- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.281
ay bugün bi salaklık var üstümde nedense hiç halim yok , içim sıkılıyor. okuyup okuyup kapatıyorum bugün de çok sessiz kimse bişiii yazmıyoo
canım ya duru kaç kilo almış bi de nasıl aldırıyorsunuz bu kiloları yaav bi tekniği falan var mı. eccük de bize yollan şu kilolardan.Selam kızlar herkse;
akşama misafirim gelicen galiba benimde. Eşim giderken bi güzel yıkayıverdim duruyu da. Yardım ederr zannettim ama geç kalmış koşturdu. Tek başıma yıkadım valla. Geriye doğru kafasından yıkadım. Bi de ayağa kaldırıp su döktüm. Artık sık sık yıkamak lazım. Bayağı oldu yıkayamadım 10 günü geçti , unutmuş valla yıkanmayı ,ağlıyo şimdilerde ...
Bende iş arıyorum valla. Burayı açıyorum ama genelde , iş sitelerinde gözüm ve arada msn. Sonra duru duru ve hep duru...
Artık yürüteç de uz durmuyor... Çok geziyor. Öyle ayak atarak pek değil de sağa sola kayarak istediği yere gidiyo. Çok hareketlendi. Dün az kalsın sehpayı kafasına geçirecekmiş .Sehpada benim ilaçlarım vardı oraya kadar gelemez zannediyodum, bi baktım ilaç kutusu elinde... Öyle telaşlandım ki .Bide babası koltuk da oturuyordu , nasıl baktıysa artık o da ....
Dün öğleden sonra bende kontrole götürdüm. Kilosu falan iyi dedi doktor ama bi kan tahlili yapalım hiç yapılmamış demişti geçen ay. Ve sonucunda bişey dedi tam hatırlamıyom, o biraz düşükmüş. Bende bayağıdan beri demir damlasını kullanmadım. İki tane iştah açıcı şurup vermişti ve d vitaminini kullanıyoduk. ama onları bile oraya buraya gitmekten düzenli kullanamamıştım bu aralar. Sonra ailede hiç talesemi taşıyıcısı , akdeniz anemisi olan var mı dedi.Eşimin kızkardeşinde varmış galiba, eşim dedi. Biraz değer düşük gibi ama önemli bişey yok dedi. Bi kan şurubu vericem eğer aynı olursa bbidaki aya başka bi test isteyecem dedi. Eşimin de evlenirken yapılan testlerde kanı düşük çıkmıştı. Babası gibi olacak heralde.
İnşallah önemli bişey çıkmaz kuzumda. Ama doktoru seviyorum. Ufak bişey olsa çok sorguluyor. Biraz değer düşük ama az kilo almıştı geçen aylarda bi kontrol edelim dedi. Bu ay gerçi çok iyi kilo almış .
Herşeyin hayırlısı Allahtan..
arkadaşlar okuya okuya bitiremiyom yaaa sabahtan beri okuyom daha yeni bitti. bizim de dün kontrolümüz vardı sadece 600 gr almış benim tosbam 8 kg olabildik daha. anam bu bebe büyümeyecek herhal. ayy sinirlerim bozuluyo doktora gidince çocuk çok kusuyo diyom olabilir diyo 9 ayda geçer dediydi şimdi 12 aya çıktı o zaman geçermiş. ilaç falan vermiyo. çocuğum yazık yemek yiyince midesi yanıyomuş gibi yüzünü ekşitiyo.yavrum kıyamam ben ona
mevludecım yasının bıtmesı gec degılkı hatta baya erken bı donem tuvalet egıtmı ıcın.. 1 yas nedır kı ... 3 yasa kadar bıle uzayabılır.. neden o kadar acele etmısler kı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?