Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar alpın yuzu dah aiyi oldu ama dr götüremedık çamaşır makınasının borusu delınmıştı butun mutfagı su bastı eşim eleman getirdi o arada saat geç olmuş alpınde yuzunun kızarıllığı az geçti ama soltarafı kızarık türk bayragı gıbı yavrum yarısı beyaz yarısı kırmızı yarın geçmez se kesın götürcem..
duygu elın nasıl oldu?

sporuma da gidip geldim yarım saat hızlı yürüyüş 20 dakika bacak ve bel hareketi.kaydirigubbakcemile2

mevlüde geçmiş olsun..battanıye demişsin..alp alerjık ya benım aklıma ılk yün alerjisi geldi...geçmiş olsun..
zeynep tebrık ederım kazasız belasız atlatmışsınız şükür..
beyin ve dip balıkları verilmezdıye bılıyorum bende..ama gülcümsen bal cevız bile verıyodun aycaya..bilgi biyere kadar..her bebegın ılk dru annesı sonucta...bız tavuktan başka et yemedık henuz..nasıp olursa balıgıda ılk mezgıt corbası var aklımda..benımkının et tutması mumkun deıl kolay kolayda,bu kısıtlı menu bu keyfe keder yeme,bu hareketlılık varken ama benımde yaptğım tuhaf işler var..misal özel bı zeytınyagım var..ıkı gunde bır yemegınde cok koktgu ıcın mamasına katıyorum..demır ılacının verdgı sertlıgıde alıyo bağırsaktan..meyvesuyunuda bazen katıyorum napim sevmıyo tatlı şeyleri pek..bi muhallebi oda vanılyalısından baskasını yemıyo..gurme olcak galıba..ne anası gbi mok boğaz ne babası gibi kıllıkılçık..
ayten nerden aldın 10 tlye kıyafet adres versene bı zahmet..
ben bugun cok yoruldum pertoldum resmen..ismedo uyumadı..bide siling aldım ..oh dedım ya..akşamustu ılkkez kucagımda rahat rahat gezdım yavrumla..baya huysuzlandı takarken ama alışcek eli mahkum...henuz tamişi kavrayamadım ama baya guzel bişi..tam çingene işi..ne varsa eskılerde var..

Mevlüdecim geçmiş olsun esas size ne oldu?Ben kaçırdım galiba yoktum bugün şimdi gördüm geçmişte umarım önemli birşey yoktur canım yaa(Neden olduki acaba Allah allah elrjik birşey yedimi dicem ama yüzünün yarısı olmuş sen daha iyi bilirisn gerçi bizi habersiz bırakma canım...

sporuma da gidip geldim yarım saat hızlı yürüyüş 20 dakika bacak ve bel hareketi.kaydirigubbakcemile2

Ohhh ne güzel valla bende platese başlıcam inşallah şu göbek eski haline ancak o zaman dönücek kilo vermekle olmucak

iyi günlerde kullan canım
kayınvalidem banada daha önce 1 2 bişey aldı kullanmadım
en son kolye aldı onuda hiç takmadıydım
sanırım ondan almadı
haklı aslında kadın
belki içinden kırılmıştır bana

Umutcum o ne yaa siling:uhm:Ben anlamadımda güle güle kullanın:))

Arkadaşlar bize doktor haftada iki kez çorbasına kıyma koy dedi...bu ay için sadece..Yarın gıdıcez tavuk balık başlıcaz ama size hafatada kaç gün et veriyorsunuz??

Olabilir canım bende öyle ne aldıysa kullanmadım o da 1 yıldan fazladır bütün özel günlerde para olarak dönüş yapıyor açıkçası daha çok işime geliyor ne istersem onu alıyorumkaydirigubbakcemile5

duygu en haftada 2 kez verdım birde balık verdım geçen hafta yarın alışverişe gıdınce alp için kıyma alıcam onu daha kolay yoyo balıkta verırım belkı bu hafta birden çok gelmesın dıye balıkta kararsızım ama haftada 1 kezden bişey olmaz sanırım..
alp berk i sormuşsun ya sabah bı kalktı yuzu kızarmış şişmiş sasırdım eşimde panık oldu 2 yasında yıyenı böbrek yetmezliğinden ölmüş onun gibi olmuş dedı bana da alerjık yada kabakulak gıbı geldı ama su ansa suyla yıkadım bır ıkı kez kızarıklık azaldı şişlikte ındı eşim alerjık olmayan elyaf almış yastıklarının içinı değiştirdım tekrar bi yastıgını annem yapmşyı diğerını hazır almıştık hazır aldıgımızın içinden pamuk gıbı bişey çıktı ama içinde böle pıtırcıklar vardı yunlerde olurya öle bende boşattım yastıgı bakalım yarın nasıl olcak.....

Geçmiş olsun canım inşallah yastıktandır allah korusun kuzumuzu:Saruboceq:
duygu çok güzel canım iyi gunlerde giysın
Sağol canım:)

Siling ne kız??Eskilerden deyince şu bohça gibi olanlardan mı?E koca çocuk oldu ısmedo onun içine girer mi?
Valla ben sizin vermediğiniz herşeyi verdim denedim allaha şükür şimdiye kadar bişiy olmadı bence biraz rahat olmak lazım.Ben bişey verirken fayda zarar oranına bakıyorum ne yani ton balığının faydasından çok zararı mı var insana?Balık ya neticede en fazla haftada 1 kere ton balığı yiyecektir veya yemez ne kadar zararı olabilirki?.Ben de hergün vermiyom ki zaten.
Ceviz,bal,fındık,çilek,beyin,ilik,ton balığı...
Bugün danette bile verdim bi taneyi bitirdi aslında çok karşıydım ama yesin de tek bunu yesin neyse dedim.Bundan sonra kendi yaptığım pudingleri veririm.Muhallebiyi çok sevmiyor benimki.Ama elinde danoneyle dolaşanlardan da olmicam arada bir yiyebilir hergün asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…