Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay ben daha fazla okuyamayacağımmm kızda uyandı sonra devam ederimm kızı yedireyim kocişte geliyor şimdik alışverişe gidicezzz eksiklerimiz varrr görüşürük dönüşte allaha emanet olun canlarımm

Son düzenleme:
ıspanak mustide hiç nişey yapmadı... 6. aydan itibaren verilebilir diyo zaten... demekki bebekten bebeğe değişiyo...aslında musti hiç gazlı bi bebek olmadı...

oyy oyyy hediyemiydi... ben onu atlamıştım... kıskandım heee...
ben de ekmek yapma makinesi bekliyodum ama avcumu yaladım... :roflol:

güle güle kullan... sağlıklı nefis kızartmalar yap bebişe...

Saol canıma.s. eşin fazla kilo alırsın die almamıştır kaydirigubbakcemile3 seni düşünmüş adamcağız..

Güzel günlerde kullan bol bol foto çekip koyarsın artık..senin yaramazdan mahrum etmessin bizi
..

benim eşim de bardak yaptırdım diyor ama daha görmedim şuan istanbulda olduğum için eve gidince göreceğim inşallah içine sıcak bişey koyunca resim çıkacakmış bakalım

Güle güle kullan canım...
Bende babalar gününde bardak yaptırmayı düşünüyorumm birde t shirtler var int. yaptırıyosunn hem Boraya yaptıracağım hem kendine...ikisi bir olup giysinler kaydirigubbakcemile3

Canım olabilir de olmayabilir de olan olmuş artık
Ertesi gün haplarının emnziren anneler kullanamıyor galiba...

Betülcümm haznesi bayağı geniş,elma dilimi olsun ince patetes olsun 1 kg kadar kapasitesi var..Akşama etli yemeği nasıl oluyor yazarım buraya...

gül selam canım, küçük köfte dediğini , nasıl yapıyorsun, bayağı bize yapığımız köftelerden mi ayırıyorsun ayçaya da, başka bişeyler mi koyuyon içine? Yoksa sadece kıyma mı?
canım soğan kıyma ,kimyon,tuz koyuyom ekmek de koyuyorum oda koyulabilir ama.ptığımızda bu kadar.bize ya
he kıız girme seviler birbirlerinii,ama kaynanısının dili biraz uzun gibi valla bi yamuğunu görüüm atarız nişanı.Kız evi naz evi ama demikaydirigubbakcemile3

ben sarımsak vermedim henüz ama 4 diş fazla değilmi bacım yaaaww nettinnnnnnnnnnnn bana bile fazla gelir o kadarııı:1shok:
Anam amma abarttınız haa,bi kasede 4 diş sarmısak yemediki çocuk bi küçük tencere yaptıydım yani topu topu 1 kase yedi zaten bugün de tarhana yaptım dünkünü yedirmedim yani.şakkıdı

:1shok::1shok: kız nediyonn olmaz olmaz atar ağzına allah korusun verme öle şeyleri bacım eline vermeee
Aman yanından ayrılmayın bi akıl verdim pişman olmayim sonra,tabiki bıdışlar oynarken biz de yanlarında oturacaz,önüne koyup gitmek olurmu.ama nasıl zevk alıyorlar,ben plastik bir kab içine boşaltıyorum hızlı hızlı bi dağıtıyor sanki elinden alacakmışım gibi.gamyoncuiremsu
dünür hoşgeldinnnnnnnnnnn

Hoş buldum gözümdelikafadulden

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Biz bugünde aşımızı olduk ama pnomokök olduk 1 tane doğru mu artık 1 yaşa kadar aşınız yok dedi hemşire..
Canım ertesi gün hapı kullanabilirsin ama ilişkiden 24 saat içinde emzirenlerde zorunlu oldukça kullanabilirler demişti doktor arkadaşıma süt gidiyor 1-2 gün ama zaten bebekler ek gıda alıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…