Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gününüzün Güzel geçmesi Dileğiylee Günaydın....
Merveyi girmezse 1-2 saat sonra aramayı düşünüyorum ana_kız napıyolar acabaCADIARZU

Canım çok sevindim ama yinede dr.unuza gösterseydiniz sorsaydınız neyin alerji yaptığına söyleyebilirdi gerçi biliyosan o ayrııkaydirigubbakcemile5

Canım ben dün çubuk şeklinde değilde elma dilimleri şeklinde yaptım patetesleri..dışarda satılanlar gibiydi,kızartma gibi yania.s Bugün yemek yapıcam bakalım nasıl olcek,ama Bora için çok sevindim yemeklerini onda yaparım artık gerçi teflon die tereddüt ediyorum dr.a danışacağım...
Kızlar ilk çıktığında 500tl idi inmiş belki biraz daha iner

Derya canım çok tatlı ağa gibi oturmuş hakkatenkaydirigubbakcemile3

kızlar benım mınık tırtılım mızıkladı mızıkladı sallamadım
yatagına koydum şimdi de gerı kaltı uyumadı bı uyusa uyuyo 2 saat sorun uyuyana kadarr uyuyunca iş bitiyooo........

edaa hadi anlat tefaliniii

Bende tefalin reklamcısı oldumm heekaydirigubbakcemile3 kızlar ilk önce banada fazla gibi geldi ama bence değer Sonuçta yaptığımız kızartmalar ne kadar yağlı oluyor bu çok sağlıklıı bence..
Ayrıca bizim afacanlar her çocuk gibi eminim patetes kızartmasını sevecekler..Hiç değilse kısıtlamadan istedikleri kadar yiyebilirler yağ çok az sonuçtasengözlerimebaksanab

günaydın kızlarr..nasılsınız bakayum?BEn bu aralar pek giremiyorum.çünkü biraz yoğunum.sınavlarım başladı.soru hazırla oku not ver vs.hafta sonları da hava güzel sölemesi ayıptır geziyoruz..))) ama sizleri de unutmuş değilim yanee.ösledim valla.şuan okuldayım.boş saatim var da haber vereyim dedim.hani belki merak edenler falan olur diye..lülülülülülü..ben özleyin anacığımmm..öptüm sizleri muck.

selam kızlar nasılsınız edacım güle güle kulan hediyeni
tunahan a da maşallah çok şeker çıkmış resimler

Canım kolay gelsin,özletme kendini..

ben patates kızartmasını fırında yapıyorum çok güzel oluyor...
ben kesinlikle tavada bişey kızartmam.. köftelerimi kızartmalarımı hep fırında yaparım...

Fatma saol canım..Artık çok sık girmiyosun eskisi gibi,Onur bey yoruyormu yoksa seni?

oyy oyyy hediyemiydi... ben onu atlamıştım... kıskandım heee...
ben de ekmek yapma makinesi bekliyodum ama avcumu yaladım... :roflol:

güle güle kullan... sağlıklı nefis kızartmalar yap bebişe...

kıslar bu arada anneler günü hediyem cepp telefonu..artık bol bol fotolarımız çeker koyarım buraya.benim cep .foto çekmiyordu..benim ara ara eşime sölemelerim sonucunda cep tel.aldı.yanee süpriz olmadı.ne yapayım duygunun söylediği gibi gidip uyduruktan şeyler alacağına benim istedğim bir şey aldın dimi ama..bu erkekeler hatırlatmazsan birşey alacakları yok.çok nadir alırlar.o da ancak kalplerimizi falan kıracaklar da kendilerini affettirmek için falan kendiliklereinden birşey alırlar.neyse ben anneler günü bahanesine cep telefonu kaptım.anneler günümüz de çok güzel geçti.dışarıya çıktık.sahile gezdik.yedik içtk.parkta kıvançı salladık.o güne ait resimleri birara gösteririm.

şuan okuldayım.velet dün sabah 5 gibi uyanmış.cin gibi bakıyor.bir de gel babası yapıyor.baş baş yaıpor..zaten uyduruktan yapıyordu.şimdi çok güzel yapıyor.oğlumu çok seviyorum.ya annelik ne kadar güzel bir duyguymuş.kıslar 2. yi ne zamn yapıyoz.beraber yapalım ..anlaşalım.))))..

Aneeyy... yoksa aradın mı benı :roflol: telde kapalıydı kafayı yedı ayrıca... ?

ayyy bu tefal fritöz de ne güsel bişeymiş yaaa ama çok pahalı asla almaz eşim şu anda ben alsam aban da der niye bu kadar para verdin?ayyy ama çok güsel yaaa:çok üzgünüm:

Ya ben bı kullanan dan sunu duydum bılmıyorum eda da soylesın merak ettım? bır avuc kızartıyormus patateslerı mıktarı cok az oluyormus yanı bırde normal kızartma tadında degılmıs ?
gercı sen elma dılım denemıssın onda pek farketmez heralde ama cubuk denedıkten sonrada soylermısın canım bırde etlerı sebzelerı hepsını sulee bilgilendir bizii.. kaydirigubbakcemile3

sengözlerimebaksanab Şeniz
oyy oyyy hediyemiydi... ben onu atlamıştım... kıskandım heee...
ben de ekmek yapma makinesi bekliyodum ama avcumu yaladım... :roflol:

güle güle kullan... sağlıklı nefis kızartmalar yap bebişe...

vah canım benım ufukta gorunmuyormu pekı bosa gıttı mantılar... :roflol:

benim eşim de bardak yaptırdım diyor ama daha görmedim şuan istanbulda olduğum için eve gidince göreceğim inşallah içine sıcak bişey koyunca resim çıkacakmış bakalım

canan ben 2. yı düşün muyorum uzun bı süre hele yurtdışında olursak hiç düşünmuyorum bazı seyler çok zor oluyo dr vs..
bu arada alpber benden daha inatçı çıktı bı turlu uyumadı ama bende uyutmadım en sonunda kan ter içinde kaldı ağlamaktan ama dayanmak zorundayım bi şekılde bu sallama işinı unutması gerk ama birden olmuyo tabi az bişey koydum battanıyeye bir -2 kez salladım hemen aldım gözlerı de açıktı bu uyumaz dıyodum ama yataga koyar koymaz uyudu ve sallamdım yatagında da biraz dayanıcam ağlamalarına ne yapayım diğer türlu çok yoruluyorum gun içinde tek basıma bazen gece bile sallıyorum biyerde enerjım bitiyoo

slmm arkadaşlar ayy geçmişi oku oku bitiremedimmm
hekese çok teşkür ederimm geçmiş olsun dilekleriniz için

kızlar ben bişey soracam özellikle yanlışlıkla hamiş kalan arkadaşlarr dün bizz de ( anladınızz umarımm ) ay yaa bi kereden hemen hamiş kalınır mıı kiii

merhaba kızlarrr ben geldim yoğundum bu ara gene gelemedim 2 gündür geçmişede bakamadım tabii kızkardeşim hamile ya onla biraz alışveriş yapıyoruzz bakınıyoruz öle mağzalara ne alacak nasıl yapacak diyee
siz neler yapıyorsunuz nasılsınız

Offf nasıl komşu bunlar yaa pes valla allah yardımcın olsun valla emelcim en kısa zamanda kaç bencede ordan:)))
Canım hadi gelmiş geçmiş olsun iyileşmenize sevindim a.s.
kaydirigubbakcemile3Güle güle kullan canım valla aynen oyle yani 3 tane kolyeden sonra bana böö gelmişti artıkın rahatım:)Bende zorla saat aldırdım kendimee yani daha doğrusu direk ben saat istiyorum dedim:roflol:
benim eşim de bardak yaptırdım diyor ama daha görmedim şuan istanbulda olduğum için eve gidince göreceğim inşallah içine sıcak bişey koyunca resim çıkacakmış bakalım

Fatmacım hoşgeldin güle güle kullan sende bardaklarını:1hug:a.s.

Ben çıkıyorum kızlar gidelim bakalım doktorumuza ek gıdaya geçince neler olmuş eguşa yaramışmısırnaşık şeyÖpüyorum hepinizi:)

kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin ayşee birkereden de kalabilirsin tabii ama yumurtlama dönemine bağlı canım adet dngün düzenli ise ve mesela 30 gün sürüyor ise 30-14 =16 senin yumurtlama dönemindir tabi şartlar ve vücuda göre değişebilir bu dönem ama genelde düzenli ise adet günlerin verdiğim örneğe göre yumurtlama dönemi adetin 16.günüdür ve 14.gün ve 18.günler arası hamiş kalma şansın yüksek tir bacım hesapla bak bakalım bu dönemlerdemisin önce

ben geçmişe bi bakayım accık ceylini yeni uyuttum bari fırsattan istifade okuyayım az birazz

geldim bacım geldimm yazdım yaa kardeşimle uğraşıyordum ev meselesi olan şimdilik beklemede diğerine el attımmm bana kim el atacak bilemiyomm:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…