- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.041
Bunlar sandaletlerimiz:)
.................[/IMG][/URL]
Umutcum o ne yaa siling:uhm:Ben anlamadımda güle güle kullanın:))
Arkadaşlar bize doktor haftada iki kez çorbasına kıyma koy dedi...bu ay için sadece..Yarın gıdıcez tavuk balık başlıcaz ama size hafatada kaç gün et veriyorsunuz??
Duygu güle güle kullanın,sağlıklı günlerle giyinsin tombili Egoş.
Bu arada ben artık etsiz çorba yapmıyorum nerdeyse hergün tavuk,balık veya et yiyor.
Serap ben kaynanaya çanta aldım o da bana çiçek almış.
Siling ne kız??Eskilerden deyince şu bohça gibi olanlardan mı?E koca çocuk oldu ısmedo onun içine girer mi?
Valla ben sizin vermediğiniz herşeyi verdim denedim allaha şükür şimdiye kadar bişiy olmadı bence biraz rahat olmak lazım.Ben bişey verirken fayda zarar oranına bakıyorum ne yani ton balığının faydasından çok zararı mı var insana?Balık ya neticede en fazla haftada 1 kere ton balığı yiyecektir veya yemez ne kadar zararı olabilirki?.Ben de hergün vermiyom ki zaten.
Ceviz,bal,fındık,çilek,beyin,ilik,ton balığı...
Bugün danette bile verdim bi taneyi bitirdi aslında çok karşıydım ama yesin de tek bunu yesin neyse dedim.Bundan sonra kendi yaptığım pudingleri veririm.Muhallebiyi çok sevmiyor benimki.Ama elinde danoneyle dolaşanlardan da olmicam arada bir yiyebilir hergün asla.
Sağolun kızlar fenalık geldi zaten koyamıcam hepsini yeter bu kadar offf..
Gül bende yarın sorcam bakalım doktora zaten herhalde artık bızde 1 gun tavuk 1 gun balık 2 gunde kıyma versek 4 gun yapar...
Bu arada once kıymayı etı haşıyormusunuz yoksa çorbanın ıcındemı pişiyor??
Ben haftada ıkı gunde mercımek verıyorum ona kıyma koymuyorum zaten değer olarak aynı diye...
Eda senin dediğin de doğru olabilir ama ben de küçükkenden bağışıklık sistemi herşeye alışsın ona göre gelişsin diye düşünüyorum.Sonra ciğer verince birden kabarmasın,alerjisi varsa da çıkar işte,tedavisi yapılır daha küçükten.Mesela astım genellikle titiz,pimpirik ve çok temizlik yapan annelerin çocuklarında görülüyormuş.Tozun içine de atmamak lazım tabi ama halılardan da sakınmıyorum ben emekliyor üstünde dediğim gibi belki ben fazla rahatım.
gül malesef laerjını tedavısı öyle hemen olmuyo..allah korusun..edanın dediği gibi drlar bırbırıyle çelişiyo..buyuzden hepimiz bebegımızın doktoruyuz..ben yaşamış oldugum için korkumdan mumkun mertebe organık hazırları ve kısıtlı menuyu takıp edıyorum..inanın her sabah ılkbaktıgım şey yanakları kızarmışmı...çünki herşeyden önce ben sorumluyum bu durumda cok moral bozucu...vıtamın olarak supravit diye bi vitamın verıyorum mamasına katılıyo..kombine vitamin...eh şimdilik yiyemediklerini ordan alsın azda olsa..yalnız c vıtamınını arttırmayı düşünüyorum..limon katıcam yemeklerıne ve mamasına azcık..bide limonata yapmak istiyorum ama şeker olayını napsak acaba?ya limonda dokunursa:)
edacım çok basit bişi..netten bak önce anla olayı..sonra evde kendınde yapabılırsın..2 metre kadar uzuncabi kumaş yeterli..nasıl yapıldgını anlatan sitelerde var..inan rahat...once uzunca bi bezle yapılış şekıllerıyle bı deneme yaparsın memnun kalırsan ıster alır ıster diktirirsin..biraz pahalı..eşimdegördü bi bez parçasına 100 mılyon nasıl verdın dedi..ama ben beceremem bılıyorum..bide bezın özelliği terletmeyen guzel ve cok sağlam bi kumaş..buna benzer buldan cinsi denir hatta kumaşçılarda biçok alternatıf var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?