Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne güzel bir sürü değişik hayvanla tanışmış ege paşa..
sporun hayırlı olsun canım istediğin gibi sıkılaşırsın inşAllah kaydirigubbakcemile2

sağol canım alkisalkisalkis
ben de şimdi kolsuz çıtçıtlı ve üzerine ince penye pijamaları, üzerine de ince penye battaniyesi ile yatırdım..bu defa da terlemez herhalde..
bir de klima işini nasıl yapacağız, bebişlerin yanında çalıştırmak çarpar mı acaba minikleri ? önceden odayı ideal ısıya getirmek en iyisi mi ? nasıl yapsak
CADIARZU

mervişşş valla normal bi ayarda bırak canımm 25 mi 27 miydi unuttumm ama o derecede iyi oluyooo ne çok soğukk nede sıcakkk ben böyle kullanıyommm canımm

mervişşşşşşşşşşşşşş ne yapannnn canımmmmmmmmmm
gı telefonda uzun uzun konuşamıyokk barii burada konuşalımm demii beleşş yaa o açıdannn

sağol canım iyiyim büşrayı uyuttum geldim pc başına kaydirigubbakcemile3
evet canım :roflol: buradan bedava da zor oluyo yaw, cevap yazana kadar cevabı yazdığın kişi gitmiş oluyor falan kaydirigubbakcemile3
oh balkon sefası yapıyorsunuz demek ne güzel, deniz manzaralıdır bir de sizin ev belki..eğer öyleyse biz de geliyoruz, bekleyin..

kaydirigubbakcemile3yokk canımm b ne denizi acık uzak dniz bize ama sen iste cemrenin havuzunu açam sana havuz manzaralıı olurr gıııı ..

hadi büşrayı al gell akşam kahvesi yapamm içerikkkk..
ben kaçar allaha emanet olunn..................

Dısarda bıraz hava aldık markete gıttık anam o nasıl nem nasıl nem nıye boyle anlamadım.. :bbo:
ınsanın nefesı daralıyo.. ev daha serınmıs.. cıkınca yuzume nem carptı.. kan ter ıcnde geldık sakın sakın yururken..
eve gelip temızlık yaptım dus aldım oglanı emzırdım kıymasını yapıp buzluga atmam lazım telledım bee ders de calısıcam..
Bır an once yarn sabah olsun kahvaltı yapmak ıstıyorum.. :roflol:
Ben kacar gorusuruk pazar yada pazartesi, mucuklarr.....

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 havuz manzaralı daha güzel olur valla gelirdik kahve içmeye ama bizim kız uyudu :roflol: başka akşam inşAllah canım :1hug:

sağol canım siz de Allaha emanet olun..

Mervecim ben geçen yaz Ege 1 haftalıkken falan çalıştırıyordum valla birşey olmadı:roflol:Tövbe yarabbim yaa hatta hastane odasında dogdugu gece sabaha kadar ben aç hemsire bir geldi çocuk buz gibi olmuş dedi kim açtı klimayı beennn dedim delirdinmi sen çocuk yeni doğdu buz gibi olmuş dedi ama hava sıcak dedim bende:roflol:Bu arada benim doğum yaptığım oda çift odaydı yani kayınvalidem eşim falan farketmediler :))Pişkinliğin böylesi yani:)Benimki baya idmanlı yani ama tabi 26 27 de yukarı vererek ona gelmicek şekilde bir sakıncası olmaz benceyerimseniben

kaydirigubbakcemile3 alemsin duygucum ee doğum sonrası bayağı sıcak basıyordu bizi de di mi delikafadulden ama bizim burası ben doğum yaptığım gece yağmurla serinlemişti ...
25-26 iyi olur haklısın canım ben de acemi anne , ne bileyim klimadan pek haz etmiyorum yapay soğukluk, beni de çarpar bazen ama yazın mecburii benneyaptımki
sağol canım Şeniz

kaydirigubbakcemile3yazın gerçekten mecburi canım yaa hiç durulmaz yoksa..Valla acemi anneler bilmeden neler yapıyoruz işteekaydirigubbakcemile3

Bugün oğlum parkta balıklara bakarken iç geçiriyordu bunlar tavadamı ızgaradamı daha güzel olur diye:roflol:Ahanda buda fotosu teyzeleri oğlum tek başına ayakta duruyor baya baya maşallah deyin emi
SıLıNMıŞTıR....

Son düzenleme:
oy maşaAllah maşaAllah annesi 41 bin kere hem de
öncelikle o sandaletler, o turuncu pantolon, o kısa kollu gömlek, o şapka.. yakıyor bu yakışıklı oğlan yahu :1rolleyes: :CüvCüv: çok güzel bakıyor balıklara hayvanları sevecek annesi öyleye benziyor..artık evi, kedi, köpek, kuş, kaplumbağa doldurur .. :)

Kollarım yanıyor kızlar,saatimin olduğu yer bembeyaz kalmış,acayip gezdim bugün:bbo:
SALıHA canım geçmiş olsun,meşhur romatoid artrit sendede çıktı demek,umarım fazla aktifleşmez,ellerin,dizlerin acımadan rahatça bakarsın oğluna..ilacını kullanırsın bişey olmaz Allahın izniyle,nede olsa erken teşhis edildi.

arkadaşlar örgu bilenler söle biön ördum arkasını da başladım nasıl kol yapayım sizcee
ImageShack
canım ben hiçanlamam oişlerden yawww:uhm:

yarın kısmet olursadışarı çıakbilirsekk bendeşöle tulumlarını giydirebilir miyim acaba oğluşumun kızlar şortlu tulum giydirilir miacaba yaakafamçokkarıştı

duyguuuuuu kız bu çok seker.....yaaa masallahhh
yoklama alıyorom sınav yapıcamm... devamsızlık yapanlar kalacakkk.......
(öğretmen olan arkadaşlarım bugun böle bı eylence yapalım dedim kımsecikler olmadıgı içim kızmayın olurmuu)

yarın kısmet olursadışarı çıakbilirsekk bendeşöle tulumlarını giydirebilir miyim acaba oğluşumun kızlar şortlu tulum giydirilir miacaba yaakafamçokkarıştı

deryacım bugünkü gibi sıcak olursa giydirilir bence..
tulum askılıysa içinden bi yarım kollu body tamamdır kaydirigubbakcemile5

mervecim içine de gene de bisıfır kollu çıtçıtlı atlet giydirim ama dimi ay ne bilim ygün çok ya gerçi bugün çok sıcaktı yaıın da 30 derece olacakmışdiye biliyorum...galiba yaz geldi kızlarrrr
afiyet olsun mevlüdecim...
ay eşim yatacakmış hadidiyo yaa bensiz uyumuyo yatasımyok çünkü yarın işe gitmicem oohhh

kaydirigubbakcemile3Benim kuzenimim 4 yaşındaki oğlu eve ısrarla KEÇİ alalım diyor:roflol:Bizimkide tuhaf bir hayvan istemesinde onları alırız sağol canımcıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…