Doğum yapmış olan anneler buraya....

süper olmuş maşallah size

dalga mı geçiyon kız?:mymeka:
ben yapıyom ama hatta öyle oynarken yemek yediriyom ne yediğini anlamıyor.:roflol:

kız vallahi dalga geçmiyorum senden duydumm, aaa dedim gerçekten çok mantıklı hem de çok hoşuna gider eminim dedim, teşekkür ederim paylaştığın için. hem ne vuruyosun leyn al sana :mymeka: iadeyi ziyaret

teşekkür ederiz kaynanasııı

bana bak kızıma kaynanalık yaparsan varya
hergün sarmısak yedirrim oğluna da sana da hohlar he:roflol:

hadin ben kaçtım iyi geceler hepimize

ayy ne demek aytencim bak bi gün size evimin değişik açılardan resmini çekip yollayim
ahırda mı yaşıyosunuz dersiniz her şey ortada,dolaplar,çekmeceler boşşş

maksat Ayça mutlu olsun aklı fikri gelişsin,özgür olsun tabi ben delirecem sonunda o ayrı...

Bize haftada 2 gun kıyma verdı bu ay sadece ama bakalım yarın ne dıcek sağol canıma.s.

Köfte yani içine soğan falanmı koyuyorsun canım?

Sağol canıma.s.
kaydirigubbakcemile3Ayy alemsin Umutum yaa fotoğraflarını koy valla çok merak ettim ben:1rolleyes:

Tühhh sana kız hani yapcam dedin hemen götürdün demek kuru fasülyeleri bari sadece salata yeseydin:mymeka:Neyse yarın yaparsın artıkın:teselli:

Eda bir kaşık yağla normal kızartma tadındamı oluyor yoksa böyle haşlanmış patates gibimi bende istiyorum ama kararsızım:uhm:

Haklısın Serapcım ilgi alaka sevgi herşeyden önemli..Özgür bırakmakta öyle çok sıkmamak lazım bebişleri...

kızlar bizim sorun çözüldü alerjık mış yastık değişti yuzu bıraz daha iyi bizimkıde alerjık hemen kabarıyo çok dıkkat etmek lazım sinekler falan da çoğaldı...

kıslar hepinizi öpüyorum ben bayılmak üzereyim, çilek reçeli yapıorumda onu bekliodum işlem tamamdır.
Kolay gelsın canım ıyı geceler...

Ayyy koy kız merak ettım valla:)E pekı onun dagıttıgı makarnaları napıyorsun sonra benımkı dırek agzına atar yaaa

Bende çıkıyorum artıkın yatayım bizimki bu akşam 20.15 te bayıldı artık ezanla kalkarız:)Hadi iyi geceler...

Günaydın arkadaşlar dün gece Ege 8 gibi yatınca gece 4 te kalkıp 2 saat kadar oyun oynadı bizekaydirigubbakcemile3Yatağa yanımıza aldık allahım bir dönüyor ayaklar ağzımımn içinde iki dakika sonra karnıma bir tekme en sonunda eşim aldı saat 6 ya kadar oynadılar sonra uyudu 8de biz kalktık eşim yatıyor şimdikaydirigubbakcemile2

Ayy duygu çok güzelmiş .gülegüle kullansın. Canım kaç numara al dın patişciklerini???

Nuraycım teşekkür ederim bunları 21 numara canımyerimseniben
duygucum egenin yeni cicileri çok güzel güle güle sağlıcakla kullansın ak kuzu.

Sağol canımcım:1hug:a.s.

Bugün 9.ay kontrolümüz var arkadaşlar saat 2 de:)Koskoca 8 ayı doldurduk 9.ayımıza girdik...Zaman su gibi geçiyor emzirirken kucağıma sığmıyor nasılda büyüdüler...Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Bu arada gece en son ben çıkıp sabah ilk ben geliyorum yine başladım günde 4 5 saat uykulara bakalım ne zaman bayılcam:bbo:

günaydınlarrr dün akşam okudum okudum tam yazacaktım bayılıyodum uykusuzluktan hemen yat derya dedim uyku gelmişken kaçırmahihoyyytduygucum cicileri çok güsel egenin sağlıklı günlerde giysin inşallah...aytencim bende yaptım dün akşam mutfakta yemek yaparken onu da koydum yere döktüm bi kabın içine nohutları ağzına götürür diye düşünmüştüm ama yeltenmedi bile salladı döktü sonra toplamaya çalıştı bişeyler etti baya oyalandı ben yemek yaptım düşünün yani bende gülden duymuştm:teytey:ben de babymix yediriyom kızlar bazen de meyveli küçük daninolardan veriyorum ama hep sütaş almaya özen gösteriyorum...

herkese günaydın...

kızlar ben de sakınmıyorum fazla... ama ben küçükken alerjik bi yapıya sahip olduğum için yedirdiklerime dikkat ediyorum... ben lisedeyken iyileşebildim tamemen... tatlı alerji yapardı ben de... ama sapasağlam dişlerim var yanıma kar kaldı...

bir de annelerimizle bizimle kıyaslamamak lazım bebeklerimizi...
çünkü bundan 10 yıl öncesine kadar bu kadar hastalık yoktu... hava bu kadar kirli değildi... bu kadar taş duvarlar arasında kalmamıştık... şehir yaşamı çok zorlaştı... hastalıklar çoğaldı...neredeyse hormonsuz gıda bulmak zorlaştı.. insanlar iyice paraya tapar oldu resmen sağlığımıza gasp ediyolar... nerden daha fazla kazanırım diye herşeye bi dalavere katmaya başladılar... o yüzden çok da rahat olmamak lazım diye düşünüyorum ben...

derya nohut mu verdin... aaaaaa şaşırdım doğrusu...
ben elmaları portakallrı dolduruyorum önüne... ama nohut hiç aklıma gelmedi... kız hiç mi götürmedi ağzına...

bu arada bizim üstten dişimiz geldi gelecek.. nasıl kabarmış...çok huysuz yaa...

fatmaaa gördüm seni aşağıda... nasılsınız... ne dediler onura...

cannım cım dikkat sakın arkanı dönme nohutlarla oynarken anlık ağzına sokar allah korusun ben önüne kavanozu koydum ama hiçç yanından ayrılmadım. çok korkarım öyle şeylerden.

yok canım gözümü bi kere bile ayırmadım bende korkarım çünkü bide Allah göstermesin bişi olsa müdahalke edemem paniklerim çok...o yzüden hep baktım ama hiç ağzına getirmedi hayret ettim valla bende döktü almaya çalıştı salladı hoşuna gitti sesler herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…