- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.221
kıslar hepinizi öpüyorum ben bayılmak üzereyim, çilek reçeli yapıorumda onu bekliodum işlem tamamdır.
kızlar bizim sorun çözüldü alerjık mış yastık değişti yuzu bıraz daha iyi bizimkıde alerjık hemen kabarıyo çok dıkkat etmek lazım sinekler falan da çoğaldı...
hicosummm nisan 27 mayıss 1 de gördümm kazada dünn olduuuuuuuu
ben anlamam hesaptan kitaptann bacımm
bende beslenme topiğinde gordum bı arkadasın tarıfıydı.. 1 engınarı doğrayıp 15 dk pişirmiş, snra ustune 30 ml sutle 1 crb kasıgı unu karıstrp eklemıs.. 2-3 dk daha pişirip rondodan cekmıs..
ama ben engınarı duduklude 10 dk pişirdım gerı herseyını aynı yaptım... duduklufde pişince rondoyada gerek kalmadı catalla ezıldı.. cokacimcoook
etmem mı bacım nerdeydın hakkaten az oncede sordum gormedın :)
hicran kıs gözümden ayırmadım kii ayırır mıyım hiiççç?çok dikkat ederim öle şeylere zatiii
aa cok guzel dönürüm tebrık ederım.. aman ha gelınımı de kaptırmayak ama yarısma fılan derken dıkkat hee... :roflol:
kilomu vermısınnn ? kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan bende istiyorum ondan yaa alıcam ilk fırsatta kullan bakalım sen iyimi kullanışlımı gerçekten iyi pişiriyormu az yağlı olunca
ızgara konusunda bilemiyorum ama sert olur zaten herhaldee
Tebrikler canım hadi bol bol kilo verirsin inşallaha.s.size sölemedim demi şu mlum yarışma vardıya hani başka bir sitenin yapmış olduğu o yarışmada 10.olmuşuzz arzum yoğurt yapma makinası gönderdiler bana bugün bide ıslak mendil seti ve toyikiden oyuncak gelecekmişş öle mail atmışlarrr
diğer bir haber ise bugün tartıldımm artıkk 78 kiloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sağol canım Biz 7 ay sadece emince herşeye geç başladık önümüzdeki ay inşallah bende vercem ev yemegi:1rolleyes:hadi ek gıdalarınız hayırlı olsunnalkisalkisalkis bizede evde pişenleri verin demişti ama 7.ay kontrolümüzde 15gün sonra demişti ben veriyom şimdilik ama çok baharatlı yağlı ekşi acı olmamak kaydı ile dedii doyurmak için değil ama mutlaka her yemekten 1 kaşık kadar vermeye çalışıyorum ve pilavı çoookkk seviyor minik kuşummm
pekte resmi olmuş:bbo:Buharlı pişirici kullananlar,tavsiyelerinizi bekliyorum.
iyiyim şükür,mert bugün çok uyudu,gece neresine uyuycak bilmem,senin bıcırık napıyor?Eşin nasıl oldu?EMELLLLLLL
canımmm sen nasılsınnnnnnnnnnn
pekte resmi olmuş:bbo:
kaydirigubbakcemile3
Kızlar genzim çok kötü yanıyo,borada hapşırıyo öksürüyo az önce kustu da hafif kokusu vardı...Üşüttük galiba..nöb. eczaneden tylolhot aldımm az önce...
Boranın ki ilerlemez inşallah peditusu sabah akşam veiryorduk dimi öğlen verilmiyordu?
Bu arada canım çoookkkkk sıkılıyoorrr:çok üzgünüm:
gecmıs olsun canım, hayrola neden sıkkın canın ?
Saol canım...Ya ne bilim canım sıkıılyor birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Ya uf bende aynen.. bırde su askerlık geldı cattı artık 2 aycık kaldı o kafamda... napıcaz nasıl gecıcek zaman bılmıyorum ya.. eda gelde karsılıklı bı cıgara yakak ya.. :çok üzgünüm:
Daha yeni söndürdüm iyice azıttım bendezatii fazlalaştırdım...
yaa çok az kalmış sizin..ben idmanlı olduğum için çok zorlanmayacağım herhalde...
İnşallah çok yakın yerlere düşerler:Saruboceq: off
Bu arada patikli alt giydirmiyorum dünden berii ama bacaklarısoğuk geldi sanki,sizlerinde öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?