Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın herkese bugun erkencıyız cunku oglusum dun 23.30 da uyudu onun ıcın 10 da kalktık bugun.kızlar bezde ben 4 numara prımaya gectım 2 paket bıttı cok memnunum cunku 4 numarada cırcırtlı bant yanı dedıgınız gıbı esnıyor.aktıf baby yazıyor pakette zaten.ama 3 e kadar esneme yoktu dedıgınız gıbı..

DIONYSOS kullanıcısından alıntı
Ben kulak pamuğuyla deliğine sokmadan çevresini temizliyorum görünen yerleri
bakıyorum 1-2 gün sonra yine akmış.
kulağında sorun olsa ağlar değil mi? yada huysuz olur?
Bende bir kaç eczaneye sordum bulamadım ama varmış halam söylemişti.
bir internetten araştırayım..
Bizde serkanborayı annemle yıkıyoruz acaba ne zaman tek başımıza yıkayabileceğiz

canım ben banyoya gırerken normal kuvette kucagımda yıkıyorum artık tek basıma:CüvCüv:kendı kuvetındede yıkıyorum tek basına cok kolay ve zevklı yeterkı cesaret et gerısı gelıyor.

günaydın kızlarrr zor bir geceydi valla uyuyamadık başım ağrıyor resmennn yawww zilli fena yıpratıyor bizi kabızlık sorunumuz var 4 gündür kakasını yapmıyordu dr 1 hafta bile yapmayabilir normal demişti ama dün ıkına sıkına gece 3 te yaptı sonra rahatladı galiba yavrum yada yoruldu belkide gözleri kıpkırmızı bişekilde ağlıyordu devamlı sonra uyudu neysekii sabahta 7:30 da uyandı 9:45 e kadar uyumadı sonra gene uyudu az önce mamasını verdim uyurken içti inşallah uyur biraz da bende dinlenirim inşallah yaww

kızlar kaç saatte bir ve kaç cc içiyor sizin bebişler yaw benim kız çok az yiyor iştahı düzelmedi doktora götürücem yine arayayımda doktoru söliyim yaw benim komşum 4 çocuğu var en küçüğü 1 yaşında diyorki iştahsızlık hep devam ederse kansızlık vardır onun çocuklarında hep kan testinde kansızlık çıkmışş ilaçlar verilmiş sonra iştahı düzelmiş çocukların ondanmıdır acep düştü şimdi aklıma bende kansızım sanırım hep üşüyorum millet terlerken ben üşüyorum dut ve üzüm pekmezi içmeye başladım sütümden kızıma da fayda eder diye işe yarar inşallah ama sorcam doktora bakiim o ne diyecek

Herkese günaydınlar güzel bir gün diliyorum

Hicran ben dün gecede yazmıştım benim kuzumda geç büyük çiş yapıyor onu sordum dr. 10 günde yapan bebekler var dedi mama daha çok kabızlık yaparmış ama biz mamada kullanmıyoruz yinede en erken 3 günde falan yapıyor dr bi krem verdi makat bölgesine sürmem için zorlamaktan çatlama olmuştu. birde günde 1 çay kaşığı zeytinyağ ver dedi bunu diyen dr veriyorum bende ama ihmal etmemek lazım makatları zorlamaktan çatlayınca enfeksiyon riski oluyormuş.

ben ogluşumu banyo yaptırırken kulağına su gitmesin diye özel bişey yapmıyorum sadece kafasını yüzüstü koluma yatırım şampuanlıyorum onun dışında küvetinde yıkıyorum onunda hoşna gidiyor zaten ayaklarıyla her tarafı ıslatıyor :)

betül bende kollarını bacaklarını oynatıp spor yaptırdıkca agzı ayrılıyor kahkalarla gülüyor ama artık yeni yeni başalar sizde benimki 1 ay büyük senin bebişinden ama 2, ayda gülücükleri vardı senin bebişininde yeni yeni başlar artık bide çıglık çıglığa konuşmaya başlıycak bunlar oyyyy

aynı dert bende de var canım ya 5 gün yapmadı 5.gün akşam yaptı benim kız sonrasında 4.gün yani dün gece 3 te yaptı netçem bilmiyorum dr normal demişti ama ilk defa öle olmuştu dün gece ıkına ıkına yaptı zavallım dr aradım muayenede dediler bana dönecekmş kendileri sorcam bakiim bende zeytinyağı veriyorum ama bakalım

benimkız maşallah 1.ayında tepki verip gülmeye başladı bizde bilmiyorduk daha erken sanıyorduk dr kontrolümüzde dr konuşup pışık ğışık yaptı çenesine bizimki başladı gülmeye eşimle ben birbirimize baktık meğer zilli başlamış habeim yokmuşş ama şimdi hep gülüyor her güldürme çalışmamız kahkahayla bitiyor maşallah ses te çıkararak gülüyor artıkk karşına alıp konuşunca sesler çıkarıyor konuşmaya başlicak yakında agular başladı çünkii ama en çok ablasına karşılık veriyor şimdilik :roflol:

Arkadaslar aklınızda olsun benım bebıste bır ara kabızdı buraya yazmıstım hatırlarsınız.. kayısı suyu ıcın meyve suları var ya ben cappy nın kayısı suyunu ıctım koca bır bardak.. 3-4 gundur kabızdı cok zor cıkarıyordu hıcran dedıgın gıbı.. kayısı suyunu ıctıgımın gecesı masallaahh doldurdu da doldurdu.. sonra bır ıkı bardak yıne ıctım ertesı gun tamamen normale dondu ıcınıde bosalltı Aslanım rahatladıı sızde ıcın bebısler kabız oldugunda. ben zeytın yagı sormustum sıze ama vermedım once kayısı suyunu denedık zeytın yagına gerek kalmadı... a.s

kıslarr gunaydın hepınız iisinizdir umarımmmmmm...

ben bi,şey sorucam sızlere benim bebeğimin iki yanagıda isilik gbi oldu yani elleri hep yuzunde surte surte tahriş etmiş daha doktora goturmedım yumusak tutsun dıye vucut yagı suruyorum ama sankı cızılmıs gıbı yaa morelımde bozuldu sizdede bole seyler oldumu olduysa ne kullandınız....

betül teşekkür ederim kayısı suyunu deniycem

seren kızz nerelerdesin hoşgeldin bacım tırnakları uzunmu bebişnin öle yüzünü çiziyorsa tırnaklarını kes ben böle bişey yaşamadım küçük ama farklı şeyler hepimiz yaşıyoruz endişelenme bir an önce geçmesi dileğiyle canıma.s.

benim minik meleğimde gülüyor bakıııııııııııııınnnnnn maşallah maşallahhhh allah nazarlardan korusun inşallahhh

[

Son düzenleme:

bizde de olmuştu ben bepantene sürüyordum normal demişti doktor sonra geçti ama

selam canım bizde de aynısı olmuştu , egzama dedi doktor ,ellerini de kaşındığı için yüzüne götürüyor. bebeklerde olabilirmiş egzama . bebek egzaması deniyor zaten araştır istersen internetten. ama doktor görsün mutlaka egzama ise ilaç verir çünkü ilaç hemen geçiriyor. ben şimdi egzama olup olmadığından emin olmadan sana ilaç tavsiye etmiyim.

buralardayım cnm cocukla ilgilenıyorum napim artık boş vakıt yokk..
sureklı eldıven var elınde o tahriş ediyo sanırsam,bide sinir oluyorum benden gizli opüyolar cocugu ben bıle opmeye kıyamıyorum mıllet hiiiiiçççç umursamıyookötükedihüso

gözde cnm egzama dedin nasıl bişey bılmıyorum dedıgın gıbı ınternetten bi bakim. insallah iz kalmaz gecer yaaaaaaaaaa

iz kalmaz canım hiç korkma bizim öyle kötü olmuştu ki hem yanakları hem alnı. baştan anlamamıştım bende diyordum elleri hep yüzünde ondan oluyo ama sonra anladıkki zavallımın kaşınıyomuş ondan öyle yapıyomuş geçti şimdi hiç kaşımıyo bakıyorum azcık kızarmaya başlayınca hemen sürüyorum ilacını geçiyor. inşallah egzama değildir seninki canım

herkese tünaydın arkadaşlar..

seren eğer isilik gibi ise bizde de olmuştu minik minik ve kendiliğinden geçti şu an yok..

betül geçmiş olsun ameliyatıı atlatmışsın kolayca..

hicran maşaAllah ceyline gülüşlerine kurban olalım bu meleklerin yavv..

betül bizim miniş de gülüyor ama herkesin dediği gibi yeni yenii bilinçli bakıp gülmeler.. belki de kız çocukları daha mı güleç oluyor bilemiyorum :))

huggies i ben de deneyeceğim mutlaka prima popişine tam oturmuyoo sanki ve molfix güzel oturdu ama o da beline iz yaptı bi daha almıycam..sıra bunda..şiddetle tavsiye de etmişsiniz..

hepimize güzel bir gün olsunn..

bence artık çıkar eldivenleri ben tırnaklarını sürekli kesiyoum eldiende 1 aydan sonra takmadım canım yüzünü ılık suyla sil öpüyorlarsa ben siliyorum hemen ve kızıyorum dr sormadan ilaç kullanmanı tavsiye etmem ama bebe yağı yada zeytin yağ sürebilirsin sanırım inşallah iz kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…