- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.561
aaaaaaaaaa olmuşşşşş heyoooo:dance:kimse yok ya kendi kendime eğleniyom işteee
Biz üç kişiydik:
Bedirhan, Nazlıcan ve ben.
Üç ağız.. üç deli yürek.. üç yeminli fişek!
Adımız belâ diye yazılmıştı dağlara, taşlara
Boynumuzda ağır vebal,
Koynumuzda çapraz tüfek!
El tetikte, kulak kirişte,
Ve sırtımız toprağa emanet...
Baldıran acısıyla ovarak üşüyen ellerimizi
Yıldız yorgan altında birbirimize sarılırdık..
Deniz çok uzaktaydı
Ve dokunuyordu yalnızlık...
Gece, ırmak boylarında uzak çakal sesleri,
Yüzümüze, ekmeğimize,
Türkümüze çarpar geçerdi.
Göğsüne kekik sürerdi Nazlıcan,
Tüterdi buram-buram.
Gizlice ona bakardık, yüreğimiz göçerdi...
Belki bir çoban kavalında yitirdik Nazlıcan'ı
Ateş böcekleriyle bir oldu,
Kırpışarak tükendi...
Bir narin kelebek ölüsü bırakıp tam ortamıza
Kurşun gibi, mayın gibi,
Tutuşarak tükendi...
Oy, Nazlıcan... vahşi bayırların maralı...
Oy, Nazlıcan... saçları fırtınayla taralı...
Sen de böyle gider miydin yıldızlar ülkesine?
Oy, Nazlıcan oy... can evinden yaralı...
AĞIT:
Serin yayla çiçeği, oy Nazlıcan..
Deli-dolu heyecan, oy Nazlıcan..
Göğsümde bir sevda kelebeği,
Ölüme sunduğum can, oy Nazlıcan..
Artık, yenilmiş ordular kadar
Eziktik, sahipsizdik..
Geçip gittik, parka ve yürek paramparça!.
Gerisi ölüm duygusu,
Gerisi sağır sessizlik..
Geçip gittik, Nazlıcan boşluğu aramızda..
Bedirhan'ı bir gedikte sırtından vurdular,
Yarıp çıkmışken nice büyük ablukaları..
Omuzdan kayan bir tüfek gibi usulca,
Titredi ve iki yana düştü kolları..
Ölüm bir ısırgan otu gibi
Sarmıştı her yanını...
Devrilmiş bir ağaçtı, ay ışığında gövdesi..
Uzanıp, bir damla yaş ile
Dokundum kirpiklerine..
Göğsümü çatlatırken nabzının tükenmiş sesi..
Sanki bir şakaydı bu!.. birazdan uyanacaktı,
Birazdan ateşi karıştırıp bir cıgara saracaktı...
Oysa ölüm, sadık kalmıştı randevusuna, ah...
O da Nazlıcan gibi,
Bir daha olmayacaktı!..
Hey, Bedirhan.. katran gecelerin heyulası!..
Hey, Bedirhan.. kancık pusuların belâsı!.
Sen de böyle bitecek adam mıydın, konuşsana,
Hey, Bedirhan hey.. mezarı kartal yuvası!..
AĞIT:
Mor dağların kaçağı, hey Bedirhan!.
Mavi gözleri şahan, hey Bedirhan!.
Zulamda bir suskun gece bıçağı,
Beyaz gömleğimde kan, hey Bedirhan!.
Biz üç kişiydik.. üç intihar çiçeği..
Bedirhan, Nazlıcan,
Ve ben: Suphi!...
Yusuf HAYALOĞLU
Saol canım bakalım bir iki güne kadar atlatırız İnşallah..Darısı başına canım, gerçi olana kadar bir an önce olsun istiyodum şimdi niye o kadar çok istemişim diyorumm.. Alışmışım rahatlığa:))
biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:
kızlar valla annem bebek baktığı için ben henüz kıyafete hiç para vermedim çok şükür o bebek 19 aylık eh bebeklerde hemen büyüdükleri için kadıncağız sağolsun bana gönderiyo ne yaşlan diyim bende memnunum bu durumdan ne sakıncası olacak ki tertemiz mis gibi yeni ve kaliteli hepsi o yüzden neden giydirmeyeyim ki hemen büyüyoar zaten...bitek şapka aldım valla...yürüteci bebek arabası bile almadım şanslıyım yani bu konudaa
aynen derya ben de öleyim.kız kardeşim, abim ve kuzenim saolsun..hepsinin çocuklarının arabası yataüğı puseti kıyafetleri, ayakkabıları , kuveti ne aklınaıza geliyorsa artık hepsi bana kaldı..arada görümcem de kaliteli ciciler alıyor.ben sadece ucuz bulmuştum bir dükkandan 2,5 tl ye bir tyişört ve şapka almıştım okadar.şimdi dolapta yazlıklar badi ve şort halinde dolu dolu bekliyorlar..çok çiçiler.anlayacağınız sitenin en beleşcisi benim..bundan sonra en beleşciye beni seçin he..kaydirigubbakcemile3...
bu arada birkaç gündür evimizin bahçesindeki parka çıkarıyorum.salıncağa falan bindiriyorum.ordaki çocuklar, basket oynayan gençler çok hoşuna gidiyor..sesler çıkarıyor sevinçten.ama buğün çok sıcak.kısa kolu giydireyim diyorum.kolları falan güneş görsün oğlumun yawww...d vitamini sentezlensin oğlumun derisinde..kemikleri güçlensin..
bu arada ben binbir geceyi izleyemedim nasıl bitti.zaten öle çok fazla izlemiyordum emme işte sonunun merak ettim..( ALINTI)
ulleeeennn beni hasta etmeyin leenn..soru sorduk burda ..cevap versenize bee..bak valla küserim hepinize.bidaha da konuşmam sizlee hee..niye kaele almadınız laen beni..hiç mi değerimiz yok hee..hüü hüüüü senağlamasenağlama..:mymeka::dilcikar:
buügün 8. ayımızı doldurduk..kıslar bişey sorucam sizinkiler tam oturabiliyorlar mı? benim velet oturuyor ama kendini atıp yatmak istiyor..yerlerde dönmek çok hoşuna gidiyor.az oturuyor sonra atıyor hoop kendini yer.yatışcı benim oğlan babannesi ile babası gibi rahatına düşkün olacak galiba..kaydirigubbakcemile3..
sonra bir de uyurkene illa sallamak gerek ayakta ..beyefendi illa keyfine düşkün yaa sallanarak uyuyacak..2 kere falan öle kendisi oyuncaklarıyla oynarayarak yağında uyudu..o da tommy nin müzikli tavana gösteri yapan ona bakarak uyudu..normalde o oyuncağa bakmıyor öle uzun süre.sadece müziğini dinleyerek ayağımda sallanarak uyuyor beyfendi.off tek başına bıraktığımda bir kaç dakika sonra bağırıyor avaz avaz..pislük yaww.anası gibi gıçık biraz, delüü galiba..laelaelaelaelaesositososito
buügün 8. ayımızı doldurduk..kıslar bişey sorucam sizinkiler tam oturabiliyorlar mı? benim velet oturuyor ama kendini atıp yatmak istiyor..yerlerde dönmek çok hoşuna gidiyor.az oturuyor sonra atıyor hoop kendini yer.yatışcı benim oğlan babannesi ile babası gibi rahatına düşkün olacak galiba..kaydirigubbakcemile3..
sonra bir de uyurkene illa sallamak gerek ayakta ..beyefendi illa keyfine düşkün yaa sallanarak uyuyacak..2 kere falan öle kendisi oyuncaklarıyla oynarayarak yağında uyudu..o da tommy nin müzikli tavana gösteri yapan ona bakarak uyudu..normalde o oyuncağa bakmıyor öle uzun süre.sadece müziğini dinleyerek ayağımda sallanarak uyuyor beyfendi.off tek başına bıraktığımda bir kaç dakika sonra bağırıyor avaz avaz..pislük yaww.anası gibi gıçık biraz, delüü galiba..laelaelaelaelaesositososito
benim ki tam oturuyoo cnm yere bırakırırım oturtur vaziyette biraz sonra bi bakarım emekliyerek kapı açıksa arkmdan gelir mutfağa emekliye emekiye..bizimkide gezginciii..ben gibii..kaydirigubbakcemile3
valla benimkini ben hiç ayagımda sallamaya alıştıramadım belini kaldırıyo başlıyo yırtınmaya...cok huysuzlanırsa veya uyku saati gectiyse mutlaka battaniyede sallarız...
geçmediyse biraz ağlaya ağlaya gündüz emerek uyur..gece saatinde de 10 da yatırıyom
ozamnda emerek uyur kuzucuk Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?