- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.601
biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:
kızlar sağlık ocagına gitti 8 ay lkontrolu için kilo 8,930
boy hala 71 cm yaa iyi mi sizce
salıha canım güneş açtıııdelikafaduldendelikafaduldenama alpberk uyudu
aytenle merve sizi yarım gun yazdım şekerler...:roflol::roflol::roflol:
evet canımserap sen çalışıyomuydun canımm
benimki akşamları eve gidince koşarak geliyo kapıyaa anneecimm diye sarılıyooo
arkadaşlar havalar ne kadar hızlı ısındı değil mi CADIARZU
benim kız zaten çok sıkıntılı fazla sıcağı sevmez..
şimdi ev sıcak, tek kat uzun kollu çıtçıtlı giydirdim onunla da terledi benneyaptımki
kısa kollu tek kat giydirsem içime sinmiyor, üşür mü acaba diyorum..
sizler nasıl giydiriyorsunuz yerimseniben
arkadaşlar havalar ne kadar hızlı ısındı değil mi CADIARZU
şimdi ev sıcak, tek kat uzun kollu çıtçıtlı giydirdim onunla da terledi benneyaptımki
saol şekerim eksik olmaa darısı size inş..ipekciğenice sağlıklı mutlu aylara yıllara canım
burad cok hızlı sayılmaz cnm ankaranın kuru ayazını yedik yani ben daha gec kaldı bile diyorumm bayağı oldu bi ısınmadı ankara ama 4.5 gündür yaz havası var hele bugunn süpeerr dolaşasım var amaaa kimlee...kaydirigubbakcemilearkadaşlar havalar ne kadar hızlı ısındı değil mi CADIARZU
benimki akşamları eve gidince koşarak geliyo kapıyaa anneecimm diye sarılıyooo
:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkiskızz muscan ben eskiden dizi kaçırmazdım, şimdi vallahi eve gidip yemek yap egenin üzarıni değiş yarım ssaat 1 saat onunla oyna sonraaa cunburlop yatak, ama kayınvalidem bana anlattı, para ver anlatayım he he he. hadeee bir sürü para kazanıyosun hadddeee ver paraaa..
merve ben tek kat gıydırıyorum ama bu gun uzerıne tulum gıydırdım cezayır çok sıcak kaynıyo sekerım oyuzden merak etme üşümez canım
merve ben tek kat gıydırıyorum ama bu gun uzerıne tulum gıydırdım cezayır çok sıcak kaynıyo sekerım oyuzden merak etme üşümez canım
ben duşa gireceğimm azcıkk rahatlayayımm yaa bunaldım zatii sonrada kociş gelir kayananmm gelcek akşama kalabalık yanii salata falan yapcammm of offfff
yarında yokumm anneme gideceğimm alış veriş yapmak içinn aldıklarımı eklerimmm öptümm sizleriiiiiiii can canlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?