- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.561
İYİ akşamlar canlarım nasılsınızz yaa kızlar size birkaç bişey soracam.
1) bebeğim emzik almıyorum hangi markayı önerirsiniz. yumuşak ve sarı emzik al diyolar yada eskiden bakkalda satılan emziklerden. çünkü göğüsümü emzik gibi kullanıyor, uyuyor ve sadece ağızında tutuyor emmiyor bile.
canım benım oglumda emzık almıyor ne yaparsam yapayım zorla alıyor 3 marka denedım ama onceden vermeyınce zor bıraz sanırım..2 ) kızmın poposu bişik oldu ama baya kötü kabardı hatta ve sürekli ağlıyor kakasını yaparken.
bez olarak huggis kullanıyorum. molfix kısa geldi sızdırma yaptı prima pişik yaptı bu bez iyidi ama 2 gündür buda pişik yapıyor.
aceba ıslak mendilden olabilirmi. kullandığım ıslak mendik fazla ıslak değil.dalinin mendili gibi petekli ve nemli. ıslak mendil olarak huggis kullanıyorum...
ben bez olarak prımadan baska kullanmadım degıstırmekte pısık yapıyormus.en ıyısı prıma bence.mendılde nıvea sensıtıve kullanıyorum maşallah pısık olmadı ege ara sıra hafıf kızarıyor gece cok kalınca sanırım ondada hamaten bepanten karıstırıp suruyorum.3) agız suyu akmasını bizde yaşıyoruz. hatta dudaklarında köpük köpük baloncuklar yapıyor.
şimdilik bu kadar cvp yazarsanız sevinirim.
ee ben geldim kimse kalmamış tüm annişlere huzurlu uykular diliyorum
arkadaşlar benim paşa anne sütü emiyor mama almıyor ama büyük çişini en az 3 günde bir yapıyor dr sordum zeytin yağ ver 1 çay kaşığı dedi başkada bişey demedi bu şekilde olan arkadaşlar varmı
gerçi kimsede kalmamıştır ama olsun sabah ola hayır ola tekrar herkese Allah rahatlık versin
Gunaydın herkese..
Arkadaslar gecmısı anca okudum valla ıkı gun gırmesek sayfalar bırıkıyor.. :ecrin_bebek:
ben Aslanın bezının markasını degıstırdım prima dan huggies e gectım.. prima cok sızdırıyordu ve cok genıs bacak arasında cok yer kaplıyordu.. ız yapıyordu bırde numarası normal olmasına ragmen.. huggies i deneyım dedım cok hosum gıttı hem ufak hemde oturaklı bır bez.. fıyat olarak prima ıle aynı ama benım daha cok hosuma gıttı..
Size bır sorum olacak bız 2. ayımızı cumartesı doldurduk ama bebıs henuz tam gulmuyor.. yarım gulmeler hatta gulmeye calısmalar var dıyım.. konusur gıbı sesler cıkarıyor ama gulumsemesı fılan yok normalmıdır.. gelısıme gore 2. ayda baslarmıs ama sızden duyduguma gore bebısı gulen cok... merak ettım bende hala gulmeyen varmı aranızda ? :uhm:
bende 3 numaraya geçerken 1 paket prime 1 paket huggies almıştırm.huggies kesinlikle daha iyi
günaydın kızlarrr zor bir geceydi valla uyuyamadık başım ağrıyor resmennn yawww zilli fena yıpratıyor bizi kabızlık sorunumuz var 4 gündür kakasını yapmıyordu dr 1 hafta bile yapmayabilir normal demişti ama dün ıkına sıkına gece 3 te yaptı sonra rahatladı galiba yavrum yada yoruldu belkide gözleri kıpkırmızı bişekilde ağlıyordu devamlı sonra uyudu neysekii sabahta 7:30 da uyandı 9:45 e kadar uyumadı sonra gene uyudu az önce mamasını verdim uyurken içti inşallah uyur biraz da bende dinlenirim inşallah yaww
kızlar kaç saatte bir ve kaç cc içiyor sizin bebişler yaw benim kız çok az yiyor iştahı düzelmedi doktora götürücem yine arayayımda doktoru söliyim yaw benim komşum 4 çocuğu var en küçüğü 1 yaşında diyorki iştahsızlık hep devam ederse kansızlık vardır onun çocuklarında hep kan testinde kansızlık çıkmışş ilaçlar verilmiş sonra iştahı düzelmiş çocukların ondanmıdır acep düştü şimdi aklıma bende kansızım sanırım hep üşüyorum millet terlerken ben üşüyorum dut ve üzüm pekmezi içmeye başladım sütümden kızıma da fayda eder diye işe yarar inşallah ama sorcam doktora bakiim o ne diyecek
yaw amma sölediniz şu huggies i bende merak ettim eğer dediğiniz kadar rahatsa bende aliim şu paketimiz bitince deneyeyim bende:uhm:
kıslarr gunaydın hepınız iisinizdir umarımmmmmm...
ben bi,şey sorucam sızlere benim bebeğimin iki yanagıda isilik gbi oldu yani elleri hep yuzunde surte surte tahriş etmiş daha doktora goturmedım yumusak tutsun dıye vucut yagı suruyorum ama sankı cızılmıs gıbı yaa morelımde bozuldu sizdede bole seyler oldumu olduysa ne kullandınız....
huggies le anlasmamız var ıyı para alıyoruz soylemesı ayıp deneyın deneyın.. :jeyyar: :roflol:
ben bi,şey sorucam sızlere benim bebeğimin iki yanagıda isilik gbi oldu yani elleri hep yuzunde surte surte tahriş etmiş daha doktora goturmedım yumusak tutsun dıye vucut yagı suruyorum ama sankı cızılmıs gıbı yaa morelımde bozuldu sizdede bole seyler oldumu olduysa ne kullandınız....
betül teşekkür ederim kayısı suyunu deniycem
seren kızz nerelerdesin hoşgeldin bacım tırnakları uzunmu bebişnin öle yüzünü çiziyorsa tırnaklarını kes ben böle bişey yaşamadım küçük ama farklı şeyler hepimiz yaşıyoruz endişelenme bir an önce geçmesi dileğiyle canıma.s.
buralardayım cnm cocukla ilgilenıyorum napim artık boş vakıt yokk..
sureklı eldıven var elınde o tahriş ediyo sanırsam,bide sinir oluyorum benden gizli opüyolar cocugu ben bıle opmeye kıyamıyorum mıllet hiiiiiçççç umursamıyookötükedihüso
gözde cnm egzama dedin nasıl bişey bılmıyorum dedıgın gıbı ınternetten bi bakim. insallah iz kalmaz gecer yaaaaaaaaaa
buralardayım cnm cocukla ilgilenıyorum napim artık boş vakıt yokk..
sureklı eldıven var elınde o tahriş ediyo sanırsam,bide sinir oluyorum benden gizli opüyolar cocugu ben bıle opmeye kıyamıyorum mıllet hiiiiiçççç umursamıyookötükedihüso
gözde cnm egzama dedin nasıl bişey bılmıyorum dedıgın gıbı ınternetten bi bakim. insallah iz kalmaz gecer yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?