- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.261
beykozzz yeşiliyle meşhurdur şekercim istanbulda en çok yeşile sahip biryerdir bizim oralar gelde gezdireyim sizi de:1hug:biz de de dün misafir vardı sölemesi ayıp mangal yaptık bahçede o yüzden tunahan ın uyku altüst oldu tabii zor uyuttum derken uyandı tekrar uyurken sesten uyandı felan enn son 12 de uyduuu 6 da da uyandııı oyy oyyy
ben dedim size,gece neresine uyuyacak bilmem diye,bu saat oldu beşikte mızırdanıyor,sesi geliyor,uykusu gelmedi tabi,dalamadı uykuya..eda sıkılacak zamanım bile yok kızz
Günaydınnn..
Bizimkinin hapşuruğu ve öksürümesi fazlalaştııı off ilerlemez inşallah..
kaydirigubbakcemile3 Ya canım sıkıntı yoğunluğa bakmıyor kii:)) geliyo iştekaydirigubbakcemile3
sizede geçmiş olsun canım.Ihlamur verdin mi? o da iyi geliyo...
Günaydınnn..
kaydirigubbakcemile3 Ya canım sıkıntı yoğunluğa bakmıyor kii:)) geliyo iştekaydirigubbakcemile3
gözdecim bugün hiç yazmadınnn?anca okuyan kıs jajed gibinnndelikafadulden
canım sıkıldııııı resim koydum kendi kendime bakınıyommmm....kaydirigubbakcemile2ip atlıyom...masallah kimse yoookkkkk gene yaaawww
Maşallah Duruya kilosu iyi çıkmış..Keçiboynuzu pekmezi kansızlığa daha iyiymiş sanırım dene istersen Nuraycım...Selam kızlar herkse;
akşama misafirim gelicen galiba benimde. Eşim giderken bi güzel yıkayıverdim duruyu da. Yardım ederr zannettim ama geç kalmış koşturdu. Tek başıma yıkadım valla. Geriye doğru kafasından yıkadım. Bi de ayağa kaldırıp su döktüm. Artık sık sık yıkamak lazım. Bayağı oldu yıkayamadım 10 günü geçti , unutmuş valla yıkanmayı ,ağlıyo şimdilerde ...
Bende iş arıyorum valla. Burayı açıyorum ama genelde , iş sitelerinde gözüm ve arada msn. Sonra duru duru ve hep duru...
Artık yürüteç de uz durmuyor... Çok geziyor. Öyle ayak atarak pek değil de sağa sola kayarak istediği yere gidiyo. Çok hareketlendi. Dün az kalsın sehpayı kafasına geçirecekmiş .Sehpada benim ilaçlarım vardı oraya kadar gelemez zannediyodum, bi baktım ilaç kutusu elinde... Öyle telaşlandım ki .Bide babası koltuk da oturuyordu , nasıl baktıysa artık o da ....
Dün öğleden sonra bende kontrole götürdüm. Kilosu falan iyi dedi doktor ama bi kan tahlili yapalım hiç yapılmamış demişti geçen ay. Ve sonucunda bişey dedi tam hatırlamıyom, o biraz düşükmüş. Bende bayağıdan beri demir damlasını kullanmadım. İki tane iştah açıcı şurup vermişti ve d vitaminini kullanıyoduk. ama onları bile oraya buraya gitmekten düzenli kullanamamıştım bu aralar. Sonra ailede hiç talesemi taşıyıcısı , akdeniz anemisi olan var mı dedi.Eşimin kızkardeşinde varmış galiba, eşim dedi. Biraz değer düşük gibi ama önemli bişey yok dedi. Bi kan şurubu vericem eğer aynı olursa bbidaki aya başka bi test isteyecem dedi. Eşimin de evlenirken yapılan testlerde kanı düşük çıkmıştı. Babası gibi olacak heralde.
İnşallah önemli bişey çıkmaz kuzumda. Ama doktoru seviyorum. Ufak bişey olsa çok sorguluyor. Biraz değer düşük ama az kilo almıştı geçen aylarda bi kontrol edelim dedi. Bu ay gerçi çok iyi kilo almış .
Herşeyin hayırlısı Allahtan..
Geçmiş olsun canım ihlamur dicektim bende ama söylenmiş zaten..Umarım hemen geçer...Günaydınnn..
Aynı beni anlatmışın bende 8 de kalktım bugün açtım ama okuyup okuyup kaçtım nedense yazmak gelmiyor içimdenay bugün bi salaklık var üstümde nedense hiç halim yok , içim sıkılıyor. okuyup okuyup kapatıyorum bugün de çok sessiz kimse bişiii yazmıyoo
eda canım geçmiş olsun dıkkat etmeklazım bu havalara alerjık olmasın sakın insallah ilerlemez canım
derya kız ben geldim benim için sen gez oralarııı çok özledım her bir karesını....
üskudarın pazarını.....
kadıköydekı simit saratlarını.....
emin onundeki balık ekmekçileriii......
ümraniyedeki kumaşçıları ve dükkanları...
mecideyeköy, taksımın ışıltısını......
çocukluğumun geçtiği kanlıcayı çok özledimm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?