Doğum yapmış olan anneler buraya....

bacım hava sıcak ama ağva genelde serin olur zatennn dikkatli olmak laım bu geçiş döneminde grip olma riskleri çok yüksekkk

geçmiş olsun ayşecimmm allah acil şifa versinn

bizim dr da ver demişti ama sağlıklı güvenilir yerlerden alabiliyorsanız alıp yedirin heryerden almayın bayat olur sağlıksız şarlarda kesilmiş hastalıklı hayvan olur kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedii

o fabrbende biliyommm bacım kızkardeşimin erkek arkadaşı çalışıyordu ordaaa odur budur bende almam hiççç

nasıl yaptın sütlü kııı tarif ver hemmmmeennn

ben 2 gün sebze birgün kıymalı 2 gün sebze birgün tavuklu şeklinde veriyom

güle güle giyinsin sağlıkla inşallahhh çok şekerlerr
canım tesekkur ederimm
anii o zaman hamile kalma ihtimalin pek yüksek şeker. dün olduysa eczanelerde ilişki sonrası bir ilaç var içiyosun hamile kalmıyosun.
ayten ertesı gun hapı o 2 tane çıkıyo içinden ilaç tanıtım firmaları saolsun sayelerınde her ilaçtan haberımız oluyoo....

:1shok::1shok: kız nediyonn olmaz olmaz atar ağzına allah korusun verme öle şeyleri bacım eline vermeee

mevlüdecim bebek oldukları için en yüksek faktörlülerden kullanmak lazımmış 45 faktör ideal diye düşünüyorum ben...valla sanırım zavklerimiz de aynıı mevlüdecimm

geçmiş olsun bacımmmm

bencede taşın madem engelleyemiyon yüzünde tutmuyor onları uzak tutamıyorsan taşınnnn yada al yüzsüzlüğü eline söle beni rahatsız etmeyin lütfen diyee başka çare yokkk

allah kolaylık versin bacım sana tatile bişii kalmadı neyse çalış çalışş atarsın tatilde bu stresi yorgunluğuuu deniz kenarında şezlongta uzanıp buz gibi portakal suyunu içerkennna.s.

güle güle kullan canancımm benim hediyemde inci yüzükk kolyem ve küpem vardı eşim takım olsun diye setinin yüzüğünü almış kaybetmiştim 2 yıl önce çokta severdim yüzüğümü sağolsun düşünmüş almışşş
gerçi ceylinden dolayı alyansımı bile takamıyom çizer mizer bir tarafını diye küpe kolye yüzük takmıyom eskiden çok takardımmm
ve ben anneme ayakkabı aldım en afillisindennn =)

tuba da bana cüzdan almışşş deri cüzdannn canım kızım benim

nasıl yaptın sütlü kııı tarif ver hemmmmeennn

bende beslenme topiğinde gordum bı arkadasın tarıfıydı.. 1 engınarı doğrayıp 15 dk pişirmiş,
snra ustune 30 ml sutle 1 crb kasıgı unu karıstrp eklemıs.. 2-3 dk daha pişirip rondodan cekmıs..
ama ben engınarı duduklude 10 dk pişirdım gerı herseyını aynı yaptım... duduklufde pişince rondoyada gerek kalmadı catalla ezıldı..
cokacimcoook
okadar okudum geçmişi bi sen merak etmişin beni bacım sağolll a.s.:1hug:Şeniz

etmem mı bacım nerdeydın hakkaten az oncede sordum gormedın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…