- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.321
emannnnnnnnnnnnnnnnnn emannnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldımmmm çalışmıycam ben kardeşimmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis
hee ver istifanıı gellll gıııııııııı:lepi:
Aynı esım gıbı konustun.. :roflol: meslekte aynı zati o da mali işler.. :teselli:
zor kısss bizim işş para para para herkes para istiyo bıktım yaaaa
canım ınankı yıne ıyısın... sukur et benım esım fena bunalmıs durumda cok hemde ısyan edıyor artık.. telefonla konusmaya yada yemek yemeye vaktı olmuyor cogu zaman kahvaltı bıle yamadan gelıyor aksam
askerden gelınce yıne ıstıyorlar ama donmıcem dıyor kanser olucam artık bıktım dıyo stresten.. hergun evde aynı mevzu var bu ısle ılgılı bende uzuluyorum..
slm hanımlar ben haziran annesiyim size bişey sorucam sezeryanda anneyi bir gün yogunbakımda yatırıyoarmış dogrumu bebişimsiz nasıl yatarım orda ben:ecrin_bebek:
muhaa haa ben erkeğim itiraf ediyorum kadınlarla muhabbeti çok seviyorumm delikafadulden laelaelaelaelae
slm hanımlar ben haziran annesiyim size bişey sorucam sezeryanda anneyi bir gün yogunbakımda yatırıyoarmış dogrumu bebişimsiz nasıl yatarım orda ben:ecrin_bebek:
ben de doğumumu sezaryenle yaptım hatta spinal anestezi aldım doğar doğmaz bebeğimi gördüm daha sonra da yoğunbakıma falan gitmedim bebeğim hep benimleydi. ben özel hastanede doğum yaptım belki devlet hastanesi farklıdır onu bilmiyorum
bizz kızımm müzük dinliyozz bir yandanda oynuyoz zkurtlarımızı döküyozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?