Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar dun kk de bişey okudum..
çatlaklara kahve ve limon la yapılan kur ıyı gelıyomuş ben de bugunden ıtıbaren denıycem deneyenler var bıde zayıflamak ıçın bi ünlü soguk suiçiyomuş sözde 20 kılo zayıflamış ikiside denemeye deger zaten hava sıcak aksam dusaa girer yatarız gun içindede suyumuzu içerız ben denıycem kahve olayını bu aksam....

çok şükür canım, çok sevindim toparlamasına..:sm_cool:
büşra da iyi teyzesi çok şükür, ellerinden öper Şeniz

biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:

Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu, upuzun ömür versin canım nice yaşlarını sağlıkla kutlayalım inşAllah..

cok saoll teyzesiiii.:1hug:.ellerimden öper hee yerim onuu yaa haammkaydirigubbakcemile3

inş.. yaa rabbim yaşına ermeyi daha nice yılları öneml olan sağlıkla geçirmeyi nasip etsinn:Saruboceq: yarında siz giriyosunuzz hadi bakalım sağlıcakla girsinler hayırlara vesile olsun 8.ay:içelim:

bugün pek yoğunum yaaa

salihacım geçmiş olsun canım 8. aynız mübarek olsun.

mervecim hoşgeldin

emelcim allah seni annenenden hiççççççççç ayırmasın uzun ömürler versin inşallah

kısss betül bizi sevmiyomusun püssssssss

edacım hayırlı olsunnnn benimde öyle çok gelmişti

heh lafımın ustune gelmısın nerelerde dıdım.. sevmem mı anam.. ama emelın oyle yazısını okuyunca duygulanıverdım... hepinicinizi sevıyom senıde çok seviyom.. Şeniz

heh lafımın ustune gelmısın nerelerde dıdım.. sevmem mı anam.. ama emelın oyle yazısını okuyunca duygulanıverdım... hepinicinizi sevıyom senıde çok seviyom.. Şeniz

yaa bu ifadeler niye çıkmıyooo yaaaaaaaaaa

biz diyorum 3 kişiydik diyorum gözde derya ve ben suphi diyorummmm naniknanik

offff yaaa çok sıkıcısınızzz heeee bööööölülülülülülünaniknanik
hee ggıııı bencedee eldenn gelllkaydirigubbakcemile5 anaamm uyy bugun n ne uyuşuksunuzz yawww :dilcikar:bakıom bakıomm bomboşş:sm_confused:
saol ayten bacııı a.s.sizinde mübarek olsuunnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…