Doğum yapmış olan anneler buraya....

gül selam canım, küçük köfte dediğini , nasıl yapıyorsun, bayağı bize yapığımız köftelerden mi ayırıyorsun ayçaya da, başka bişeyler mi koyuyon içine? Yoksa sadece kıyma mı?

Gunaydınlarrr..

Derya o ilk resımdekı durus ne oyle ya daha dogrusu yatıs anam aga gıbı yatmıs erkeğe bak senn... :roflol: cok tatlı cıkmıs bee.... Şeniz

Mevlude cok sevındım canım yastıktan oldugunu ıyı akıl etmıssınız cozumlenmıs oldu barı..

sağol deryacım daha güzelleri sizin olsun inşallaha.s.canım aman nohuta dıkkat kucuk kucuk anlık birşey allahım korusun ben cesaret edemem cunku herseyı once ağzına götürüyor benım pisboğazkaydirigubbakcemile3
evet gülsüm gerçekten öyle eskiden meyvenin herşeyin en tazsi bahçelerden toplanırdı kötü niyetli insanda yoktu şimdiki gibi...onun için bizler daha rahat büyümüşüza.s

YETER,TAŞINICAM BURDAN.SABAH SABAH KAÇINCI ZİL..klava:klava:dÜN bütün gun HastaneDeydim,Kulak çınlamam İÇİn Gitim,Dikil Dikİl nası yoruLDUM.zOR kALKTU-IM SABAH,HER TARAFIM TutULMUŞ.zATEN tUTUK KALKARDIM bbuGün İYİce tuTULMUŞUM.

çirkin bu tunahan yaaa şapkasa hiç yakışmamışşş, kırmızı tulumuda öylee çirkine ne yakışırr. duruşa bak oturuşa bakkk seksi olmaya çalışmış ama oda olmamışşşşŞeniz

günaydın güzel annişler ve bebekleri bizde bu gun 8 de kaltık ilk iş alpın yuzune baktım tamamnen geçmiş gibiydi çok hafif var ama sanırım oda bu gun geçer.. bu adara süreklı soran durumuzmuzu takıp eden arkadşlarımar çok tesekkür ederm.
kızlar aksam alp çok geç uyudu banyoda yaptırmıştım ama saat 2 de kalktı uyumadı..eşimle battanıyede salladık uyukluyo yatagına koyuyoruz bir çığlık bir kıyamat en sonunda ben aldım salona geldım bir su içişi vardı görmenız lazım... sonra yatagına koydum baktım öle oynuyo bende yattım yataga izledım onu sanra biberonla az mama da verdım uyuklamaya başladı yatagı az itekledim uyudu kaldı benım bu battanıyede sallama işinı vaz geçirmem lazım daha oncekı denemelerm basarısız olmustu şimdi tekrar deneyeceğim çok yorucu oluyo şimdi mızıklıyo oykusu geldı ben bi kahvaltı yaptırayım alpberk e geliyorummm........

kıskananlar çatlasınnn istanbul agası benim oğlann altını bol takar ayçayı da biz alırız ege şansını zorlamasınnnsırnaşık şeyoyyyy yerim ben egemiii şakaaa ayça sizin her ne kadar bize çok beğensek de sevenlerin arasına girilmezmişş:1hug:
canım maşallah tunahana yerim ben onu yerim yerimmm.....
:dance:yesenee yesenee
günaydın herkese

deryacım bayıldım tunahana pozlarına kırmızı tulumda çok yakışıyor

a.s.teşekkür edriz teyzesiii

iyi bari çok geçmiş olsunnn canım, arada bende sallıyorum öyle battaniyede çok huysuzlandığı zamanlar ii oluyor.

ayyy bu tefal fritöz de ne güsel bişeymiş yaaa ama çok pahalı asla almaz eşim şu anda ben alsam aban da der niye bu kadar para verdin?ayyy ama çok güsel yaaa:çok üzgünüm:

alp berkin iyileşmesine sevindim canım demek ki yastıktan oldu tabi sıcakta etkiliyor.
zeynepte bu aralarda çok huysuz koynumda uyuyor yatağına koyunca kıyameti koparıyor uykuya dalmakta zorlanıyor geceleri 10 sefer uyanıyor. dün gecede 10 da uyudu 3,30 da kalktı cin gibi ba baba diye konuşuyor oyun istiyor. uykuları biran önce düzene girer inşlh.

ayyy bu tefal fritöz de ne güsel bişeymiş yaaa ama çok pahalı asla almaz eşim şu anda ben alsam aban da der niye bu kadar para verdin?ayyy ama çok güsel yaaa:çok üzgünüm:

evet canım ya bende baktım çok pahalı , taksitle falan alsammı die düşündüm hepsi burada da uygun taksitler var ama bilemedim , sırf patates yapsa almam da et tavuk falan da yapıyormuş

evet yaa çok güzel bende baktım ama gerçekten pahalı et sebze balık pişirmesi çok iyi ben özellikle balığı kokusundan dolayı istemem bu kokuda yapmıyormuş.

BALIK OLAYI DA ıYı aslında ben balığı kokusundan sebep ancak dışarda yiyebiliyorum çünkü...ay kime anneler günü hedşiyesi gelmişti sabah okumuştum burda ona soralım memnun kalırsa sölesin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…