Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşlar havalar ne kadar hızlı ısındı değil mi CADIARZU
benim kız zaten çok sıkıntılı fazla sıcağı sevmez..
şimdi ev sıcak, tek kat uzun kollu çıtçıtlı giydirdim onunla da terledi benneyaptımki
kısa kollu tek kat giydirsem içime sinmiyor, üşür mü acaba diyorum..
sizler nasıl giydiriyorsunuz yerimseniben

beni kimse duymuyor mu ya-huuu süprizzzzz :a015:

kayınvalidem 2 gündür giydiriyo ipeğe kısa kollu
hatta kısa kollu dışarıda çıkmışlar
banada daha biraz daha serin gibi geliyo
ince uzun kollu giydiriyom ben

kızz muscan ben eskiden dizi kaçırmazdım, şimdi vallahi eve gidip yemek yap egenin üzarıni değiş yarım ssaat 1 saat onunla oyna sonraaa cunburlop yatak, ama kayınvalidem bana anlattı, para ver anlatayım he he he. hadeee bir sürü para kazanıyosun hadddeee ver paraaa..

nice sağlıklı mutlu aylara yıllara canım
saol şekerim eksik olmaa darısı size inş..ipekciğe
burad cok hızlı sayılmaz cnm ankaranın kuru ayazını yedik yani ben daha gec kaldı bile diyorumm bayağı oldu bi ısınmadı ankara ama 4.5 gündür yaz havası var hele bugunn süpeerr dolaşasım var amaaa kimlee...kaydirigubbakcemile
bizimkide cok terler cnm ben içindeki kısa kollu çıtçıtlı badysinin üzerine ince pamuklu bi
bady daha giydiriyorum.. bide bizimki hastaydı ya daha dikkat ediyorum dışarı cıkarken bi kalın hırkasını aldım dün mesela..benneyaptımki
benimki akşamları eve gidince koşarak geliyo kapıyaa anneecimm diye sarılıyooo

anaaaa annecimde mii dioo gııı kaydirigubbakcemile3oyyy bizimkiler gec kaldııııılülülülülülü
hay maşallah ege beye

merve ben tek kat gıydırıyorum ama bu gun uzerıne tulum gıydırdım cezayır çok sıcak kaynıyo sekerım oyuzden merak etme üşümez canım

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkis

mervişimm ben bugünkısa kollu badii ve capri giydirdimm çok sıcak ve bunaltıcıydı antalya bugünnn ayy vallaa ben eve kendimi zor attımm yazın dışarı çıkılmazz anammm

merve ben tek kat gıydırıyorum ama bu gun uzerıne tulum gıydırdım cezayır çok sıcak kaynıyo sekerım oyuzden merak etme üşümez canım

burası hem sıcak , hem rüzgarlı .. o nedenle terler de rüzgar sırıtna vurursa üşür diye korkuyorum fisfisfis
soğuk havalar daha iyiydi bence ya, kat kat giydir çıkart üşümüyor ama şimdi bı sıcak bi soğuk tam hastalık havası var..Allah korusun :Saruboceq:

ben duşa gireceğimm azcıkk rahatlayayımm yaa bunaldım zatii sonrada kociş gelir kayananmm gelcek akşama kalabalık yanii salata falan yapcammm of offfff

yarında yokumm anneme gideceğimm alış veriş yapmak içinn aldıklarımı eklerimmm öptümm sizleriiiiiiii can canlarrrrrrrrr

senin orası bizim burasının temmuz sıcağı gibidir dimi şeker. vallaa ben daha çorap falan giydiriorum birde patikli ince tulumları var onları giydiriorum. benim kayınvalidem giydirme konusundaaa kötü maalesef akşamları çoğu zaman çocummmmm derbeder haldeeeee, hattaaa pipisi testisi sıkışıyo diye çıtçıtlarını geçirmiooo, darma dağınık yavrummm ben olsammm oğluşumuuuu derli topluuu bakarım ühüüüüüüüüüüüüü, ammaa allah var şimdi yedirmesi içirmesi çok güzel sevgisi alakasıda süperrr, bende kendi kendimeee o kadar çatlak su kaçırmaz atasözümü söylüyorum.

flashh flsahhh flashhh ayşe duşa girecekmiş arkasından daha nelerrr salata yapacakmışşş az sonraaaaaaaaaaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…