- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.081
Eda niye kızayim canııım,aaaa ben böyleyim sen öyle.Hiç bozulmam böyle şeylere.
Serap şimdi bu yazdıklarının benzerini yazacaktım benden çok yaşayacakmışın.
Aynen canım Allah akıl fikir bi de sağlık versin kuzulara,kiloymuş,boy posmuş boşşş
Alın bu da benim çılgın kızımla ailesi.
Pınar Çocuk Sütü
dalga mı geçiyon kız?:mymeka:
ben yapıyom ama hatta öyle oynarken yemek yediriyom ne yediğini anlamıyor.:roflol:
Duygu ben sebze çorbalarına genellikle etle yada kıymayla yapıyorum,vermediğim zamanlarda tavuk yapıyorum...Haftada 1 kere yememiş oluyor.
..
Gül dediğin gibi isteyen veriyor bende soframda bulunan bazı şeyleri tadımlık yediriyorum..
Bizimkilerede söylüyorum aynı şeyi 'her şeyi veririmm şimdi dokunmayabilir alerji olmayabilir ama ileri ki dönemlerde bağışıklık sistemi için önemli diyorum...
Dr.un bana anlattığı bu dönemlerde bağışıklık sistemi sürekli uyarılırsa,yüklenirse ileri ki zamanlarda alerjik astım vs.. görülebilirmiş..Basamak şeklinde çıkılması gerektiğini düşünüyorum...
Yani herşeyi vermediğim için ileride bir kaybım olmayacak çünkü zaten tüm vitaminlerini alıyor ama ya doğruysa..
Sonuçta kesin bir bilgi yok dr.larda birbiriyle tezat seçim bize kalıyoryerimseniben...
Duygu et derken kıyma veriyorum
ben Ayçaya göre küçük küçük köfteler koymuştum buzluğa onları sabahtan çıkarıyom çözülünce çorbanın içine atıyorum,pişiyor öyle.Yani hergün iki misket köfte yemiş gibi oluyor o boyutta yani.
Sağol canıma.s.Ben önce pişiriyorum...Suyuna atıyorum sebzeleri, eti ve suyunu fazla yapıyorum ki yarın yapacağım sebze çorbasınada kullanıyorum..
Bu arada zeynepcim hayırlı olsun erkekliğe ilk adımını atmış oldukaydirigubbakcemile3darısı bizim başımıza
kaydirigubbakcemile3Ayy alemsin Umutum yaa fotoğraflarını koy valla çok merak ettim ben:1rolleyes:sling aynen çingene bohçası gibi bi çeşit kanguru..inanın cok daha rahatı..3 yaşına kadar kullanılabılıyo..annenın taşıyabılmesıne baglı..ben ılkkez rahat sokaga cıktım öyle diyim size..kanguruda almıştım ama ufunet bastı bebeğimin halini gördükçe..güvende vermedı açıkçası,yan bantları felan inceydi..bu gercekten süper valla yarın hava güzel olursa iple çekıyorum fırliicam sokağa:)
ben valla yogurdu babymix verıyorum.muhallebıyı ülker,danone vermedım acıkcası sütaşa guvendıgım kadar guvenemedım..bide renklı yogurtlarda hoşuma gıtmıyo açıkçası..ama meyvesuyunuda organık şişe alıyorum hipin,yad mılupa bi içimlik..hazırdada organık kavanoz sebze var..benım yaptgımı yemesse onu verıyorum..hip i baya tuttum..organık mama sıda var..devam sütü olarak..arada mılupa harıcınde onuda verıyorum..bide sütsüz sade yulafunu..hip in oda..arada mamasına yada yemeğine katıyorum ekmekiçine alternatıf olarak..ekmeğide halk ekmekten alıp bıgun sonra fırında kurutup rondolayıp buzdolabına atıyorum..bugun karalahanalı,havuçlu prinç çorbası yaptım..princi fazla kacırmısım:)yarına allah kerim..haftada iki kez bakliyat verıyorum..yumurta yassah henuz...
Dene bakalım çok faydasını görcen şeker bak aytoşta bugün başlıcaktı aynı taktiğe benim facebooktaki son fotolarımı görünce karar verdi:roflol:
yok kıss nerde yedim vaallaahii eşim yerken dayanamadım pilav kuru fasulye bide çoban salatası götürdüm senağlama ama çok pişmanımmmmmmmm senağlama
Evt dr.a sormak lazım bir türlü gidemedimm babasını beklediğim için,hicranın dr.una götürecektimm olmazsa eski dr.una sorarım..
Bugün denemek için patates yaptımm siper oldu hazır gibi birde 1 kaşık yağ çok ilginç..
Ben sırf kızartma için die biliodum ama tarif defteri çıktı içinde herşey yapılıyormuş sıvı yemekler hariç tabi...
Saol canım...
Evt anneme göstereyim bir modeli,yalnız sizin ki tamamen dikişlemi yapılmış güvenlik açısından soruyorum...özel güvenlik için başka bir şey yok değilmi?
birde kızlar yeme içme önemli ama
çocukla ilgilenmek zihnini yeteneklerini geliştirmek daha önemli bence
bizim okulda öyle çocuklar var
uzun ince yüzlerinden sağlık akıyo
ama bir sayıyı 10 ile çarp diyosun hesap makinesi arıyo
yorum desen sıfır
o derece yani
beyinler sıfır kilometre tertemiz hiç kullanılmamış
çocuk beynini ne kadar çok kullanırsa o kadar akıllı olur
bebişleri çok sıkmamak serbest bırakmak gerek
istediğine dokunsun tanısın (gülün yaptığı gibi)
konuşmak sarılmak oynamak yüzüne sürekli gülümsemek gerek
maşallah hepimiz bu konuda çok iyi anneleriz bence
kutluyorum kendimizi
Kolay gelsın canım ıyı geceler...kıslar hepinizi öpüyorum ben bayılmak üzereyim, çilek reçeli yapıorumda onu bekliodum işlem tamamdır.
ayy ne demek aytencim bak bi gün size evimin değişik açılardan resmini çekip yollayim
ahırda mı yaşıyosunuz dersiniz her şey ortada,dolaplar,çekmeceler boşşş
maksat Ayça mutlu olsun aklı fikri gelişsin,özgür olsun tabi ben delirecem sonunda o ayrı...
kızlar bizim sorun çözüldü alerjık mış yastık değişti yuzu bıraz daha iyi bizimkıde alerjık hemen kabarıyo çok dıkkat etmek lazım sinekler falan da çoğaldı...
Bunlar sandaletlerimiz:)
Ayy duygu çok güzelmiş .gülegüle kullansın. Canım kaç numara al dın patişciklerini???
Ayy duygu çok güzelmiş .gülegüle kullansın. Canım kaç numara al dın patişciklerini???
duygucum egenin yeni cicileri çok güzel güle güle sağlıcakla kullansın ak kuzu.
günaydınlarrr dün akşam okudum okudum tam yazacaktım bayılıyodum uykusuzluktan hemen yat derya dedim uyku gelmişken kaçırmahihoyyytduygucum cicileri çok güsel egenin sağlıklı günlerde giysin inşallah...aytencim bende yaptım dün akşam mutfakta yemek yaparken onu da koydum yere döktüm bi kabın içine nohutları ağzına götürür diye düşünmüştüm ama yeltenmedi bile salladı döktü sonra toplamaya çalıştı bişeyler etti baya oyalandı ben yemek yaptım düşünün yani bende gülden duymuştm:teytey:ben de babymix yediriyom kızlar bazen de meyveli küçük daninolardan veriyorum ama hep sütaş almaya özen gösteriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?