğazı balgam doluymuşş ve enfeksiyonn kapmışşş iyi ki başka bi dr götürmüşümm 2 gecedir hiç durmadııı hep ağladıı sankii biri dövüyorr canı yanıyormuşş gibiiii allahımm sen sağlık ver yavrularımızaaaaaa(((
eşin daha öncede kaza geçirmişti değilmi?geçmiş olsun eşinede..yasin okutturun tabi,dua şifadır.ben çıkıyommm alış verişe gideceğizzz
haa bu arada eşimm kaza geçirdii izinli bugün allaha şükürr bişeyy yok sadece gözü şişşş ve morluklar varr allahımm bişey dolanıyooo basımızda yaa hayır olsunn olmadı evde bii yasin falan okuturumm bi de adak adarızzzzz candan önemli mi yaaaaaa
betüşş senide merak etmiştimm ama şükürr bi sorunn yokmuşş arkadaşımmm ........
arkadaşlar dua edinn kızımm iyileşşin...........
allaha emanet olunnnnnnnnn.........bys
ne kaynanası yaa,kızım kimi seçerse o demiştinLan Aytoşşşşşşş
pimpirik demedim be başka şey dedimdi aaa dönüüür nişanı mı atıyoz yoksa
valla kızım yedi sarmısağı şimdi getiriri öptürrüm seni hoooohhh mis gibi sarmısak kokuyor ağzı
Öp kızım kaynanı bakiim öpp:roflol:
:roflol::roflol::roflol:Kızlar ya bi yerden kusmuk kokusu geliyor Ayça yı kokluyom ondan değil zaten genelde kusmuğu böyle kokmaz,dün akşam da kustu ama iyice sildim eğildim kokladım orada kokmuyor acaba komşunun kızı mı gizli biyere kustu kokuyor?
Ayşecim çok geçmiş olsun yaa Allah beterinden saklasın ucuz atlatmışınız...ben çıkıyommm alış verişe gideceğizzz
haa bu arada eşimm kaza geçirdii izinli bugün allaha şükürr bişeyy yok sadece gözü şişşş ve morluklar varr allahımm bişey dolanıyooo basımızda yaa hayır olsunn olmadı evde bii yasin falan okuturumm bi de adak adarızzzzz candan önemli mi yaaaaaa
betüşş senide merak etmiştimm ama şükürr bi sorunn yokmuşş arkadaşımmm ........
arkadaşlar dua edinn kızımm iyileşşin...........
allaha emanet olunnnnnnnnn.........bys
[B]Canım ben çam sakızı çoban armağanı bir bluz aldımkaydirigubbakcemile3Onlar bana hediye almaz direk para verir çünkü hiç birşey beğenmem ben kolay kolay önceleri alıyordu kadın sonra baktı ben onu değiştir bunu değiştir en iyisi ben para verem sen ne istersen onu al kızım kendine diyorkaydirigubbakcemile3heee kızlar
kayınvalidelerinizden anneler günü hediyesi aldınızmı
ben almadım ama açıkçası içimden beklemiştim
ben her anneler gününde alırım
Evet Gülcüm katılıyorum bende kesinlikle burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz mesela bende ciğer daha başlamadım yarın doktor kontrolumuz var zaten tavuk balıkta başlıcaz artık bakalım sorucam bende ona göre vermek istiyorum...Mevlüde güle güle giyinsin canım oğluşun.
Kızlar şaka maka ben sizden aldığım bilgiler ve tavsiyeler sayesinde her şeye doktora koşturan bir anne olmadım.Aklıma bişey takılsa gelip buraya yazıyorum sağolun herkes fikrince cevap veriyor.Mesela burda bi ürün tavsiye ediyorsunuz haberim oluyor en azından Canan yedirmiş veya Serap denemiş diyorum ben de deniyorum içim rahat ediyor.Farkında omadan ne kadar faydalı oluyoruz birbirimize.Komşum geliyor bana aaa rondoda mı çekiyorsun diyor veya aa milupanın organik meyve suyundan mı veriyorsun diyor,ben hiç denemedim diyor yani aynı yaşlarda bebeği olan bir ben varım çevresinde.Ben KK dan bahsediyorum sen de girsene güzel paylaşım oluyor diyorum,ben zaten internetten bakıyorum diyor.Ne bileyim mesela geçen gün burda bahsi geçmişti beyin ve ciğer verme konusunda benim normalde aklıma gelmezdi ama hemen eşime dedim alıp gelmiş,lan sayenizde çocuğum ciğer yedi:roflol:Valla şakası bir yana komşuma bakıyorum da çocuk büyütme konusunda ben ondan çok daha bilgiliyim bence internetten araştırmak da yeterli değil ahanda gerçek anneler burda ahanda eylül bebekleri,böyle bir ortamı burdan başka hiç bi yerde bulamayız.:enbuyukkk:
:roflol::roflol:Lan Aytoşşşşşşş
pimpirik demedim be başka şey dedimdi aaa dönüüür nişanı mı atıyoz yoksa
valla kızım yedi sarmısağı şimdi getiriri öptürrüm seni hoooohhh mis gibi sarmısak kokuyor ağzı
Öp kızım kaynanı bakiim öpp:roflol:
akşama yemek yemicem duygunun takti aç yatacam bugünn yaa gaza gelmiştim ne güzel
1 aydır şevkim kaçtıı....burdan şevkime sesleniyom şevkiiiii geri gel bu sefer seni üzmicem,eve dön noluuurrrr:roflol:
Gülcüm , enginarı nasıl yapıyorsunuz? Dilim dilim satılıyor öyle mi alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?