Doğum yapmış olan anneler buraya....

En ıyı Allah bılır tabıkı ama bıze kalırsa Aslan 4-5 ıne geldıgınde kardiş dusunuyoruz.. :)

evet mevlüdecim tam olmuş şimdiii ilkten yanlış eklemişsinnnkaydirigubbakcemile2maşşallah kuzuna oralar fazla sıcak galiba kaç derece acep seninki cıbıl cıbl yemelik olmuşşşŞenizyalnız dicem ki aynı önlükten tunoşunda var sende yuh diceksinn:bbo:

ayy kızlar yemek yapıodummm cemrenin sesi geldiibi baktım yatagın kenarında allah koruduuu da düşmedii uyuyorduuu ne zaman uyandıdaaa yatagın kenarına geldii yaww

ayşecim aman dikkat sen güvenme uyuduğuna...sebamed 45 faktörlü güneş kremi söyledim eczaneden geldi artık havalar sıcakladı güneşte çok kullanırım diye düşündüm

hadi gözün aydın bak arkadaş buldun orda kendinee en azındannn iyi muhabbetler sanaa

kızzzzzzzzzzzzz eşin edirneye nereye gitti tedaviye
tedavi derken bi masöz gibi bişii var sıcak kompres vss yapıyor inşallah ona gitmemiştirrrrr ben gittim ordan sonra belimdeki fıtık patladıdııııııııııııııııııı

ayy hiç durmuyooo yaaaaa yatakta redmenn yüzüyüüoo yuvarlanıyo sürünüyoooo çokk komik yaaa
şimdide alkışş yapıpkk aaa aaa aaaa aa diyoooooooo

ben sarımsak vermedim henüz ama 4 diş fazla değilmi bacım yaaaww nettinnnnnnnnnnnn bana bile fazla gelir o kadarııı:1shok:

derya çok sıcak ya sadece atlet nıyetıne giydırdığm o çıtçıtlı badı ile duruyo gece bile onla uyudu çok sıcak ben bıle uyuyamadım gece inceden bi çarsaf örttüm alp berk e öle uyudu dışarı çıkarmıyorum çok sıcak dıyee ama kapının oraya geldiğindekı heyecanını görsenız yavrumun aksamda sokaklarda kımse olmuyo hayat duruyo arada çıkıyoruz yınede alp için....
bu arada günes kıremı alan varmı benım çok acıl almam lazım mustela alıcam sanırım yada nıvea ama sampuanımız mustela bebk gunes kremlerınde faktör varmı bilen varmı yoksa onlarınkının hepsı aynı faktördemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…