- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.541
biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:
saoll canım benim eksik olmaa inş.. ilerlemez annemdede var genetik midir nedir yaa..amaann ama annemin ki cok ilerlemiş durumda oda tedavi görüyo benimde sınırda bakalım.. tekrar teşkür cnmm .a.s..cnm boraya idrara testi yaptırcaktın yaptırdın mı?
saol bitanem,bugra çok iyi şükürler olsun rabbime.. ilaçları kestirdi dr.muz bayağı kritikti durumu oo düzelmiş toparlamış kemndin maşallah dedi içime bi su serpti..şükür ki ufak tefek olması gerekenlerden başka bi sorunumuz yok:Saruboceq:
büşra tatlısı nasıl? iyimi.. aman iyiolsunlar onlar hasta olmasında varsın biz cekekkafamçokkarıştı
biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:
saol cnm inşallah daha nice yaşlara hepimizinki...a.s.aminnn canım amiinnnn:Saruboceq:
maşallahhhnice sekiz aylara yıllara inşallah bu arada sana da geçmiş olsunnn
ay canım masallahkuzucuga nazar değmesn rabbım nıye yaşlarını göstersın bizee....
çok şükür canım, çok sevindim toparlamasına..:sm_cool:
büşra da iyi teyzesi çok şükür, ellerinden öper Şeniz
Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu, upuzun ömür versin canım nice yaşlarını sağlıkla kutlayalım inşAllah..
bugün pek yoğunum yaaa
salihacım geçmiş olsun canım 8. aynız mübarek olsun.
mervecim hoşgeldin
emelcim allah seni annenenden hiççççççççç ayırmasın uzun ömürler versin inşallah
kısss betül bizi sevmiyomusun püssssssss
edacım hayırlı olsunnnn benimde öyle çok gelmişti
heh lafımın ustune gelmısın nerelerde dıdım.. sevmem mı anam.. ama emelın oyle yazısını okuyunca duygulanıverdım... hepinicinizi sevıyom senıde çok seviyom.. Şeniz
biz 3 kişiydik gözde deya ve ben suphiiiiiiiiiiii lülülülülülü
yaa bu ifadeler niye çıkmıyooo yaaaaaaaaaa
biz diyorum 3 kişiydik diyorum gözde derya ve ben suphi diyorummmm naniknanik
hee ggıııı bencedee eldenn gelllkaydirigubbakcemile5 anaamm uyy bugun n ne uyuşuksunuzz yawww :dilcikar:bakıom bakıomm bomboşş:sm_confused:offff yaaa çok sıkıcısınızzz heeee bööööölülülülülülünaniknanik
saol ayten bacııı a.s.sizinde mübarek olsuunnkaydirigubbakcemile3bugün pek yoğunum yaaa
salihacım geçmiş olsun canım 8. aynız mübarek olsun.
mervecim hoşgeldin
emelcim allah seni annenenden hiççççççççç ayırmasın uzun ömürler versin inşallah
kısss betül bizi sevmiyomusun püssssssss
edacım hayırlı olsunnnn benimde öyle çok gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?