Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayy kızlar suan da kızım çok feci ağlıyor ne emiyorr nede duruyorr oy oy ne yapsam bilemedim sanırım karnı aç mama almayı düşünüyorumm

sütünü sağ bak bakalım ne kadar çıkıyor arada dene ben hergün deniyorum bir öğün enazından ne çıkıyor bakıyorum mama takviyemiz zaten var ama süt azalıyormu diye bakıyorum nolur nolmaz diyee birde yüzükoyun yatır sırtına sıcak havlu koy masaj yap benim kıza iyi geliyor bazen karın ağrısı oluyor hehalde belki seninkine de iyi gelir dr demişti bize

benim kociş yorulmuş geldi başıma hadi hayatım kızıda al git yat diyorrr onu da yatıracakmışım dedim sen şu zillini gözlerine baksana yatacak göz varmı fal taşı gibi maşallahhh:roflol: yorulmuş kociş netsin kızı bana satmaya çalışıyorr o uyutamamış yaa neyse ben kaçtım hadi kız ağlamaya başladı ben gidip kurtarayım kocişi eziyettennn belki beraber yatarız kızımla inşallah uyur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ee ben geldim kimse kalmamış tüm annişlere huzurlu uykular diliyorum
arkadaşlar benim paşa anne sütü emiyor mama almıyor ama büyük çişini en az 3 günde bir yapıyor dr sordum zeytin yağ ver 1 çay kaşığı dedi başkada bişey demedi bu şekilde olan arkadaşlar varmı
gerçi kimsede kalmamıştır ama olsun sabah ola hayır ola tekrar herkese Allah rahatlık versin

Gunaydın herkese..

Arkadaslar gecmısı anca okudum valla ıkı gun gırmesek sayfalar bırıkıyor.. :ecrin_bebek:
ben Aslanın bezının markasını degıstırdım prima dan huggies e gectım.. prima cok sızdırıyordu ve cok genıs bacak arasında cok yer kaplıyordu.. ız yapıyordu bırde numarası normal olmasına ragmen.. huggies i deneyım dedım cok hosum gıttı hem ufak hemde oturaklı bır bez.. fıyat olarak prima ıle aynı ama benım daha cok hosuma gıttı..

Size bır sorum olacak bız 2. ayımızı cumartesı doldurduk ama bebıs henuz tam gulmuyor.. yarım gulmeler hatta gulmeye calısmalar var dıyım.. konusur gıbı sesler cıkarıyor ama gulumsemesı fılan yok normalmıdır.. gelısıme gore 2. ayda baslarmıs ama sızden duyduguma gore bebısı gulen cok... merak ettım bende hala gulmeyen varmı aranızda ? :uhm:

günaydın hanımlarrrrrrr
herkese huzurlu sağlıklı mutlu bir gün dilerim..akşam baya muhabbet varmış ben de evde değildim o yüzden giremedim nete gerçi naz akşamları coşuyor ne inteneti yemeği zor yiyoruz daaa neyyysee:))
ayşe de gemiş dün gece emzik sormuş valla denemediğimiz marka kalmadı sanıım şu emzik konusunda naz da pek sevmiyo emziği ama şimdi wee marka yuvarlak uçluyu biraz daha sevdi galiba hele damaklıları daha ağzına sokar sokmaz ağzını buruşturup atıyordu o yüzden yuvarlak uçlu aldık biz de..
betülcüm günaydın sana da bizim kız da gülüyor ama son zamanlarda arttı seninki daha küçük ya yakında artar bence canım

betülcüm

benimkide inan yen, yeni gülmeye başladı 1 haftadır falan gülüyorrr oda öyleee sık sık değil ancak konuştuğum zamanlar, 1 hafta içinde farkedeceksin emin ol.

Şekercim benimki öyle, tükürüğü hep dışarı taşıyor.Tükürük bezleri fazla çalışıyor galiba çünkü durup dururken yutkunuyor bebeğim bir de genzine kaçırıyor tükürüğünü.Hatırlasanız doğduğunun 2. günü morarmıştı bu yüzden.

Emzik olarak nuk u kullanıyoruz, çok emzik denedim en çok beğendiği nukun emziği oldu.Onu düşürmüyor.

Bende huggies aldım denicem bakalım inşallah iyi çıkar, kötü olacağını zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar ben uzun süredir huggies kullanıyorum ve çok da memnunum..
Herşeyden önce beli lastikli esniyor.. Prima ya da molfix bu konuda çok rahatsızdı.. ama huggies in beli tamamen lastik...
Hem de emiciliği süper..

Umarım sizlerde memnun kalırsınız

günaydın kızlar benim kızım çok huzursuzlaştı ya uyuyor yada ağlıyor ne annemde gitti dün bugün başbaşa kaldık güzel güzel oynasa içim yanmaz ağlayıp duruyor sizinkilerde mi böyle bu duruma çok üzülüyorumbenneyaptımki

evet bunuda belırtmeyı unutmusum belının lastıgına bayıldım en cok o rahat gorunuyor kesınlıkle, prımanın sert oluyor lastıgı yapıstırdıgın gıbı kalıyor ama huggıes te esnek ve yumusak.. denemenızı tavsıye ederım cok guzeell emıcılıgıde dedıgın gıbı hılarya haklısın.. henuz sızdırma yapmadı bakalım.. yerimseniben

canım yaa:)))

kötü mötü değilsin korkma bende böyle senin gibiyim.:roflol::roflol:Telefonda ismini görünce bile sinirleniyorum.Benimkilerinde hep bir örnekleri vardır onu söyler söyler durular.Kayınpederimin annesi çöp dökerken çöplükte doğurmuş gık dememiş falan filan....Bigün dicem o sizin ayıbınız 9 aylık hamile kadını çöp dökmeye yolluyorsunuz diye.:roflol::roflol:Şehirli gelinler çok nazlıymış vırt zırt...

merak etme canım bugünlerde başlar artık gelişimine göre 2.ayda diyorlar zaten sana bakıp bilinçli bi şekilde gülmesi hayatında görebileceğin en güzel manzara .bizim oğlan biraz güleç çıktı . deniz neredeyse 1.ayı bittiğinden beri gülüyor ve hala o güldükçe cilve yaptıkça gözlerim yaşarıyo :) sürekli konuş canım aslan emre ile deniz bayılıyo onunla konuşulmasına bir de jimlastik yaptırıyorum ben ona resmen kahkaha atıyor

ImageShack - Image Hosting :: dscf2511xe4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscf2553qt9.jpg

Son düzenleme:
oh ohh herkescıkler gelmıs buraya ama once gecmsı okumakla mesguller heralde :))
hoşgeldınız annıslerr... kaydirigubbakcemile2

bende 3 numaraya geçerken 1 paket prime 1 paket huggies almıştırm.huggies kesinlikle daha iyi

oy masallah gulusunu yesınler onun..
evet dedıgın gıbı zaten sureklı konusayım ıstıyor basında durayım ıstıyor..
elımden geldıgınce konusuyorum zaten o zaman hafıf gulumser gıbı oluyor ama gerı kacıyor.. kaydirigubbakcemile3
ama cok hosuna gıttıgı her halınden bellı.. guuuu guu dıyıp duruyor ama agzını super yapıyor guu derken bayılııyorum yaa
bırde gulse ne yapcam ısırırım heralde opmek surda dursun.. Şeniz

ayyyy çok güldüm gene ben yaaaaaaaa çok alemsin seda sen yaaaaaaa:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…