Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım neden olmasın..gercekten bi kaşık yeterli oluyosa bence süper olur..ama sen yınede druna danış istersen..bende buharlı pişirci almak ıstıyodum bu bukadar fonksıyonluysa bundan alsammı acaba..iyi günlerde kullan canımbenim..

canımbenim..teklifin yeter...anneciğinin güzel ellerine sağlık...alasını diker..bide düğmecilerden bi halkalar felan var,metal olur ahşap olur,onada takabılıyosun kumaşı,süperde şık duruyo:)..pekmez organık aldım..üzüm pekmezi..ama kayınvalıdem ağır gelır henuz verme dedi..nasıpse bu ay..dediiğin gibi şeker olarak en iyi alternatif şimdilik bu veya şekerkamışı...

Betül canım bende o kadar ince detaylara takılmıyorum yani yoğurt yoksa bende başka meyveli yoğurt alırım..Bugün mesela bize yapılan bezelye yemeği vardı bezelyelerini havuçlarını evdim 2-3 kaşık verdim...Ama bir kızartma,yada bir ton balığı vermemm (Gül yanlış anlama canım ) yerimseniben

Dene bakalım çok faydasını görcen şeker bak aytoşta bugün başlıcaktı aynı taktiğe benim facebooktaki son fotolarımı görünce karar verdi:roflol:

yok kıss nerde yedim vaallaahii eşim yerken dayanamadım pilav kuru fasulye bide çoban salatası götürdüm senağlama ama çok pişmanımmmmmmmm senağlama

Evt dr.a sormak lazım bir türlü gidemedimm babasını beklediğim için,hicranın dr.una götürecektimm olmazsa eski dr.una sorarım..
Bugün denemek için patates yaptımm siper oldu hazır gibi birde 1 kaşık yağ çok ilginç..
Ben sırf kızartma için die biliodum ama tarif defteri çıktı içinde herşey yapılıyormuş sıvı yemekler hariç tabi...

Saol canım...
Evt anneme göstereyim bir modeli,yalnız sizin ki tamamen dikişlemi yapılmış güvenlik açısından soruyorum...özel güvenlik için başka bir şey yok değilmi?

Oh ıyı yapmıssın canım yarasn :) bende kayınvalıdeme gıttıgımız aksam corba vs yedırıcekken margarın yaktın mı yagı cok kavurdunmu dıye soruyorum yada tuzu coksa vermııyorum..

Oh ıyı yapmıssın canım yarasn :) bende kayınvalıdeme gıttıgımız aksam corba vs yedırıcekken margarın yaktın mı yagı cok kavurdunmu dıye soruyorum yada tuzu coksa vermııyorum..

Evt canım bende tuza dikkat etmeye çalışıyorum,böbreklerimizde küçük bir sorun var belki kötü etki yapar die korkuyorum...

Bu arada böbrek dedimde Aytenn çok kötüsün küstümmm annladın sen onuuklava:klava:

Kızlar buügn merve hiç girmedi değilmi gören oldumu? Yoksa kocişi süpriz yapıp geldimi acaba

evet merve benımde aklımdaydı yazacaktım sımdı :) bende merak ettım ?

birde kızlar yeme içme önemli ama
çocukla ilgilenmek zihnini yeteneklerini geliştirmek daha önemli bence
bizim okulda öyle çocuklar var
uzun ince yüzlerinden sağlık akıyo
ama bir sayıyı 10 ile çarp diyosun hesap makinesi arıyo
yorum desen sıfır
o derece yani
beyinler sıfır kilometre tertemiz hiç kullanılmamış
çocuk beynini ne kadar çok kullanırsa o kadar akıllı olur
bebişleri çok sıkmamak serbest bırakmak gerek
istediğine dokunsun tanısın (gülün yaptığı gibi)
konuşmak sarılmak oynamak yüzüne sürekli gülümsemek gerek
maşallah hepimiz bu konuda çok iyi anneleriz bence
kutluyorum kendimizi

yaa edacım küsme canım yaaa, benim bebek çantan kayınvalidemde, ben o tür şeyleri o çantada tututorum hep, sağlık karnesini falanda, hep unutuyorum almayı. hattaa geçen gün alayım anne unutursam hatırlatırmusın dedim, o benden unutkan çıktı, ama söz bir gün yazıcam. ama bizim değerler seninkinden çok yüksek.

Çok haklısın canım..

evet serapcım çok haklısın ben mesela geçen gün dünürümden duydum, her akşam eve geldiğimde önüne makarna sonra mercimek kavanozunu koyuyorum elini kavanoza sokuyo içinden avuçluyo şaşkın şaşkın bakıp dışarı atıyo çok sevdi kzum benim

Eda niye kızayim canııım,aaaa ben böyleyim sen öyle.Hiç bozulmam böyle şeylere.

Serap şimdi bu yazdıklarının benzerini yazacaktım benden çok yaşayacakmışın.
Aynen canım Allah akıl fikir bi de sağlık versin kuzulara,kiloymuş,boy posmuş boşşş

Alın bu da benim çılgın kızımla ailesi.
Pınar Çocuk Sütü

anladım canımm,şaka maka şimdi nasıl en son ne zman çektirdiniz ultrasonu??
çok fazla ilerlemiyordur İnşallah 1 yaşından sonra geçecek İnşallah...:Saruboceq:

Evt canım çok haklısın,saygılı,akıllı,hayırlı evlatlarımız olur İnşallah..
Allah kötü söyletmesin bize..şöyle olsaydıda böyle olmasaydı diye...

Ben kaçayım kızlar uykum geldi
Allah rahatlık versin hepimize ,ilk önce bebeklerimize tabi...a.s.

dalga mı geçiyon kız?:mymeka:
ben yapıyom ama hatta öyle oynarken yemek yediriyom ne yediğini anlamıyor.:roflol:

Şeniz...
Biliyorum senin öyle olmadığını yine yazayım dedimm
Maşallah Ayçayaa.....

bb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…