Doğum yapmış olan anneler buraya....

mervee bak senin soruyu cevapladım yukarda gizli özne gibi oldu ama idare et artık şeker

sağol canım Şeniz gizli özne olduğumu fark ettim hemen kaydirigubbakcemile3
k.validen en mühim şeyleri layıkıyla yapıyormuş boşver o kadarcık da olur..atasözün de süper, tam uydu yaniii :sm_cool: :lepi:

kolay gelsin canım... görüşmek üzere hihoyyyt

sohbetınızede doyum olmuy kızlar heee nerde deryaa bakım hçdeğise yazıyo arda her dakkada yoklama alınmazkii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kıs mevlüde ben vakit bulsam hiç ylnız bırakır mıyım seniii?aytencimm ne güsel atasözü kıs o öyle bundan sonra bnde o atasözü ile avutayım kendimi:dance:

ardaşlar hanii hamiş olan bi arkadaşımız var dı o nerelerdee yada buralarda ben göremiyommmm
betüşş fazla girmiyooo yaa yada benim gözler artıkk görmüyoooo guatıdann olsa gerekk

http://yfrog.com/7himg2619hj
kızlar aranızda can bebe kullanan varsa hangısı orjınal bana sölermi acaba ben burda almaya başladım canbebe10 lu paket var bizim bakalda eşim 72 lı almış budefa farklı çıktı...ikiside yumusak kullanan var sa desenınden falan tanırr....

Duygu nerelerde bugün acaba :sm_confused:

İyi akşamlar arkadaşlar...
Mervecim bu aralar canım pek yazmak istemiyor nedense havalar ısındı rehavet çöktü herhalde:1rolleyes:Merak ettıgın için sağol canım:1hug:a.s.
Bugün doğaol yaşam parkına gittik yani hayvanat bahçesi orda nasıl bilmiyorum İzmirde 425 dönüm arazide kurulmuş avrupa standartlarında bir yer ama harika..Bugün Egeyi oraya götürdük daha öncede gitmişti ama şimdi daha çok ilgisini çekti bütün hayvanları gezdirdikkaydirigubbakcemile3Fil,zürafa ve maymunlara birde balıklara bayıldı:)face te fotoğraflarına bakınca anlarsınız zaten balıkları ızgaramı yapam tavamı yapam diye baya bir düşündü orda:roflol:
Neyse işte bugün böyle geçti...
Ayrıca spora başladım plates ve aerobikyaza sımsıkı girmem lazım kilolar gitti nasıl olsa:sm_cool:2 gün oldu bakalım baya kas ağrılarım var şimdilik ilerleyen zamanlarda ne olcak...
Şimdilik bu kadar canlar görüşürüz inşallah....

Hımmm bu arada mervecım ben dısarda kısa kollu body ve t shırt evdede altına şort yada penye alt ustune cıtcıtlı kısa kollu gıydırıyorum..Gece yatarkende ustune uzun kollu penye gıydırıyorum sadece kolsuz uyku tulumu gıydırıyorum canıma.s.

mervişşşşşşşşşşşşşş ne yapannnn canımmmmmmmmmm
gı telefonda uzun uzun konuşamıyokk barii burada konuşalımm demii beleşş yaa o açıdannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…