- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.141
kıslar bu arada anneler günü hediyem cepp telefonu..artık bol bol fotolarımız çeker koyarım buraya.benim cep .foto çekmiyordu..benim ara ara eşime sölemelerim sonucunda cep tel.aldı.yanee süpriz olmadı.ne yapayım duygunun söylediği gibi gidip uyduruktan şeyler alacağına benim istedğim bir şey aldın dimi ama..bu erkekeler hatırlatmazsan birşey alacakları yok.çok nadir alırlar.o da ancak kalplerimizi falan kıracaklar da kendilerini affettirmek için falan kendiliklereinden birşey alırlar.neyse ben anneler günü bahanesine cep telefonu kaptım.anneler günümüz de çok güzel geçti.dışarıya çıktık.sahile gezdik.yedik içtk.parkta kıvançı salladık.o güne ait resimleri birara gösteririm.
şuan okuldayım.velet dün sabah 5 gibi uyanmış.cin gibi bakıyor.bir de gel babası yapıyor.baş baş yaıpor..zaten uyduruktan yapıyordu.şimdi çok güzel yapıyor.oğlumu çok seviyorum.ya annelik ne kadar güzel bir duyguymuş.kıslar 2. yi ne zamn yapıyoz.beraber yapalım ..anlaşalım.))))..
ayy kızlar yemek yapıodummm cemrenin sesi geldiibi baktım yatagın kenarında allah koruduuu da düşmedii uyuyorduuu ne zaman uyandıdaaa yatagın kenarına geldii yaww
ayy kızlar yemek yapıodummm cemrenin sesi geldiibi baktım yatagın kenarında allah koruduuu da düşmedii uyuyorduuu ne zaman uyandıdaaa yatagın kenarına geldii yaww
duygucum senı merak ettim nasılsın elın nasıl tlf numaran da yok ama emın ol aklım sende kaldı elın nasıl olsu canım..
kızlar bu arda bizim billda biz 3 aileyın biz en üst katta yız orta katta evsahıbı alt katta da kıracı var meger kıracı eskı türklerdenmiş eşim şimdi internet için onlara gitmişti kız benımle tanışmak istıyomuş 4 aylık kızları varmış eşim fransızca yarı türkçe anlaşırsın dedi valla sevinmedim desem yalan olur çünkü çok sıkılıyodum belıkı anlasırız da bana arkadaş olurr....
hakketen ya benımde aklım kaldı..işallah bi sıkıntı yoktur..allahım korusun..bugun eşimbel tedavısı ıcın edırneye gıttı..bızde yolda anladıkki uzun mesafe gıdemıcez ismet durmadı..buyukcekmeceye ugrayıp bizi bıraktı..ufunet bastı tümgün..hiçbişi yok..musluktan akan su kireçlii.bebeğin biberonu kireç doldu..temız suyum anca mama yapmaya yetti..allah darda koymasın ya cok sıkıcı bı durum..hava guzeldı allahtan ama akşamustu serindi..işallah üşütmeyız..alışkın deiliz hava deişimlerine,açık havada bukadar vakıt gecırmeye..ama yavaş yavaş alışsak ıyı olur tabiide...korkuyorum napimm..şu betüş çıksın meydana yaaa...
merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir
hepimizin anneler günü kutlu olsunn
denizden h.sonu manzaraları :))
alp berki sana benzettim ben maşallah kara gözlü kara kaşlı yakışıklı minnoş
Bebek çorbalarına soğan,sarmısak koyuyor musunuz?Kendimize yapmamışsam çorbalarına özellikle koymuyordum ben ama çok faydalı yaa şimdi 1 havuç 1 patates,1 tavuk budu didiklenmiş,biraz mercimek ve 4 diş sarmısak koydum kaynıyor.Bundan sonra hep koyacam.
Bir de dün banyo yaptırdık biraz burnunu falan kaşıyordu gün boyu,bi kaç kez de hapşırdı belki grip oluyordur dedim baştan peditus vereyim dedim ayyy vermemle beraber midesinde ne varsa hepsini püskürterek kustu.Daha yeni de kolbastı oynaya oynaya havuç ve armut rendesi yedirmiştim zorla.
Peditus kusturuyor mu sizin kopilleri de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?