- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.341
ayşecim resimleri gördüm o minişin ehliyeti falan varmıydı ben fahri trafik polüsüyüm ehliyet yoksa caza yazıciiim.babasını arkasına almış kendi araba sürüyor.gamyoncuiremsu
kızlar ben normalde ekım anesıydım dr sölediğine göre ama benbiliyodum 38. haftada dogacagını ölede oldu... yatagıma gelınce bebişimi sadece 2 dk gördum hatırlmıyorumbile hemen oldılar kuvezde kaldı ve makınayada bağlıydı 3 gun kaldı yogun bakımda annemler hep gidip bakıyolardı çok seker falan dıydu kıskardeşim anne bende gidicem dedım zaten sezertandan sonra hemen kaldırdılar ayaga gittim bebeğimı gördum o an çok tuhaf oldum anne oldugumu o an anladım... aksam hastanenın korıdorunda gecerken her odadan bebek sesı gelıyodu bitek benım kınde yok tu oan bunu düşununce nasıl içim yanmıştıııı eve döndüğüm gunu ise hiç hatırlayamam bebişimı bırakıp çıktım ama o gece ınanın hiç uyumadım ertesı gun 12 de gidecektık saat 4 de gel dedi hemsıre dr ozaman olacak ınanın saat 4 olmadııııı şimdi aklıma geldii allahım yoklugunu yasatmasınn...
canım ya duru kaç kilo almış bi de nasıl aldırıyorsunuz bu kiloları yaav bi tekniği falan var mı. eccük de bize yollan şu kilolardan.
ayy kız ne guldurdun benı mevludee... bı de dondurmamı yıyodum bı yandan dıyo.. :roflol:
o gulerken aglama durumu bazen banada oluyo.. yada tam tersı aglarken gulmek.. :)
betül valla çok duygulandım gene gözlerım doldu allahım uzun ömür versın kuzularımızaa
kızlar akşam kk de komik bişey kokudum baya güldüm sonra eşime anlatayım dedim gülmekten anlatamadım bi anda gülerken ağlamaya başladımne oldugunu bende anlamadım eşim baktı ne oldu hayatımdedi bişey yok dedım öle sesiz sessiz ağladım bi yandan da dondurmamı yıyodum pc başındaaa hey allahımmm
serapcım gözdecim moral oldu bana dedikleriniz doktor da kilosu az deyince üzüldüm. elimden gelen bu dedim aman arkadaşlar bi yemek yememiz var saray şaklabanı benden daha cidididir herhalde. tek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ayy biz ara sıra yaparız valla kocayla dedikodu zevkli olur bazen ama oda fazla yüz vermezlaelaelaelaelaebu arada şu erkekin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. bu kocelerimize fazla yüz vermeyelim ayaklanalım, vallahi şahsen ben eşime biraz sevgimi fazladan belli edeyim, benimle fazla ilgilenmemeye başlıyor. ama arada azcık mesafe bırakınca daha ilgili oluyor, yaa bide benimki çok cool men yaa gıcık oluyorum bazen, mesela dedikodu yapmak istiyorum birileri hakkında başlıyorum anlatmaya benimle oda çekiştirsin cevap versin diye bekliyorum cevap aynen şuu eeee ne dememi bekliyosun, oturup seninle dedikodumu yapayım, herkesin kendi hayatı der çıkar sohbetten yavvvvvvvvvv bendeki surat ifadesi şöyle olur aynen :1shok:
Canım ay olarak iyi almış ama 3 ay üstüste 200 gr almıştı, o zamanlar idraryolu iltihabı demişlerdi ve tanımlanamadan da geçti zaten. O sıralarda az kilo aldık. ama geçen aydan beri daha sıkı bakmaya çalışıyom. Her sabah pirinç unu ,yumurtasarısı,pekmez,peynir verdim bol bol. Sonra uyurken de mama verdim. Baktım iyi uyuyo, 3 saat olmuş falan uykudayken verdim mamayı yani. Ne bileyim mesala bende sütaşın meyveli yoğurtlarını alıyom sadece .Onları çok seviyo.Akşam 4 gibi 4 tane birden yediği oluyordu. Ne kadar yerse veriyrum çok da zorlamıyorum zaten. Bu ay 870 gr almış maaşşallah.
ama toplam da 8500 gr.
doktor 8 aylık8200 olması lazım , kilosu iyi dedi de rahatladım. Sende sık sık yedir.
muzu ve elmayı rondoda çek pekmez katıp ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?