Doğum yapmış olan anneler buraya....

tarif için thanks bacımm

ben kardeşimle dolaştım biraz hamişya alışveriş yaptık 3-5 bide kıyafetlere fiyatlarabşiklere baktık kayınvaldesi bak beğen alıcam demişte bizde baktık biraz bizim burdaki bebe mağzalarına onla ilgilendim yaneee o nedenleee gelemedimm

aa cok guzel dönürüm tebrık ederım.. aman ha gelınımı de kaptırmayak ama yarısma fılan derken dıkkat hee... :roflol:

kilomu vermısınnn ?
kaydirigubbakcemile2

kaptırmayız merak etme sennnn dönürümmmm:roflol:

evet yaa 79 dum 10 gündür falan tartıya çıkmamıştım bi baktım sabah 77,7 tam 78 bile değil yanii :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Merveyi aradım kızlar iyilermiş...gezmeye çıkmışlarr:) int.tede sorun varmış..

güle güle kullan bende istiyorum ondan yaa alıcam ilk fırsatta kullan bakalım sen iyimi kullanışlımı gerçekten iyi pişiriyormu az yağlı olunca

ızgara konusunda bilemiyorum ama sert olur zaten herhaldee

Az önce tas kebabı yaptık,fırında pişen kağıt kebabı gibi oldu..kuru olmadı...olmaması için bol su koydum...çok lezzetliydicokacimcoook ve yarım saatte pişti

Tebrikler canım hadi bol bol kilo verirsin inşallaha.s.
sağol canım Biz 7 ay sadece emince herşeye geç başladık önümüzdeki ay inşallah bende vercem ev yemegi:1rolleyes:
bulgur pirinç ezip veriyormusun canımcım??

bende mervişe msj attım bişey yokturr canlarımm
ayy hiçoss haklısınn gıı karıştırdım beenn yawww amann koyverdikkk gittiiii
kötü mü olur olsaa 1.5 yıll bekledikk cemreyi allah aratmasın

pekte resmi olmuş:bbo:

kaydirigubbakcemile3

Kızlar genzim çok kötü yanıyo,borada hapşırıyo öksürüyo az önce kustu da hafif kokusu vardı...Üşüttük galiba..nöb. eczaneden tylolhot aldımm az önce...
Boranın ki ilerlemez inşallah peditusu sabah akşam veiryorduk dimi öğlen verilmiyordu?

Bu arada canım çoookkkkk sıkılıyoorrr:çok üzgünüm:

gecmıs olsun canım, hayrola neden sıkkın canın ?

Saol canım...Ya ne bilim canım sıkıılyor birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Ya uf bende aynen.. bırde su askerlık geldı cattı artık 2 aycık kaldı o kafamda... napıcaz nasıl gecıcek zaman bılmıyorum ya.. eda gelde karsılıklı bı cıgara yakak ya.. :çok üzgünüm:

Ya uf bende aynen.. bırde su askerlık geldı cattı artık 2 aycık kaldı o kafamda... napıcaz nasıl gecıcek zaman bılmıyorum ya.. eda gelde karsılıklı bı cıgara yakak ya.. :çok üzgünüm:

Daha yeni söndürdüm iyice azıttım bendezatii fazlalaştırdım...
yaa çok az kalmış sizin..ben idmanlı olduğum için çok zorlanmayacağım herhalde...
İnşallah çok yakın yerlere düşerler:Saruboceq: off
Bu arada patikli alt giydirmiyorum dünden berii ama bacaklarısoğuk geldi sanki,sizlerinde öylemi?

off.... püfff....

Ben hıc patık gıydırmedım canım o yuzden bılemıcem ama kılotlu corap gıydırıyordum ustune de cok ınce don.. kaydirigubbakcemile3
Kılotlu corapta gıydırmıyorum sımdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…