- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.581
benim ki tam oturuyoo cnm yere bırakırırım oturtur vaziyette biraz sonra bi bakarım emekliyerek kapı açıksa arkmdan gelir mutfağa emekliye emekiye..bizimkide gezginciii..ben gibii..kaydirigubbakcemile3
valla benimkini ben hiç ayagımda sallamaya alıştıramadım belini kaldırıyo başlıyo yırtınmaya...cok huysuzlanırsa veya uyku saati gectiyse mutlaka battaniyede sallarız...
geçmediyse biraz ağlaya ağlaya gündüz emerek uyur..gece saatinde de 10 da yatırıyom
ozamnda emerek uyur kuzucuk Şeniz
biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:
buügün 8. ayımızı doldurduk..kıslar bişey sorucam sizinkiler tam oturabiliyorlar mı? benim velet oturuyor ama kendini atıp yatmak istiyor..yerlerde dönmek çok hoşuna gidiyor.az oturuyor sonra atıyor hoop kendini yer.yatışcı benim oğlan babannesi ile babası gibi rahatına düşkün olacak galiba..kaydirigubbakcemile3..
sonra bir de uyurkene illa sallamak gerek ayakta ..beyefendi illa keyfine düşkün yaa sallanarak uyuyacak..2 kere falan öle kendisi oyuncaklarıyla oynarayarak yağında uyudu..o da tommy nin müzikli tavana gösteri yapan ona bakarak uyudu..normalde o oyuncağa bakmıyor öle uzun süre.sadece müziğini dinleyerek ayağımda sallanarak uyuyor beyfendi.off tek başına bıraktığımda bir kaç dakika sonra bağırıyor avaz avaz..pislük yaww.anası gibi gıçık biraz, delüü galiba..laelaelaelaelaesositososito
yeni ayınız hayırlı olsun, sağlıkla geçsin inşAllah .. bir ömür gülmekten, mutluluktan ayırmasın Allah:Saruboceq:
Büşra da oturuyor ama aynı Kıvanç gibi; yorulduğu zaman sağa sola veya arkaya devriliveriyor kaydirigubbakcemile3 emeklemiyor..yüz üstü yatmayı da hiç sevmiyor zaten.. emeklemeden yürürse şaşırmam o nedenle
büşra geceleri emzirirken yanına da ben uzanırsam öyle uyur mışıl mışıl..
gündüz ise ayakta sallanmayı bilmediğinden zor oluyo uyutmam..anneannesi varsa o sallıyo kucağınnda uyutuyor ama ben becermiyorum :sm_confused: ben de Ana kucağında sallayarak uyutuyorum ama uzun sürüyor kaydirigubbakcemile3...
edalar da salıncakta sallanırken uyuyakaldı...ben de öyle birşey alacağım, babası geldiğinde..
oy maşaAllah buğrişime emekleyerek annesini takip ediyor demek :teytey: maşaAllah 41 bin kere :CüvCüv:
Maşallah canım seninki emeklemeye başlamış bak. Bizde tam oturamıyoz daha. Biraz destek lazım. bi süre duruyor ama hemen koltuğa kapanıp yüzüstü dönüp karıştırmaya çalışıyo. Yürüteçte de kayakaya heryere gidiyo zilli . Ama yerler soğuktur diye pek yere koymadım, emekleme daha tam yok. Çok dönüyo kayıyo ama öyle fıldır fıldır bi yerlere emekleme yok daha. Yada emeklemeden yürüyecek zilli ...
Benimde hep göğsümde uyuyo. Sütüm az hatta 20-30 cc çıkar belki ama illa memede uyuyacak. O arada biberonu vereyim diyom istemiyo göznü açıp kendini memeye çekiyo yine. sonra da iyice içime doğru giriyo. Kokluyo kerata ya...
İyice daldığı zaman veriyom biberonu ve sonra yatağına yatırıyom.Arada çok yorgun olduğunda bağrınırken uyuya kalıyo.
kızlar sağlık ocagına gitti 8 ay lkontrolu için kilo 8,930
boy hala 71 cm yaa iyi mi sizce
ay giyindim süslendım hatta havaya baktım gayet ıyı alpberk ede giydirdım kısa tulumu o arda dedım makına bitmiş alpberkın kıyafetlerını asayım astım çıktık indik aşagı kaıyı açtım bide ne görim nasıl yağmur yagıyoo nasıl morelım bozuldu zaten burda tekım yapcak bıseyım yok bu hafta sonu eşimle gezecem su hale bak bide heryer kapalı cuma gunu haram satış yammak dıyee pööfffff eşim dedı durdu yaz yağmuru bişey omaz çıkalım az gittik baktık yağmur bastırıyo geri dönduk moralım sıfırlandı eşim şimdi alpberk ı uyutuyo bende ütü yapcam.....
sanırım DERYAeve gittii onu yok saymıycam yoklamada
tanger ayşeserkan karçiçek karçiçek canım senın ismın nee?
kızlar sağlık ocagına gitti 8 ay lkontrolu için kilo 8,930
boy hala 71 cm yaa iyi mi sizce
klava:heyyyyyytttt bundan sonra yoklama alcam betüüş ders çalışcakmış izinli aytosun işi çokmuş oda izinli geı kalnlar
tanger, fatihderya, gnydn64, gozde0120, karçiçek, muscan24, nunuu
perşembe cuma 5 e kadar okulda oluyom yavrim ya:tomato:
buügün 8. ayımızı doldurduk..kıslar bişey sorucam sizinkiler tam oturabiliyorlar mı? benim velet oturuyor ama kendini atıp yatmak istiyor..yerlerde dönmek çok hoşuna gidiyor.az oturuyor sonra atıyor hoop kendini yer.yatışcı benim oğlan babannesi ile babası gibi rahatına düşkün olacak galiba..kaydirigubbakcemile3..
sonra bir de uyurkene illa sallamak gerek ayakta ..beyefendi illa keyfine düşkün yaa sallanarak uyuyacak..2 kere falan öle kendisi oyuncaklarıyla oynarayarak yağında uyudu..o da tommy nin müzikli tavana gösteri yapan ona bakarak uyudu..normalde o oyuncağa bakmıyor öle uzun süre.sadece müziğini dinleyerek ayağımda sallanarak uyuyor beyfendi.off tek başına bıraktığımda bir kaç dakika sonra bağırıyor avaz avaz..pislük yaww.anası gibi gıçık biraz, delüü galiba..laelaelaelaelaesositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?