- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.201
bizz KIZIMLA UZANDIKKKK sizler ne yapıonuz
YOK ARAMADIM:roflol:kapıyı açmadım:jeyyar:
ben ilk doğumdan sonra takılır diye duydum sadece
doktora danış daha sağlıklı olur
canım soğan kıyma ,kimyon,tuz koyuyom ekmek de koyuyorum oda koyulabilir ama.ptığımızda bu kadar.bize ya
he kıız girme seviler birbirlerinii,ama kaynanısının dili biraz uzun gibi valla bi yamuğunu görüüm atarız nişanı.Kız evi naz evi ama demikaydirigubbakcemile3
Anam amma abarttınız haa,bi kasede 4 diş sarmısak yemediki çocuk bi küçük tencere yaptıydım yani topu topu 1 kase yedi zaten bugün de tarhana yaptım dünkünü yedirmedim yani.şakkıdı
Aman yanından ayrılmayın bi akıl verdim pişman olmayim sonra,tabiki bıdışlar oynarken biz de yanlarında oturacaz,önüne koyup gitmek olurmu.ama nasıl zevk alıyorlar,ben plastik bir kab içine boşaltıyorum hızlı hızlı bi dağıtıyor sanki elinden alacakmışım gibi.gamyoncuiremsu
Hoş buldum gözümdelikafadulden
Zeynep gecmıs olsun canım ates vs yapıyormu bu ası ? olmaz ıns..
Merveden haberı olan var mı ya ?
Selam kızlar biz yeni geldik doktora götürdük Egeyi ordanda dolaştık bşraz alışveriş yaptık tavuk balık başlıyoruz artıkın:1rolleyes:
9.ayda tavuk suyuna çorba et suyuna çorba haftada 2 gün mercimek suyu atılmış yeşil mercime verebilirsin dedi...İnce bulgur,şehriye başlıcaz...Et olayını sordum hergün verelimmi diye hayır şimdiden damarlarda kolestrole hazırlık dedi..Haftada 2 gün et 1 gün tavuk ve balık...Geri kalan günler bakliyattan alsın dedi...10.aydan itibaren yumurtanın beyazına başlıcaz...
Ek gıdaya geçince 200 gram almışız bir ay boyunca:1rolleyes:Ben az dedim doktor normale dönmesi için bir kaç ay daha boyle gıtse ıyı bıle olur dedi..Hatta almasada olur dedikaydirigubbakcemile3
Seraba söylediğini söyledi bizede yağ hücrelerini çoğaltmayalım lütfen anne sütüyle diyet olmaz ama artık yemek yiyor bu saatten sonra kilosunu dengede tutmak önemli dedi..
işte böyle arkadaşlar...Hımmm birde 9.ayın sonunda evde ne pişiyorsa oda yicek tuzsuz yağı azaltılmış olarak sadece dedi...
Kızlarr şu tefalin 1 kaşık yağla yapılan friztözlerinden istiyordum uzun süredir ama çok pahalıydı bizimki almış Anneler günü hediyesi diye..
İçini okudumda pilav,et,tavuk,yemek,incir tatlısı vs.. yapılıyor..süper bişi
Boranın etlerini onda pişirsem olurmu acaba? artık ızgara vs.. veriliyor mu?
edacım neden olmasın..gercekten bi kaşık yeterli oluyosa bence süper olur..ama sen yınede druna danış istersen..bende buharlı pişirci almak ıstıyodum bu bukadar fonksıyonluysa bundan alsammı acaba..iyi günlerde kullan canımbenim..
size sölemedim demi şu mlum yarışma vardıya hani başka bir sitenin yapmış olduğu o yarışmada 10.olmuşuzz arzum yoğurt yapma makinası gönderdiler bana bugün bide ıslak mendil seti ve toyikiden oyuncak gelecekmişş öle mail atmışlarrr
diğer bir haber ise bugün tartıldımm artıkk 78 kiloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Eda niye kızayim canııım,aaaa ben böyleyim sen öyle.Hiç bozulmam böyle şeylere.
Serap şimdi bu yazdıklarının benzerini yazacaktım benden çok yaşayacakmışın.
Aynen canım Allah akıl fikir bi de sağlık versin kuzulara,kiloymuş,boy posmuş boşşş
Alın bu da benim çılgın kızımla ailesi.
Pınar Çocuk Sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?