E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.641
İyi akşamlar arkadaşlar...
Mervecim bu aralar canım pek yazmak istemiyor nedense havalar ısındı rehavet çöktü herhalde:1rolleyes:Merak ettıgın için sağol canım:1hug:a.s.
Bugün doğaol yaşam parkına gittik yani hayvanat bahçesi orda nasıl bilmiyorum İzmirde 425 dönüm arazide kurulmuş avrupa standartlarında bir yer ama harika..Bugün Egeyi oraya götürdük daha öncede gitmişti ama şimdi daha çok ilgisini çekti bütün hayvanları gezdirdikkaydirigubbakcemile3Fil,zürafa ve maymunlara birde balıklara bayıldı:)face te fotoğraflarına bakınca anlarsınız zaten balıkları ızgaramı yapam tavamı yapam diye baya bir düşündü orda:roflol:
Neyse işte bugün böyle geçti...
Ayrıca spora başladım plates ve aerobikyaza sımsıkı girmem lazım kilolar gitti nasıl olsa:sm_cool:2 gün oldu bakalım baya kas ağrılarım var şimdilik ilerleyen zamanlarda ne olcak...
Şimdilik bu kadar canlar görüşürüz inşallah....
Hımmm bu arada mervecım ben dısarda kısa kollu body ve t shırt evdede altına şort yada penye alt ustune cıtcıtlı kısa kollu gıydırıyorum..Gece yatarkende ustune uzun kollu penye gıydırıyorum sadece kolsuz uyku tulumu gıydırıyorum canıma.s.
mervişşşşşşşşşşşşşş ne yapannnn canımmmmmmmmmm
gı telefonda uzun uzun konuşamıyokk barii burada konuşalımm demii beleşş yaa o açıdannn
kaydirigubbakcemile3yokk canımm b ne denizi acık uzak dniz bize ama sen iste cemrenin havuzunu açam sana havuz manzaralıı olurr gıııı ..
hadi büşrayı al gell akşam kahvesi yapamm içerikkkk..
ben kaçar allaha emanet olunn..................
ne güzel bir sürü değişik hayvanla tanışmış ege paşa..
sporun hayırlı olsun canım istediğin gibi sıkılaşırsın inşAllah kaydirigubbakcemile2
sağol canım alkisalkisalkis
ben de şimdi kolsuz çıtçıtlı ve üzerine ince penye pijamaları, üzerine de ince penye battaniyesi ile yatırdım..bu defa da terlemez herhalde..
bir de klima işini nasıl yapacağız, bebişlerin yanında çalıştırmak çarpar mı acaba minikleri ? önceden odayı ideal ısıya getirmek en iyisi mi ? nasıl yapsak CADIARZU
Mervecim ben geçen yaz Ege 1 haftalıkken falan çalıştırıyordum valla birşey olmadı:roflol:Tövbe yarabbim yaa hatta hastane odasında dogdugu gece sabaha kadar ben aç hemsire bir geldi çocuk buz gibi olmuş dedi kim açtı klimayı beennn dedim delirdinmi sen çocuk yeni doğdu buz gibi olmuş dedi ama hava sıcak dedim bende:roflol:Bu arada benim doğum yaptığım oda çift odaydı yani kayınvalidem eşim falan farketmediler :))Pişkinliğin böylesi yani:)Benimki baya idmanlı yani ama tabi 26 27 de yukarı vererek ona gelmicek şekilde bir sakıncası olmaz benceyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 alemsin duygucum ee doğum sonrası bayağı sıcak basıyordu bizi de di mi delikafadulden ama bizim burası ben doğum yaptığım gece yağmurla serinlemişti ...
25-26 iyi olur haklısın canım ben de acemi anne , ne bileyim klimadan pek haz etmiyorum yapay soğukluk, beni de çarpar bazen ama yazın mecburii benneyaptımki
sağol canım Şeniz
canım ben hiçanlamam oişlerden yawww:uhm:
Bugün oğlum parkta balıklara bakarken iç geçiriyordu bunlar tavadamı ızgaradamı daha güzel olur diye:roflol:Ahanda buda fotosu teyzeleri oğlum tek başına ayakta duruyor baya baya maşallah deyin emi
duyguuuu maşallahhh egeye yaaa nasıl da ayakta duruyor öyle kırk bir kere maşallahhh yerimyaaa valla dayanamam opantolon sandaletler felan ne kadar yakışmışölee küçükadam yaawww
yarın kısmet olursadışarı çıakbilirsekk bendeşöle tulumlarını giydirebilir miyim acaba oğluşumun kızlar şortlu tulum giydirilir miacaba yaakafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3Benim kuzenimim 4 yaşındaki oğlu eve ısrarla KEÇİ alalım diyor:roflol:Bizimkide tuhaf bir hayvan istemesinde onları alırız sağol canımcıma.s.oy maşaAllah maşaAllah annesi41 bin kere hem de
öncelikle o sandaletler, o turuncu pantolon, o kısa kollu gömlek, o şapka.. yakıyor bu yakışıklı oğlan yahu :1rolleyes: :CüvCüv: çok güzel bakıyor balıklara hayvanları sevecek annesi öyleye benziyor..artık evi, kedi, köpek, kuş, kaplumbağa doldurur .. :)
canım ben hiçanlamam oişlerden yawww:uhm:
Şeniza.s.Bugün oğlum parkta balıklara bakarken iç geçiriyordu bunlar tavadamı ızgaradamı daha güzel olur diye:roflol:Ahanda buda fotosu teyzeleri oğlum tek başına ayakta duruyor baya baya maşallah deyin emi
duyguuuu maşallahhh egeye yaaa nasıl da ayakta duruyor öyle kırk bir kere maşallahhh yerimyaaa valla dayanamam opantolon sandaletler felan ne kadar yakışmışölee küçükadam yaawww
a.s.Şenizduyguuuuuu kız bu çok seker.....yaaa masallahhh
yoklama alıyorom sınav yapıcamm... devamsızlık yapanlar kalacakkk.......
(öğretmen olan arkadaşlarım bugun böle bı eylence yapalım dedim kımsecikler olmadıgı içim kızmayın olurmuu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?