- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.301
arkadaşlar okuya okuya bitiremiyom yaaa sabahtan beri okuyom daha yeni bitti. bizim de dün kontrolümüz vardı sadece 600 gr almış benim tosbam 8 kg olabildik daha. anam bu bebe büyümeyecek herhal. ayy sinirlerim bozuluyo doktora gidince çocuk çok kusuyo diyom olabilir diyo 9 ayda geçer dediydi şimdi 12 aya çıktı o zaman geçermiş. ilaç falan vermiyo. çocuğum yazık yemek yiyince midesi yanıyomuş gibi yüzünü ekşitiyo.yavrum kıyamam ben ona
betülcum üçüncü yası bitti
hayır olsun ınsallah canım.. yalnız su kısmı anlamadım :) ?betüşş seni rüyamda gördümm gııııı
bize geliyordunuzzz antalyadan da uçakla izmire gidiyordunuzzz hayır olsunn gııı ama senin oğlan baya büyümüşş oluyooo maşallahhh
Hiç bu kadar utanmamıştım. - Sayfa 125 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
arkadaşlar . msj okursanız bi erkek yamış söluyo erkek olduğunuda zaten...
ay bu ne yaaa kızlarr aramızda erkek yok dimi . herhalde burası onlara ilginç gelmez bizimkisi mama muhallebi muhabbeti
ay bu ne yaaa kızlarr aramızda erkek yok dimi . herhalde burası onlara ilginç gelmez bizimkisi mama muhallebi muhabbeti
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3betüşşş sen faklı yürüyoo hatta çok çok güzell konuşuo oluyoo ben sana soruyom ne yediriyon diyee hanii aynı ay doğumlular yaa senin ufaklık nasıl böyle büyüdü şaşırıyomm maşşallhh yaniii
sende kızz fazla özenmiyomm bi<z ne yersek onada veriyom diyonnn
ya su topik neyın nesıymıs hangı topik o erkegın yazdıgı ?
emannnnnnnnnnnnnnnnnn emannnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldımmmm çalışmıycam ben kardeşimmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?