Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşım ben ertesi gün hapını ilk 12 saatte kullanmama rağmen hamile kaldım.ama iyki kalmışım.eylülüme onun sayesinde kavuştum.yani çok güvenme derim sen bu hapa...

Alıntı:
MaVili_06 kullanıcısından alıntı
YETER,TAŞINICAM BURDAN.SABAH SABAH KAÇINCI ZİL..dÜN bütün gun HastaneDeydim,Kulak çınlamam İÇİn Gitim,Dikil Dikİl nası yoruLDUM.zOR kALKTU-IM SABAH,HER TARAFIM TutULMUŞ.zATEN tUTUK KALKARDIM bbuGün İYİce tuTULMUŞUM.

Aneeyy... yoksa aradın mı benı telde kapalıydı kafayı yedı ayrıca... ?

Alıntı:
YOK ARAMADIM:roflol:kapıyı açmadım:jeyyar:

selam milletttt ben geldim gezdim alışveriş yaptım olmayan paraları biraz daha azalttım geldimmm gerçi fuzuliye harcamadık ama ceyline bez al mama al sebzesini kıymasını tavuğunu al derken deterjanını vss iyi çıktık marketten kociş bizi bide kafeye götürdü alışveriş merkeezinde yedik içtik hava aldık geldükkk

bugünkü olağan replerimi verdim bitirdimmm kızlarrr ama yetmedi hepiciğinize tabii veremiyordum sizde deneyince daha önce verilmiş diyordu diğer topikteki arkadaşlara verdim 3-5 sonra burda vermeyi denedim oldu gündüzz şimdi yeter 24 saatte çok yoruldun diyoorrr:roflol: yarın devam ederik artukkksırnaşık şey

kes uleyyyyyyyyyyynnnnn sana kızmadık fikrimizi söledikk bacımmmm bana bak kafamı attırma gelmeyem oraya senden sarımsaklı cacık yaparım heeeeeeeeeee:roflol:

Selam kızlar biz yeni geldik doktora götürdük Egeyi ordanda dolaştık bşraz alışveriş yaptık tavuk balık başlıyoruz artıkın:1rolleyes:
9.ayda tavuk suyuna çorba et suyuna çorba haftada 2 gün mercimek suyu atılmış yeşil mercime verebilirsin dedi...İnce bulgur,şehriye başlıcaz...Et olayını sordum hergün verelimmi diye hayır şimdiden damarlarda kolestrole hazırlık dedi..Haftada 2 gün et 1 gün tavuk ve balık...Geri kalan günler bakliyattan alsın dedi...10.aydan itibaren yumurtanın beyazına başlıcaz...
Ek gıdaya geçince 200 gram almışız bir ay boyunca:1rolleyes:Ben az dedim doktor normale dönmesi için bir kaç ay daha boyle gıtse ıyı bıle olur dedi..Hatta almasada olur dedikaydirigubbakcemile3
Seraba söylediğini söyledi bizede yağ hücrelerini çoğaltmayalım lütfen anne sütüyle diyet olmaz ama artık yemek yiyor bu saatten sonra kilosunu dengede tutmak önemli dedi..
işte böyle arkadaşlar...Hımmm birde 9.ayın sonunda evde ne pişiyorsa oda yicek tuzsuz yağı azaltılmış olarak sadece dedi...

size sölemedim demi şu mlum yarışma vardıya hani başka bir sitenin yapmış olduğu o yarışmada 10.olmuşuzz arzum yoğurt yapma makinası gönderdiler bana bugün bide ıslak mendil seti ve toyikiden oyuncak gelecekmişş öle mail atmışlarrr

diğer bir haber ise bugün tartıldımm artıkk 78 kiloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hadi ek gıdalarınız hayırlı olsunnalkisalkisalkis bizede evde pişenleri verin demişti ama 7.ay kontrolümüzde 15gün sonra demişti ben veriyom şimdilik ama çok baharatlı yağlı ekşi acı olmamak kaydı ile dedii doyurmak için değil ama mutlaka her yemekten 1 kaşık kadar vermeye çalışıyorum ve pilavı çoookkk seviyor minik kuşummm

güle güle kullan bende istiyorum ondan yaa alıcam ilk fırsatta kullan bakalım sen iyimi kullanışlımı gerçekten iyi pişiriyormu az yağlı olunca

ızgara konusunda bilemiyorum ama sert olur zaten herhaldee

bendede arzumun sterilizatörü var aynı zamanda buharlı pişirici ben brıkoli yaptım havuç yaptım onda iyi oldu ama tefalde oluyorsa hertürlü güzel olur valla bencede

aa cok guzel dönürüm tebrık ederım.. aman ha gelınımı de kaptırmayak ama yarısma fılan derken dıkkat hee... :roflol:

kilomu vermısınnn ?
kaydirigubbakcemile2

çok tatlısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…