Doğum yapmış olan anneler buraya....

Amıın canım.. bızde dogumdan sonra beraber eve donduk.. ilk geceden alısmıstım sankı hep onunlaymısım gıbı...
gecelerı yıllardır aynı program da yasarmıs gıbı alıskın bı sekılde 2 saatte bır uyanırdım ondan once... ben uyanrdım o baslardı sonra uyanmaya. doyurur yıne yatardım..
3 gun sonra sarılık ıcın hastaneye bırakmak zorunda kaldık.. eve onsuz donunce nasıl bosluk hıssettım her bı yanım eksık gıbı... 3 gunluk bebek bu kadar mı yerlesır ınsanın hayatına..
Allah kotu sebeplerden saklasın tabı ama sureklı gozlerım dolu ıcım buruktu bogazım dugumlu.. 3 saatte bır gıdıp gelırdık hastaneye..
her gıdısımde kucagıma getırmelerı nasıl aglamaya baslardım bı daha ona dokunmak onu kucaklamak koklamak gıbısı yok.. emmesını ızlemek gıbısı yok..
onun varlıgını bılmek annelıgı tatmak gıbısı yok.. gozlerım doldu vallahı yıne.. Allahım yokluklarını acılarını gostermesın. hıcbır anneye.

Son düzenleme:
canım ya duru kaç kilo almış bi de nasıl aldırıyorsunuz bu kiloları yaav bi tekniği falan var mı. eccük de bize yollan şu kilolardan.

Canım ay olarak iyi almış ama 3 ay üstüste 200 gr almıştı, o zamanlar idraryolu iltihabı demişlerdi ve tanımlanamadan da geçti zaten. O sıralarda az kilo aldık. ama geçen aydan beri daha sıkı bakmaya çalışıyom. Her sabah pirinç unu ,yumurtasarısı,pekmez,peynir verdim bol bol. Sonra uyurken de mama verdim. Baktım iyi uyuyo, 3 saat olmuş falan uykudayken verdim mamayı yani. Ne bileyim mesala bende sütaşın meyveli yoğurtlarını alıyom sadece .Onları çok seviyo.Akşam 4 gibi 4 tane birden yediği oluyordu. Ne kadar yerse veriyrum çok da zorlamıyorum zaten. Bu ay 870 gr almış maaşşallah.
ama toplam da 8500 gr.
doktor 8 aylık8200 olması lazım , kilosu iyi dedi de rahatladım. Sende sık sık yedir.
muzu ve elmayı rondoda çek pekmez katıp ver.

betül valla çok duygulandım gene gözlerım doldu allahım uzun ömür versın kuzularımızaa
kızlar akşam kk de komik bişey kokudum baya güldüm sonra eşime anlatayım dedim gülmekten anlatamadım bi anda gülerken ağlamaya başladımne oldugunu bende anlamadım eşim baktı ne oldu hayatımdedi bişey yok dedım öle sesiz sessiz ağladım bi yandan da dondurmamı yıyodum pc başındaaa hey allahımmm

ayy kız ne guldurdun benı mevludee... bı de dondurmamı yıyodum bı yandan dıyo.. :roflol:

o gulerken aglama durumu bazen banada oluyo.. yada tam tersı aglarken gulmek.. :)

ayy kız ne guldurdun benı mevludee... bı de dondurmamı yıyodum bı yandan dıyo.. :roflol:

o gulerken aglama durumu bazen banada oluyo.. yada tam tersı aglarken gulmek.. :)

yeni açmıştım hemde alpde uyudu deım rahça yıyım halimı görmen lazımdııı...
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

Gule gule aysecım sende aeo...

Kızlar Aslan yogurdu cok sevıyo en cok ta meyvelılerı.. ıcım meyvelı yogurt var lıght .. seftalılı cıleklı felan hepsını sevıyo ama yetmıyo yaa...
napcam ben 2. kutuyuda mı verıcem.. daha yokmu dıye beklıyo resmen ıstıyo.. bu kutu 125 gr lık kucukte degıl yanı napsamkı ? yedırdım sımdı parmagını emıyo hala... ıstıyo :roflol:

:mymeka::roflol::roflol::roflol: ayy çok güldüm alemsin yaa hala gülüorum niye ağladın kıssss:roflol:

serapcım gözdecim moral oldu bana dedikleriniz doktor da kilosu az deyince üzüldüm. elimden gelen bu dedim aman arkadaşlar bi yemek yememiz var saray şaklabanı benden daha cidididir herhalde. tek

Canım bence kilosu için artık hiç üzülme çünkü ek gıdaya geçmişiniz zaten artık az kilo alması gerekiiyor bu aylarda..Ki senin bebişin 600 gram almış.Mesela Ege bu ay ek gıdayla 200 gram almış..Anne sütüyle 600 gram alıyordu 800 gram hatta 2500 kilo bile aldı bir ayda...Artık almıyor çok şükür normale döndü.Anne sütüyle alması süperdi sütü yarıyordu ama artık yemek yarıyor demek istemiyorum...çünkü yemekle çok rahat kilo aldırırsın ap muhallebiyi bol bol al sana kilo ama ne gerek var boşver yazık kuuzuya ...Üzülme canım...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ayy biz ara sıra yaparız valla kocayla dedikodu zevkli olur bazen ama oda fazla yüz vermezlaelaelaelaelae
Nuraycı 41 kere maşallah duruya

ayten bende anlamadım kı canımm
betül bende arada veriyorum bi fransız markasının çileklısını alıyorum ama danone gibi değil daha sulu eşim de seviyo akşamları ailecek içiyoz bazen tabi alpberk e az veriyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…