- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.181
ızlar yadım edın lutfen hamıle kalmadan once piral taktırılmıyomu ben yenı evlendım...[/QUOTE
taktırılıyo canım ama drlar önermıyolar başka yöntemlerı anternatif sunuyolar yanış bilgi vermek istemem iyice arastır yan etkılerıne falan bak hem uzun surelı kornmak için ria daha iyi oluyooo
ızlar yadım edın lutfen hamıle kalmadan once piral taktırılmıyomu ben yenı evlendım...
ben geldim kızlarrr huuuu hhuuuuu
mavi beyaz canım tekrar kusura bakma tarihe bakmamışım ben...
oyy oyyy hediyemiydi... ben onu atlamıştım... kıskandım heee...
ben de ekmek yapma makinesi bekliyodum ama avcumu yaladım... :roflol:
güle güle kullan... sağlıklı nefis kızartmalar yap bebişe...
kıslar bu arada anneler günü hediyem cepp telefonu..artık bol bol fotolarımız çeker koyarım buraya.benim cep .foto çekmiyordu..benim ara ara eşime sölemelerim sonucunda cep tel.aldı.yanee süpriz olmadı.ne yapayım duygunun söylediği gibi gidip uyduruktan şeyler alacağına benim istedğim bir şey aldın dimi ama..bu erkekeler hatırlatmazsan birşey alacakları yok.çok nadir alırlar.o da ancak kalplerimizi falan kıracaklar da kendilerini affettirmek için falan kendiliklereinden birşey alırlar.neyse ben anneler günü bahanesine cep telefonu kaptım.anneler günümüz de çok güzel geçti.dışarıya çıktık.sahile gezdik.yedik içtk.parkta kıvançı salladık.o güne ait resimleri birara gösteririm.
şuan okuldayım.velet dün sabah 5 gibi uyanmış.cin gibi bakıyor.bir de gel babası yapıyor.baş baş yaıpor..zaten uyduruktan yapıyordu.şimdi çok güzel yapıyor.oğlumu çok seviyorum.ya annelik ne kadar güzel bir duyguymuş.kıslar 2. yi ne zamn yapıyoz.beraber yapalım ..anlaşalım.))))..
benim eşim de bardak yaptırdım diyor ama daha görmedim şuan istanbulda olduğum için eve gidince göreceğim inşallah içine sıcak bişey koyunca resim çıkacakmış bakalım
slmm arkadaşlar ayy geçmişi oku oku bitiremedimmm
hekese çok teşkür ederimm geçmiş olsun dilekleriniz için
kızlar ben bişey soracam özellikle yanlışlıkla hamiş kalan arkadaşlarr dün bizz de ( anladınızz umarımm ) ay yaa bi kereden hemen hamiş kalınır mıı kiii
canım soğan kıyma ,kimyon,tuz koyuyom ekmek de koyuyorum oda koyulabilir ama.ptığımızda bu kadar.bize yagül selam canım, küçük köfte dediğini , nasıl yapıyorsun, bayağı bize yapığımız köftelerden mi ayırıyorsun ayçaya da, başka bişeyler mi koyuyon içine? Yoksa sadece kıyma mı?
he kıız girme seviler birbirlerinii,ama kaynanısının dili biraz uzun gibi valla bi yamuğunu görüüm atarız nişanı.Kız evi naz evi ama demikaydirigubbakcemile3kıskananlar çatlasınnn istanbul agası benim oğlann altını bol takar ayçayı da biz alırız ege şansını zorlamasınnnsırnaşık şeyoyyyy yerim ben egemiii şakaaa ayça sizin her ne kadar bize çok beğensek de sevenlerin arasına girilmezmişş:1hug:
Anam amma abarttınız haa,bi kasede 4 diş sarmısak yemediki çocuk bi küçük tencere yaptıydım yani topu topu 1 kase yedi zaten bugün de tarhana yaptım dünkünü yedirmedim yani.şakkıdıben sarımsak vermedim henüz ama 4 diş fazla değilmi bacım yaaaww nettinnnnnnnnnnnn bana bile fazla gelir o kadarııı:1shok:
Aman yanından ayrılmayın bi akıl verdim pişman olmayim sonra,tabiki bıdışlar oynarken biz de yanlarında oturacaz,önüne koyup gitmek olurmu.ama nasıl zevk alıyorlar,ben plastik bir kab içine boşaltıyorum hızlı hızlı bi dağıtıyor sanki elinden alacakmışım gibi.gamyoncuiremsu:1shok::1shok: kız nediyonn olmaz olmaz atar ağzına allah korusun verme öle şeyleri bacım eline vermeee
dünür hoşgeldinnnnnnnnnnn
slmm arkadaşlar ayy geçmişi oku oku bitiremedimmm
hekese çok teşkür ederimm geçmiş olsun dilekleriniz için
kızlar ben bişey soracam özellikle yanlışlıkla hamiş kalan arkadaşlarr dün bizz de ( anladınızz umarımm ) ay yaa bi kereden hemen hamiş kalınır mıı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?