Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm hanımlar ben haziran annesiyim size bişey sorucam sezeryanda anneyi bir gün yogunbakımda yatırıyoarmış dogrumu bebişimsiz nasıl yatarım orda ben:ecrin_bebek:

bu arada şu erkekin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. bu kocelerimize fazla yüz vermeyelim ayaklanalım, vallahi şahsen ben eşime biraz sevgimi fazladan belli edeyim, benimle fazla ilgilenmemeye başlıyor. ama arada azcık mesafe bırakınca daha ilgili oluyor, yaa bide benimki çok cool men yaa gıcık oluyorum bazen, mesela dedikodu yapmak istiyorum birileri hakkında başlıyorum anlatmaya benimle oda çekiştirsin cevap versin diye bekliyorum cevap aynen şuu eeee ne dememi bekliyosun, oturup seninle dedikodumu yapayım, herkesin kendi hayatı der çıkar sohbetten yavvvvvvvvvv bendeki surat ifadesi şöyle olur aynen :1shok:

slm hanımlar ben haziran annesiyim size bişey sorucam sezeryanda anneyi bir gün yogunbakımda yatırıyoarmış dogrumu bebişimsiz nasıl yatarım orda ben:ecrin_bebek:

ben de doğumumu sezaryenle yaptım hatta spinal anestezi aldım doğar doğmaz bebeğimi gördüm daha sonra da yoğunbakıma falan gitmedim bebeğim hep benimleydi. ben özel hastanede doğum yaptım belki devlet hastanesi farklıdır onu bilmiyorum

ben devlette yaptım canım yok öyle bişey

ayşecim resimleri gördüm o minişin ehliyeti falan varmıydı ben fahri trafik polüsüyüm ehliyet yoksa caza yazıciiim.babasını arkasına almış kendi araba sürüyor.gamyoncuiremsu

kızlar ben normalde ekım anesıydım dr sölediğine göre ama benbiliyodum 38. haftada dogacagını ölede oldu... yatagıma gelınce bebişimi sadece 2 dk gördum hatırlmıyorumbile hemen oldılar kuvezde kaldı ve makınayada bağlıydı 3 gun kaldı yogun bakımda annemler hep gidip bakıyolardı çok seker falan dıydu kıskardeşim anne bende gidicem dedım zaten sezertandan sonra hemen kaldırdılar ayaga gittim bebeğimı gördum o an çok tuhaf oldum anne oldugumu o an anladım... aksam hastanenın korıdorunda gecerken her odadan bebek sesı gelıyodu bitek benım kınde yok tu oan bunu düşununce nasıl içim yanmıştıııı eve döndüğüm gunu ise hiç hatırlayamam bebişimı bırakıp çıktım ama o gece ınanın hiç uyumadım ertesı gun 12 de gidecektık saat 4 de gel dedi hemsıre dr ozaman olacak ınanın saat 4 olmadııııı şimdi aklıma geldii allahım yoklugunu yasatmasınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…