- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.541
ayy kızlar suan da kızım çok feci ağlıyor ne emiyorr nede duruyorr oy oy ne yapsam bilemedim sanırım karnı aç mama almayı düşünüyorumm
canım çok sağol ilgin için tamam eve gidince poposunu yıkayalım ....
ay bu arada kızlar birtanem aguuuuu diyor ve gülüyor.. baya baya bizimle gülüşüyoo allahım korusun meleklerimizi..
arkadaşlarr sizlere sormak istedigim birkaç şey varr bebişlerinizin agzılarının suyu çok akıyormu üstünü ıslatacak kadar.
birde benim gögsümün ucunda bir et kan pıhtısı toplamış normalmi?
Kızlar ben uzun süredir huggies kullanıyorum ve çok da memnunum..
Herşeyden önce beli lastikli esniyor.. Prima ya da molfix bu konuda çok rahatsızdı.. ama huggies in beli tamamen lastik...
Hem de emiciliği süper..
Umarım sizlerde memnun kalırsınız
bu gelin kaynana dertleri heerkeste var sanırım sinir oluyorum bende sinir.4sene çıktık ama ailede çok önemliymiş kocanı sevmek yetmiyormuş maleisef evlendik düğün takılarını alamadı diye bi bozuk çaldı bana yeni evliyiz gelip kalcakmış hanım onu yapamadı,evlenince işi bıraktık tembel gelin olduk.hamile kaldım masraf çıktı bize az para gelecek diye bi hayırlı olsun diyemedi.9 ay hamilelik boyunca k bakmayın köyden geldiler eeşşek gibi bakdımn
doğuracağım sabah ben sancı çekerken evde kayınpeder karşı masada kahvaltı ettiutanmadan .normal doğum ve zor oldu çok nazlı oldum köyde onlar ertesi gün tarlaya gidermiş.süprizzzzzdoğumdan eve geldik bi doğru dürüst dinlenemedim bile başımda bittiler.ama buraya kadar o zamanlarda laf sokardım şimdi bende açtım ağzımı.1,5 ay kendi annem baktı oğlumla bana ama onlar göze gözükmes işte şimdi bu kadar şeye rağmen torun sahibi oldular sen 1 çöp almamışın şimdi geberiyolar torun diye oğlumun adındada yağızmı ahırmı çayırmı o neymiş öle
son geldiğinden 40 çıkmamış çocuğu öpüyor öpme deyince söyleyince bozuluyor ama kadın bırakmıyor Allah aşkına bi küs gitya maddi olaarak yiyorsunuz zaten manevi olarak bari bırakın.
acaba benmi çok kötü biriyim diye düşünüyorum telefonda onların adını görünce sinirim tepeme çıkıyor bize gelince siz düşünün halimi.tabiki gelecek torunu oğlu ama bi kadın gibi otursa işi bilmiyosan sus karışma uzak dur oğlunu torununu sev uğraşma benimle neyse ben çok doluyum aslında dökdüm içimi
Gunaydın herkese..
Arkadaslar gecmısı anca okudum valla ıkı gun gırmesek sayfalar bırıkıyor.. :ecrin_bebek:
ben Aslanın bezının markasını degıstırdım prima dan huggies e gectım.. prima cok sızdırıyordu ve cok genıs bacak arasında cok yer kaplıyordu.. ız yapıyordu bırde numarası normal olmasına ragmen.. huggies i deneyım dedım cok hosum gıttı hem ufak hemde oturaklı bır bez.. fıyat olarak prima ıle aynı ama benım daha cok hosuma gıttı..
Size bır sorum olacak bız 2. ayımızı cumartesı doldurduk ama bebıs henuz tam gulmuyor.. yarım gulmeler hatta gulmeye calısmalar var dıyım.. konusur gıbı sesler cıkarıyor ama gulumsemesı fılan yok normalmıdır.. gelısıme gore 2. ayda baslarmıs ama sızden duyduguma gore bebısı gulen cok... merak ettım bende hala gulmeyen varmı aranızda ? :uhm:
Kızlar ben uzun süredir huggies kullanıyorum ve çok da memnunum..
Herşeyden önce beli lastikli esniyor.. Prima ya da molfix bu konuda çok rahatsızdı.. ama huggies in beli tamamen lastik...
Hem de emiciliği süper..
Umarım sizlerde memnun kalırsınız
merak etme canım bugünlerde başlar artık gelişimine göre 2.ayda diyorlar zaten sana bakıp bilinçli bi şekilde gülmesi hayatında görebileceğin en güzel manzara .bizim oğlan biraz güleç çıktı . deniz neredeyse 1.ayı bittiğinden beri gülüyor ve hala o güldükçe cilve yaptıkça gözlerim yaşarıyo :) sürekli konuş canım aslan emre ile deniz bayılıyo onunla konuşulmasına bir de jimlastik yaptırıyorum ben ona resmen kahkaha atıyor
ImageShack - Image Hosting :: dscf2511xe4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscf2553qt9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscf2511xe4.jpg
canım yaa:)))
kötü mötü değilsin korkma bende böyle senin gibiyim.:roflol::roflol:Telefonda ismini görünce bile sinirleniyorum.Benimkilerinde hep bir örnekleri vardır onu söyler söyler durular.Kayınpederimin annesi çöp dökerken çöplükte doğurmuş gık dememiş falan filan....Bigün dicem o sizin ayıbınız 9 aylık hamile kadını çöp dökmeye yolluyorsunuz diye.:roflol::roflol:Şehirli gelinler çok nazlıymış vırt zırt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?