- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.121
günaydın güzel annişler ve bebekleri bizde bu gun 8 de kaltık ilk iş alpın yuzune baktım tamamnen geçmiş gibiydi çok hafif var ama sanırım oda bu gun geçer.. bu adara süreklı soran durumuzmuzu takıp eden arkadşlarımar çok tesekkür ederm.
kızlar aksam alp çok geç uyudu banyoda yaptırmıştım ama saat 2 de kalktı uyumadı..eşimle battanıyede salladık uyukluyo yatagına koyuyoruz bir çığlık bir kıyamat en sonunda ben aldım salona geldım bir su içişi vardı görmenız lazım... sonra yatagına koydum baktım öle oynuyo bende yattım yataga izledım onu sanra biberonla az mama da verdım uyuklamaya başladı yatagı az itekledim uyudu kaldı benım bu battanıyede sallama işinı vaz geçirmem lazım daha oncekı denemelerm basarısız olmustu şimdi tekrar deneyeceğim çok yorucu oluyo şimdi mızıklıyo oykusu geldı ben bi kahvaltı yaptırayım alpberk e geliyorummm........
Bize haftada 2 gun kıyma verdı bu ay sadece ama bakalım yarın ne dıcek sağol canıma.s.
Eda bir kaşık yağla normal kızartma tadındamı oluyor yoksa böyle haşlanmış patates gibimi bende istiyorum ama kararsızım:uhm:
...
edaa hadi anlat tefaliniii
günaydın kızlarr..nasılsınız bakayum?BEn bu aralar pek giremiyorum.çünkü biraz yoğunum.sınavlarım başladı.soru hazırla oku not ver vs.hafta sonları da hava güzel sölemesi ayıptır geziyoruz..))) ama sizleri de unutmuş değilim yanee.ösledim valla.şuan okuldayım.boş saatim var da haber vereyim dedim.hani belki merak edenler falan olur diye..lülülülülülü..ben özleyin anacığımmm..öptüm sizleri muck.
selam kızlar nasılsınız edacım güle güle kulan hediyeni
tunahan a da maşallah çok şeker çıkmış resimler
Fatma saol canım..Artık çok sık girmiyosun eskisi gibi,Onur bey yoruyormu yoksa seni?
YETER,TAŞINICAM BURDAN.SABAH SABAH KAÇINCI ZİL..klava: klava:dÜN bütün gun HastaneDeydim,Kulak çınlamam İÇİn Gitim,Dikil Dikİl nası yoruLDUM.zOR kALKTU-IM SABAH,HER TARAFIM TutULMUŞ.zATEN tUTUK KALKARDIM bbuGün İYİce tuTULMUŞUM.
ayyy bu tefal fritöz de ne güsel bişeymiş yaaa ama çok pahalı asla almaz eşim şu anda ben alsam aban da der niye bu kadar para verdin?ayyy ama çok güsel yaaa:çok üzgünüm:
sengözlerimebaksanab Şenizgünaydın kızlarr..nasılsınız bakayum?BEn bu aralar pek giremiyorum.çünkü biraz yoğunum.sınavlarım başladı.soru hazırla oku not ver vs.hafta sonları da hava güzel sölemesi ayıptır geziyoruz..))) ama sizleri de unutmuş değilim yanee.ösledim valla.şuan okuldayım.boş saatim var da haber vereyim dedim.hani belki merak edenler falan olur diye..lülülülülülü..ben özleyin anacığımmm..öptüm sizleri muck.
oyy oyyy hediyemiydi... ben onu atlamıştım... kıskandım heee...
ben de ekmek yapma makinesi bekliyodum ama avcumu yaladım... :roflol:
güle güle kullan... sağlıklı nefis kızartmalar yap bebişe...
YETER,TAŞINICAM BURDAN.SABAH SABAH KAÇINCI ZİL..klava: klava:dÜN bütün gun HastaneDeydim,Kulak çınlamam İÇİn Gitim,Dikil Dikİl nası yoruLDUM.zOR kALKTU-IM SABAH,HER TARAFIM TutULMUŞ.zATEN tUTUK KALKARDIM bbuGün İYİce tuTULMUŞUM.
günaydın güzel annişler ve bebekleri bizde bu gun 8 de kaltık ilk iş alpın yuzune baktım tamamnen geçmiş gibiydi çok hafif var ama sanırım oda bu gun geçer.. bu adara süreklı soran durumuzmuzu takıp eden arkadşlarımar çok tesekkür ederm.
kızlar aksam alp çok geç uyudu banyoda yaptırmıştım ama saat 2 de kalktı uyumadı..eşimle battanıyede salladık uyukluyo yatagına koyuyoruz bir çığlık bir kıyamat en sonunda ben aldım salona geldım bir su içişi vardı görmenız lazım... sonra yatagına koydum baktım öle oynuyo bende yattım yataga izledım onu sanra biberonla az mama da verdım uyuklamaya başladı yatagı az itekledim uyudu kaldı benım bu battanıyede sallama işinı vaz geçirmem lazım daha oncekı denemelerm basarısız olmustu şimdi tekrar deneyeceğim çok yorucu oluyo şimdi mızıklıyo oykusu geldı ben bi kahvaltı yaptırayım alpberk e geliyorummm........
kaydirigubbakcemile3Güle güle kullan canım valla aynen oyle yani 3 tane kolyeden sonra bana böö gelmişti artıkın rahatım:)Bende zorla saat aldırdım kendimee yani daha doğrusu direk ben saat istiyorum dedim:roflol:kıslar bu arada anneler günü hediyem cepp telefonu..artık bol bol fotolarımız çeker koyarım buraya.benim cep .foto çekmiyordu..benim ara ara eşime sölemelerim sonucunda cep tel.aldı.yanee süpriz olmadı.ne yapayım duygunun söylediği gibi gidip uyduruktan şeyler alacağına benim istedğim bir şey aldın dimi ama..bu erkekeler hatırlatmazsan birşey alacakları yok.çok nadir alırlar.o da ancak kalplerimizi falan kıracaklar da kendilerini affettirmek için falan kendiliklereinden birşey alırlar.neyse ben anneler günü bahanesine cep telefonu kaptım.anneler günümüz de çok güzel geçti.dışarıya çıktık.sahile gezdik.yedik içtk.parkta kıvançı salladık.o güne ait resimleri birara gösteririm.
şuan okuldayım.velet dün sabah 5 gibi uyanmış.cin gibi bakıyor.bir de gel babası yapıyor.baş baş yaıpor..zaten uyduruktan yapıyordu.şimdi çok güzel yapıyor.oğlumu çok seviyorum.ya annelik ne kadar güzel bir duyguymuş.kıslar 2. yi ne zamn yapıyoz.beraber yapalım ..anlaşalım.))))..
benim eşim de bardak yaptırdım diyor ama daha görmedim şuan istanbulda olduğum için eve gidince göreceğim inşallah içine sıcak bişey koyunca resim çıkacakmış bakalım
slmm arkadaşlar ayy geçmişi oku oku bitiremedimmm
hekese çok teşkür ederimm geçmiş olsun dilekleriniz için
kızlar ben bişey soracam özellikle yanlışlıkla hamiş kalan arkadaşlarr dün bizz de ( anladınızz umarımm ) ay yaa bi kereden hemen hamiş kalınır mıı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?