- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.661
Ben geldimm....
Walla egeye Maşallah demek için girdimAllah nazarlardan Saklasınn yakışıklıyı....
yoksa bakıyodum sizlere uzaktan uzaktan,tren misalikaydirigubbakcemile3
duygunun dediği gibi eskisi gibi değil şimdi parmaklar zor gidiyor klavyeye, sıcaklardan mı acepCADIARZU
Bende bir bady ince üst ve alt giydiriyorum..Ama klima için erken bence tabii burası için..
Mervecim dediğin gibi çok sıcak olsa dahi klima benide çarpıyorr İnşallah kuzucuklara bir şey olmaz...
Bu arada Serkan Bora 1,5 ayda 800 gr Almış azmı sizce?
oyyy egeye maşalaahhh yaaa bu bebe emeklemeden yürüyecek sanırsam tü tü tüüüüüüüüüüüüüüü:)) yemek lazım bunu.
Yaa ama gören herkes zayıflamış diyor..Boya gittikleri için herhalde benim gözümede zayıfladı gibi geliyor..
Alıştık bebeklik hallerine tombik yanaklarına şimdi büyüyorlar yaa yüzleri oturuyor galiba...
Gece emmeside kalmadı gündüzde emmiyor zaten galiba bırakıyor emmeyi yavaş yavaş..
Zaten sigara düzensiz beslenme pek bir yararıda kalmadı sütümün..
Akşam en son kaçta veriyorsunuz ve geceleri ne kadar emiyor veya mama alıyor sizin bıcırıklar?
Bizimkisi akşam 8-9 muhallebisini yiyip yatıyorr gecede emmeye kalkıyor 3-4 kere ama çokta emmiyor 3-4 dak. sürüyor oda..
Bende kaçayım yavaş yavaş kırgınlık var üzerimde erkenciyim bugün
Allah rahatlık versim bebişlerimize ve bize
İyi gecelera.s.
Ben geldimm....
Walla egeye Maşallah demek için girdimAllah nazarlardan Saklasınn yakışıklıyı....
yoksa bakıyodum sizlere uzaktan uzaktan,tren misalikaydirigubbakcemile3
duygunun dediği gibi eskisi gibi değil şimdi parmaklar zor gidiyor klavyeye, sıcaklardan mı acepCADIARZU
Bende bir bady ince üst ve alt giydiriyorum..Ama klima için erken bence tabii burası için..
Mervecim dediğin gibi çok sıcak olsa dahi klima benide çarpıyorr İnşallah kuzucuklara bir şey olmaz...
Bu arada Serkan Bora 1,5 ayda 800 gr Almış azmı sizce?
FATMA nasılsın canım onur nasıl?
DUYGU sana neden rep verilmıyo denedım denedim olmuyoo..
DERYA oh ne güzel benimkide bensiz uyumaz bazen uyku gelir bekle az der bende beklerken ya dizinde ya omzunda uyuklarımkaydirigubbakcemile3
KARÇİÇEKsenın adını hepunutuyorum nedenseyaaa kusra bakma tekrar sölermısınn
Allah allah verıyorlar amakaydirigubbakcemile3Olsun canım vermiş kadar oldun düşünmen yeterŞenizFATMA nasılsın canım onur nasıl?
DUYGU sana neden rep verilmıyo denedım denedim olmuyoo..
DERYA oh ne güzel benimkide bensiz uyumaz bazen uyku gelir bekle az der bende beklerken ya dizinde ya omzunda uyuklarımkaydirigubbakcemile3
KARÇİÇEKsenın adını hepunutuyorum nedenseyaaa kusra bakma tekrar sölermısınn
ayy ben o egeciği yerim yaa büyümüşte küçülmüş Şenizsankii allahım ya şu pantolona bakk hayy 41 kez maşallahh....ne bakmış öyle tontişim balıklaraa...o balıkları yemeden ben onu yiycem:roflol: mavişşş
ayy bizimkide öğrendio bi yere tutunarak ayağa kalkmayı duygucum ya bu yaramazlar erken yürüyecekler kesinyerimseniben
Kollarım yanıyor kızlar,saatimin olduğu yer bembeyaz kalmış,acayip gezdim bugün:bbo:
SALİHA canım geçmiş olsun,meşhur romatoid artrit sendede çıktı demek,umarım fazla aktifleşmez,ellerin,dizlerin acımadan rahatça bakarsın oğluna..ilacını kullanırsın bişey olmaz Allahın izniyle,nede olsa erken teşhis edildi.
Allah allah verıyorlar amakaydirigubbakcemile3Olsun canım vermiş kadar oldun düşünmen yeterŞeniz
Yaaa valla Salihacım emeklemeden yürücek sanırım bunlar inşallahŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?