- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.161
Kızlar hava artık cok ısınmıs ya dun agvaya gıdınce farkettım arabada vs cok terledı Aslan bende ınce ınce gıydırmısım ama 2 cıtcıt lı bı tişort.. ustune kapsonlu fılanda gıydırmedım ustelık..
sımdı kısa kollu fılan alacagım onu gıydırıcem olmadı ustune kapsonlu gıydırırım usurse...
yaz gelmıs haberımız yok :)
http://img16.imageshack.us/img16/811/img2586r.jpg
kızlar bunlarda benım oğlumun cicileri
slmm arkadşlarr canım sıkkn çünkü kızımın boğazı balgam doluymuşş ve enfeksiyonn kapmışşş iyi ki başka bi dr götürmüşümm 2 gecedir hiç durmadııı hep ağladıı sankii biri dövüyorr canı yanıyormuşş gibiiii allahımm sen sağlık ver yavrularımızaaaaaa(((
Betül teşekkür ederim canım arada ben attırım böyle günün mana ve ehemmiyetini belirten konuşmalar..
Ayten ne profu kız?sen zenginn olcekmi onu söyle:roflol:
Hem kim yasakladı sakatatı? verirsek Cezası kaç yıldan başlıyor?:roflol:
atma bi kere bizim doktor ciğer ver dedi kan yapar dedii,doktordan iyi mi bilecen:dilcikar:
Hicran nerelerde acep dönürüm ıyıdır ıns....
arkadaşlar
benim eşim kaptan , yani şu anda sefere çıkmıyo ama evlenmeden önce çıkardı .
çanakkaleye dardanel tonun fabrikasına balık getirirlerdi ve o balıkların taşınışını ve o fabrikanın durumunu anlatırdı bana
ben arada yerim ama denize yedirmem ... en azından gözümüzle gördüğümüz bişey bu bile bile yapmam yani ..
Ben sutlu yaptım canım beslenme topiğindekı gıbı lımon da sıkmadım bilmem..
yedı ama uslu uslu.. parasını bılmıyodum valla... oha yanı.. gecen markette alısverıs yaparken erık seftalı fılan vardı..
bırde uzumde heralde sıyah uzum.. kucuk plastık kapta 12 tl uzum 13 tl seftalı.. yuh dedım bee de get.. tobe yaa.. :mymeka:
Umutcum o ne yaa siling:uhm:Ben anlamadımda güle güle kullanın:))
Arkadaşlar bize doktor haftada iki kez çorbasına kıyma koy dedi...bu ay için sadece..Yarın gıdıcez tavuk balık başlıcaz ama size hafatada kaç gün et veriyorsunuz??
hicosummm nisan 27 mayıss 1 de gördümm kazada dünn olduuuuuuuu
ben anlamam hesaptan kitaptann bacımm
canım tesekkur ederimmgüle güle giyinsin sağlıkla inşallahhh çok şekerlerr
ayten ertesı gun hapı o 2 tane çıkıyo içinden ilaç tanıtım firmaları saolsun sayelerınde her ilaçtan haberımız oluyoo....anii o zaman hamile kalma ihtimalin pek yüksek şeker. dün olduysa eczanelerde ilişki sonrası bir ilaç var içiyosun hamile kalmıyosun.
günaydınlarrr dün akşam okudum okudum tam yazacaktım bayılıyodum uykusuzluktan hemen yat derya dedim uyku gelmişken kaçırmahihoyyytduygucum cicileri çok güsel egenin sağlıklı günlerde giysin inşallah...aytencim bende yaptım dün akşam mutfakta yemek yaparken onu da koydum yere döktüm bi kabın içine nohutları ağzına götürür diye düşünmüştüm ama yeltenmedi bile salladı döktü sonra toplamaya çalıştı bişeyler etti baya oyalandı ben yemek yaptım düşünün yani bende gülden duymuştm:teytey:ben de babymix yediriyom kızlar bazen de meyveli küçük daninolardan veriyorum ama hep sütaş almaya özen gösteriyorum...
YETER,TAŞINICAM BURDAN.SABAH SABAH KAÇINCI ZİL..klava: klava:dÜN bütün gun HastaneDeydim,Kulak çınlamam İÇİn Gitim,Dikil Dikİl nası yoruLDUM.zOR kALKTU-IM SABAH,HER TARAFIM TutULMUŞ.zATEN tUTUK KALKARDIM bbuGün İYİce tuTULMUŞUM.
günaydın kızlarr..nasılsınız bakayum?BEn bu aralar pek giremiyorum.çünkü biraz yoğunum.sınavlarım başladı.soru hazırla oku not ver vs.hafta sonları da hava güzel sölemesi ayıptır geziyoruz..))) ama sizleri de unutmuş değilim yanee.ösledim valla.şuan okuldayım.boş saatim var da haber vereyim dedim.hani belki merak edenler falan olur diye..lülülülülülü..ben özleyin anacığımmm..öptüm sizleri muck.
kıslar bu arada anneler günü hediyem cepp telefonu..artık bol bol fotolarımız çeker koyarım buraya.benim cep .foto çekmiyordu..benim ara ara eşime sölemelerim sonucunda cep tel.aldı.yanee süpriz olmadı.ne yapayım duygunun söylediği gibi gidip uyduruktan şeyler alacağına benim istedğim bir şey aldın dimi ama..bu erkekeler hatırlatmazsan birşey alacakları yok.çok nadir alırlar.o da ancak kalplerimizi falan kıracaklar da kendilerini affettirmek için falan kendiliklereinden birşey alırlar.neyse ben anneler günü bahanesine cep telefonu kaptım.anneler günümüz de çok güzel geçti.dışarıya çıktık.sahile gezdik.yedik içtk.parkta kıvançı salladık.o güne ait resimleri birara gösteririm.
şuan okuldayım.velet dün sabah 5 gibi uyanmış.cin gibi bakıyor.bir de gel babası yapıyor.baş baş yaıpor..zaten uyduruktan yapıyordu.şimdi çok güzel yapıyor.oğlumu çok seviyorum.ya annelik ne kadar güzel bir duyguymuş.kıslar 2. yi ne zamn yapıyoz.beraber yapalım ..anlaşalım.))))..
nasıl yaptın sütlü kııı tarif ver hemmmmeennn
okadar okudum geçmişi bi sen merak etmişin beni bacım sağolll a.s.:1hug:Şeniz
yaa bacılarr ıspanak çorbasıı yapcamm kızıma ama nasılllllll:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?