Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ben geldım dışarı çıktık az hava serınlemişti yuruyup geldık..
alp berk ı yıkadım şimdi uyuyacak oo saat 9:45 olmuş ben alp i uyutup gelıyorum canlarrr....

ben dedim size,gece neresine uyuyacak bilmem diye,bu saat oldu beşikte mızırdanıyor,sesi geliyor,uykusu gelmedi tabi,dalamadı uykuya..eda sıkılacak zamanım bile yok kızz

canım bende gıydırmıyorum gıydırsemde tek kat oluyodu kilotlu çorap daha ıyı oluyodu şim di sadece atletle duruyo çok sıcak hava şimdi banyo yaptı sadece tek kat var çok sıcak

Gunaydınlarr...

mrb betulcum
nasılsın
ne zamandır ugrayamıyorum

Canım yatmıstım gece kusura bakma ıyı cok sukur sen nasılsın... ?

canım bende gıydırmıyorum gıydırsemde tek kat oluyodu kilotlu çorap daha ıyı oluyodu şim di sadece atletle duruyo çok sıcak hava şimdi banyo yaptı sadece tek kat var çok sıcak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gül canım selam;
ne güzel olmuş ya ...Ben müziği duyunca hep içim tuhaf oluyo.... Allah sağlık,mutluluk,huzur ve çok akıl versin meleklerimize..

günaydın kıslaaarrr....
mevlüde gııı siz hiç uyumuyonuz mu?sırnaşık şey
hicran tebrik ederimmmm..kıs o kadar oyu nerden topladınuz üleee??:hooray:
edacım geçmiş olsunn şimdi iyi misiniz canım?tefalin reklamı da iyi olduuu heee:enbuyukkk:

deryacım maşallah senın paşayaa çok sevimli .. uymazmıyız canım benım tırtılım şimdi uyudu bende gidiyorum uyumaya bu arada 2 saat fark var türkıyeyle aramızda şu an burda 8:19 saat ondan deryacım size öle gelıyoo süreklı görüyosunuz beni ne güzelllllsırnaşık şey

beykozzz yeşiliyle meşhurdur şekercim istanbulda en çok yeşile sahip biryerdir bizim oralar gelde gezdireyim sizi de:1hug:biz de de dün misafir vardı sölemesi ayıp mangal yaptık bahçede o yüzden tunahan ın uyku altüst oldu tabii zor uyuttum derken uyandı tekrar uyurken sesten uyandı felan enn son 12 de uyduuu 6 da da uyandııı oyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…