Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım sağol canım nuk denemeyi düşünüyorum olmzsa yarın alayım...
evet epey kişi var ama yazan yok geçmişi okuyorlardır belkide.

1- canım emzik de marka kadar sabır da önemli o attıkça sen ağzına vermen lazım yoksa markası ne olursa olsun kısa sürede atıyor ağzından

2- pişik için öncelikle ıslak mendili bırakman lazım su ve pamuk kullan geçene kadar biz hametan ve bactroban krem ile geçirdik

3- baloncuklar bizde de var sürekli mendille geziyorum

ii akşamlar herkese geçmişi okuyordum umarım herkes iyidir bebişim mışıl mışıl uyuyor şu anda

fatmacım geçenlerde sana özel msj atmak istedim ama atamadım sanırım kapalı. benim minnoşta uyudu ama bugün nedense uykusunda aglıyor sebebini anlayamadım hiçböyle olmazdı.

benimkide sallanmadan asla uyumuyor bir de sallamaya alıştırmıcam derdim hep :dilcikar: bütün yapmak istemediklerimizi yaptırıyor bu tosunlar bize

canım benimkinin de gözünden yaş gelmedi hiç arada bir doluyor ama daha hiç akmadı.
salı günü aşı var o gün yaş gelir herhalde artık.düşündükçe içim sıkılıyor . deniz aşı olduktan sonra veya kan falan alınınca günlerce uykusunda içini çeke çeke ağlıyo dudaklarını büzüyo uykudan sıçrayarak uyanıyo

canım bu kremleri eczane verir mi yoksa dr yamasımı gerek olmazsa alalım diyorum eşim gelince.
ya bide sanırım kakasını yapamıyor esas zeytin yağ versem mi

kızlar cemre durmuyo emiyor yatır 1 dk sonra ağlayarak kalkıyor yaa nedendir
ayşecim büyük ihtimalle gazı var cemrenin çaresi ne dersen zaman senin haftalarında biz de de çok olmuştu büyüdükçe geçecek

fatmacım geçenlerde sana özel msj atmak istedim ama atamadım sanırım kapalı. benim minnoşta uyudu ama bugün nedense uykusunda aglıyor sebebini anlayamadım hiçböyle olmazdı.

özel mesajlarım açık aslında ama doluymuş sanırım şimdi sildim istediğin zaman mesaj atabilirsin

onur 3. ayını bitirdi hala gözyaşı yok bir dahaki kontolde soracağım

canım bu kremleri eczane verir mi yoksa dr yamasımı gerek olmazsa alalım diyorum eşim gelince.
ya bide sanırım kakasını yapamıyor esas zeytin yağ versem mi

eczane de verir sanırım bi deneyin ama doktora da gösterin çok ilerlediyse belki başka şeyler önerebilir bir de imkanın varsa sık sık yıkamaya çalış....

bu gelin kaynana dertleri heerkeste var sanırım sinir oluyorum bende sinir.4sene çıktık ama ailede çok önemliymiş kocanı sevmek yetmiyormuş maleisef evlendik düğün takılarını alamadı diye bi bozuk çaldı bana yeni evliyiz gelip kalcakmış hanım onu yapamadı,evlenince işi bıraktık tembel gelin olduk.hamile kaldım masraf çıktı bize az para gelecek diye bi hayırlı olsun diyemedi.9 ay hamilelik boyunca k bakmayın köyden geldiler eeşşek gibi bakdımn
doğuracağım sabah ben sancı çekerken evde kayınpeder karşı masada kahvaltı ettiutanmadan .normal doğum ve zor oldu çok nazlı oldum köyde onlar ertesi gün tarlaya gidermiş.süprizzzzzdoğumdan eve geldik bi doğru dürüst dinlenemedim bile başımda bittiler.ama buraya kadar o zamanlarda laf sokardım şimdi bende açtım ağzımı.1,5 ay kendi annem baktı oğlumla bana ama onlar göze gözükmes işte şimdi bu kadar şeye rağmen torun sahibi oldular sen 1 çöp almamışın şimdi geberiyolar torun diye oğlumun adındada yağızmı ahırmı çayırmı o neymiş öle
son geldiğinden 40 çıkmamış çocuğu öpüyor öpme deyince söyleyince bozuluyor ama kadın bırakmıyor Allah aşkına bi küs gitya maddi olaarak yiyorsunuz zaten manevi olarak bari bırakın.
acaba benmi çok kötü biriyim diye düşünüyorum telefonda onların adını görünce sinirim tepeme çıkıyor bize gelince siz düşünün halimi.tabiki gelecek torunu oğlu ama bi kadın gibi otursa işi bilmiyosan sus karışma uzak dur oğlunu torununu sev uğraşma benimle neyse ben çok doluyum aslında dökdüm içimi

canım çok sağol ilgin için tamam eve gidince poposunu yıkayalım ....
ay bu arada kızlar birtanem aguuuuu diyor ve gülüyor.. baya baya bizimle gülüşüyoo allahım korusun meleklerimizi..

selam kızlarr oooooooooohhhhhhhhh maşallah burası baya kalabalık yawww iyi ii ama ben çok yorgunum halim yok biraz bakıniiim gidip yatcam nöbete kociş durcak saat 1 e kadar

arzucumm al bende de o kadar sorma gitsinn bende çok dertliyim ama ne gelir elden. bir arkadaş yazmıştı ama şimdi kimdi hatırlayamıyorum eşimin ailesinide araştırsaymışım diyee. oyy ben aileme kıyamam yaa.şimdiyee kadar hep el üstünde tuttular el hiç tutarmı üstüne üstlük birde gurbettesin. ailelerin uyuşması gerçekten çok önemliymiş derlerdide inanmazdım. bizimkilerde geçen hafta geldiler geldiklerinde neymiş kameradan birisine göstereceklerdi Allah aşkına arkadaşlar uyuyan bebeginizi uyandırırmısınız göstermek için heleki bebeginiz gece uykusuna yatmışsa. ben uyandırmadım tabi kötü oldumm neymiş bebekmiş uyandırılırsa birşey olmazmış tekrar uyurmuş amann yaa neyse arzu bak bir açtın benide açtın şekercim.
Duygucum geçen gün yazdıklarından bende ders aldım güzelimm ahh güzel anam onu o kadar çok kırıyorumki istemeden hemen şimdi arayıp bir özür dileyim gönlünü alayım.

aslı ihmal etme bir dr.a göster bence anladığım kadarıyla siğil gibi bir şey.süt veriyorsan bebiinin ağzına değdirmemeye çalış canım mikrop kapmasın..

ayşe&serkan pişik geçtikten sonra ıslak mendilini değiştir unıbaby markası var alkolsüz saf su sabun karışımı ben hep onu kullanıyorumm.bez olarakta prima kullanıyorum aslında prim çok iyi, 2 çeşiti var bitanesi papatya özlü o daha naylonumsu acaba onumu kullandınn?
birde 3-4 bezinde bir 5-10 dak. havalandır,havalandırırken üstünü ört üşütmesin..
ve geçene kadar altını hep yıkamaya çalış..

aslıcım bi doktora göster bence ihmal etme
benim kızın ağzında da tükürük olmaya başladı balon balon yapıyor ağzında :roflol:siliyoruz hep ama öle üstünü ıslatacak kadar değil bizimkinde de

ayşecim prima kullan ve ıslak mendil kullanma bir süre ılık su ya pamukla temizle poposunu kızın ve travozol krem kullan 1-2 gün günde 3 defa kadar geçer inşallah emzik bende her markadan var ama benim kız en çok nuby markayı sevdi fazla almıyor zaten ama onu alınca daha fazla kalıyor ağzında bundan bir bak istersen
http://www.bebekreyonu.com/default.asp?say=9&urun=2893

ayy kızlar suan da kızım çok feci ağlıyor ne emiyorr nede duruyorr oy oy ne yapsam bilemedim sanırım karnı aç mama almayı düşünüyorumm

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler...

ayşecim mama almadan önce dr a danış bebeğin daha çok küçük kesin gazdan dolayı ağlıyordur bol bol kucakla ayaklarını kaldır karnına doğru hareket ettir, karnına yağ ile saat gönünde masaj yap biraz rahatlar hemen mama alma derim ben bezi çiş ile doluysa doyuyordur....

bebişlere bol uykular dilerim

hicran kızz nerden buldun yaa minicik elbiseyide giyindirdinn bende istiyommmmmmmmm yaa

saol canım bebek mağzasından aldım valla tesadüfen eksikleri almaya gitmiştim tezgahtar kız göstermişti aklımda yokken yani bende almıştım güzel gerçekten çok tatlı olmuştu kızım mother care den başka elbiselerde aldım 4-5 tane çok tatlı şeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…