Doğum yapmış olan anneler buraya....

suyu çok seviyo deryacım babam daha alp doğmadan şişme havuz kolluk falan almıştı getirmedım turkıyeden şimdi şirkete eleman gelıyomuş annem onlara verıcek kolı yapıp peynırım bulgurum da bittiyoo çayım bitti anem bı kolı yapcak birazdan arıycamdaa....

kızlar eşim dun alpberk bişey yemıyo diye danino almış ama kutusu mavii üstunde fransızca sekersız naturel yazıyo daha tadına bakmadım acaba normal yogut gıbımı bilmıyorum şimdi danınonun sitesıne giricem bakıcam ilk defa mavi rengi görüyorum daninodaa

evet canım meyveli ben hep çileklısını alıyorum yanlız ben kendım yemek için alıyodum bikere denedim alpde sevdi dışarda oldugumda zor durumlarda iyi oluyo maviside karısık meyvelymiş önce ben denerım sonra alpberkkaydirigubbakcemile3

canım ya duru kaç kilo almış bi de nasıl aldırıyorsunuz bu kiloları yaav bi tekniği falan var mı. eccük de bize yollan şu kilolardan.

arkadaşlar okuya okuya bitiremiyom yaaa sabahtan beri okuyom daha yeni bitti. bizim de dün kontrolümüz vardı sadece 600 gr almış benim tosbam 8 kg olabildik daha. anam bu bebe büyümeyecek herhal. ayy sinirlerim bozuluyo doktora gidince çocuk çok kusuyo diyom olabilir diyo 9 ayda geçer dediydi şimdi 12 aya çıktı o zaman geçermiş. ilaç falan vermiyo. çocuğum yazık yemek yiyince midesi yanıyomuş gibi yüzünü ekşitiyo.yavrum kıyamam ben ona

kızlar az önce bişey duydum çok sasırdım bizim çok yakın bı akrabamızn oğlunun doğumgunuydu annemlerde ona oyuncak almışlar tuvalet eğitimi içerıklı meger çocuk domestos reklamlarındakı cnavarlardan korkuyomuş evdede domestosu görunce oturmamış klozete gecede ağlayarak uyanmış korktum anne dıyomuş 3. yası bitti hala bezlenıyo dedi kardeşim bazı seylere dıkkat etmek lazımm....

Son düzenleme:
mevludecım yasının bıtmesı gec degılkı hatta baya erken bı donem tuvalet egıtmı ıcın.. 1 yas nedır kı ... 3 yasa kadar bıle uzayabılır.. neden o kadar acele etmısler kı acaba?

canım 8 kilo az değilki
sağlıklı olsunda
canını sıkma o kadar

hava guzel, cıkıp gezesım var bebek arabası yıne bagajda... canım sıkılıyo.. efkar gelıyo arada nerden gelıyo anlamadım.. :) canım sıkılıyooo oooy oyyyy kalkıp dolasmak ıstıyorum pek yazasım da yok zaten durgun heralde bura.. öfff... sıkıldımm cook... ıcımde bı sıkıntı var... ne yapmak ıstedıgımı bılmıyorum.. hayrola ıns..

betüşş seni rüyamda gördümm gııııı
bize geliyordunuzzz antalyadan da uçakla izmire gidiyordunuzzz hayır olsunn gııı ama senin oğlan baya büyümüşş oluyooo maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…