- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.521
İYİ akşamlar canlarım nasılsınızz yaa kızlar size birkaç bişey soracam.
1) bebeğim emzik almıyorum hangi markayı önerirsiniz. yumuşak ve sarı emzik al diyolar yada eskiden bakkalda satılan emziklerden. çünkü göğüsümü emzik gibi kullanıyor, uyuyor ve sadece ağızında tutuyor emmiyor bile.
2 ) kızmın poposu bişik oldu ama baya kötü kabardı hatta ve sürekli ağlıyor kakasını yaparken.
bez olarak huggis kullanıyorum. molfix kısa geldi sızdırma yaptı prima pişik yaptı bu bez iyidi ama 2 gündür buda pişik yapıyor.
aceba ıslak mendilden olabilirmi. kullandığım ıslak mendik fazla ıslak değil.dalinin mendili gibi petekli ve nemli. ıslak mendil olarak huggis kullanıyorum...
3) agız suyu akmasını bizde yaşıyoruz. hatta dudaklarında köpük köpük baloncuklar yapıyor.
şimdilik bu kadar cvp yazarsanız sevinirim.
ii akşamlar herkese geçmişi okuyordum umarım herkes iyidir bebişim mışıl mışıl uyuyor şu anda
Benim sayfaa açık ama Bora beyimiz daha uyuyamadığı için sürekli onunla ilgileniyorum..
bir kendi başına uyumayı öğrense çok iyi olacak.. Ayakta sallanmaya çok alıştı.şimdi de sallamayı bırakınca uyanıyor..
-tatlicadiarzu-
sedacım gunaydın kız bu kadar pımpırık olma sakındıgın goze cop batarmıs...o hırlama kalorıferden oluyor gercekten.bızdede yanıyordu cocuk emerken hır hır zor emıyordu.buhar makınesını calıstırdım ertesı gece hemen gectı.sımdı cok nadır oluyor.hasta olsa zaten sureklı hırlar,öksürür,huysuzlanır allah korusun.kotu dusunme kotuyu cagırma arkadasım...a.s.
ya benım bebegımde nıye gozyası gelmıyorkı:uhm:gercı cok sukur gaz sancımız yokyanı aglıcak baska bırsey bulamadıgı ıcınmı acaba:roflol:gercı en basıdı ası olurken gelmesı lazımdı.goz yası kanalı tıkalı olmasın bırde allah korusun.ya herkesın geldımı kızlar?valla herkesın geldıyse doktora gıdıcem
1- canım emzik de marka kadar sabır da önemli o attıkça sen ağzına vermen lazım yoksa markası ne olursa olsun kısa sürede atıyor ağzından
2- pişik için öncelikle ıslak mendili bırakman lazım su ve pamuk kullan geçene kadar biz hametan ve bactroban krem ile geçirdik
3- baloncuklar bizde de var sürekli mendille geziyorum
ayşecim büyük ihtimalle gazı var cemrenin çaresi ne dersen zaman senin haftalarında biz de de çok olmuştu büyüdükçe geçecekkızlar cemre durmuyo emiyor yatır 1 dk sonra ağlayarak kalkıyor yaa nedendir
fatmacım geçenlerde sana özel msj atmak istedim ama atamadım sanırım kapalı. benim minnoşta uyudu ama bugün nedense uykusunda aglıyor sebebini anlayamadım hiçböyle olmazdı.
canım benimkinin de gözünden yaş gelmedi hiç arada bir doluyor ama daha hiç akmadı.
salı günü aşı var o gün yaş gelir herhalde artık.düşündükçe içim sıkılıyor . deniz aşı olduktan sonra veya kan falan alınınca günlerce uykusunda içini çeke çeke ağlıyo dudaklarını büzüyo uykudan sıçrayarak uyanıyo
canım bu kremleri eczane verir mi yoksa dr yamasımı gerek olmazsa alalım diyorum eşim gelince.
ya bide sanırım kakasını yapamıyor esas zeytin yağ versem mi
arzucumm al bende de o kadar sorma gitsinn bende çok dertliyim ama ne gelir elden. bir arkadaş yazmıştı ama şimdi kimdi hatırlayamıyorum eşimin ailesinide araştırsaymışım diyee. oyy ben aileme kıyamam yaa.şimdiyee kadar hep el üstünde tuttular el hiç tutarmı üstüne üstlük birde gurbettesin. ailelerin uyuşması gerçekten çok önemliymiş derlerdide inanmazdım. bizimkilerde geçen hafta geldiler geldiklerinde neymiş kameradan birisine göstereceklerdi Allah aşkına arkadaşlar uyuyan bebeginizi uyandırırmısınız göstermek için heleki bebeginiz gece uykusuna yatmışsa. ben uyandırmadım tabi kötü oldumm neymiş bebekmiş uyandırılırsa birşey olmazmış tekrar uyurmuş amann yaa neyse arzu bak bir açtın benide açtın şekercim.bu gelin kaynana dertleri heerkeste var sanırım sinir oluyorum bende sinir.4sene çıktık ama ailede çok önemliymiş kocanı sevmek yetmiyormuş maleisef evlendik düğün takılarını alamadı diye bi bozuk çaldı bana yeni evliyiz gelip kalcakmış hanım onu yapamadı,evlenince işi bıraktık tembel gelin olduk.hamile kaldım masraf çıktı bize az para gelecek diye bi hayırlı olsun diyemedi.9 ay hamilelik boyunca k bakmayın köyden geldiler eeşşek gibi bakdımn
doğuracağım sabah ben sancı çekerken evde kayınpeder karşı masada kahvaltı ettiutanmadan .normal doğum ve zor oldu çok nazlı oldum köyde onlar ertesi gün tarlaya gidermiş.süprizzzzzdoğumdan eve geldik bi doğru dürüst dinlenemedim bile başımda bittiler.ama buraya kadar o zamanlarda laf sokardım şimdi bende açtım ağzımı.1,5 ay kendi annem baktı oğlumla bana ama onlar göze gözükmes işte şimdi bu kadar şeye rağmen torun sahibi oldular sen 1 çöp almamışın şimdi geberiyolar torun diye oğlumun adındada yağızmı ahırmı çayırmı o neymiş öle
son geldiğinden 40 çıkmamış çocuğu öpüyor öpme deyince söyleyince bozuluyor ama kadın bırakmıyor Allah aşkına bi küs gitya maddi olaarak yiyorsunuz zaten manevi olarak bari bırakın.
acaba benmi çok kötü biriyim diye düşünüyorum telefonda onların adını görünce sinirim tepeme çıkıyor bize gelince siz düşünün halimi.tabiki gelecek torunu oğlu ama bi kadın gibi otursa işi bilmiyosan sus karışma uzak dur oğlunu torununu sev uğraşma benimle neyse ben çok doluyum aslında dökdüm içimi
canım kan oturmuş gibi sanki ama kopacak gibide duruyor anlamadım gitti yoktu önceden bugün farkettim canım acıyordu bir baktım ince birazda uzun et parçası kopmaya yakın ve kan toplanmış.
bebişiminde agzından baya tükürük geliyor canım hatta sürekli silmek zorunda kalıyorum bazen önlük bile takıyorum önünü çok ıslatıyor çünkü.
İYİ akşamlar canlarım nasılsınızz yaa kızlar size birkaç bişey soracam.
1) bebeğim emzik almıyorum hangi markayı önerirsiniz. yumuşak ve sarı emzik al diyolar yada eskiden bakkalda satılan emziklerden. çünkü göğüsümü emzik gibi kullanıyor, uyuyor ve sadece ağızında tutuyor emmiyor bile.
2 ) kızmın poposu bişik oldu ama baya kötü kabardı hatta ve sürekli ağlıyor kakasını yaparken.
bez olarak huggis kullanıyorum. molfix kısa geldi sızdırma yaptı prima pişik yaptı bu bez iyidi ama 2 gündür buda pişik yapıyor.
aceba ıslak mendilden olabilirmi. kullandığım ıslak mendik fazla ıslak değil.dalinin mendili gibi petekli ve nemli. ıslak mendil olarak huggis kullanıyorum...
3) agız suyu akmasını bizde yaşıyoruz. hatta dudaklarında köpük köpük baloncuklar yapıyor.
şimdilik bu kadar cvp yazarsanız sevinirim.
hicran kızz nerden buldun yaa minicik elbiseyide giyindirdinn bende istiyommmmmmmmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?