Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben geldimm....

Walla egeye Maşallah demek için girdim Allah nazarlardan Saklasınn yakışıklıyı....

yoksa bakıyodum sizlere uzaktan uzaktan,tren misalikaydirigubbakcemile3
duygunun dediği gibi eskisi gibi değil şimdi parmaklar zor gidiyor klavyeye, sıcaklardan mı acepCADIARZU

Bende bir bady ince üst ve alt giydiriyorum..Ama klima için erken bence tabii burası için..
Mervecim dediğin gibi çok sıcak olsa dahi klima benide çarpıyorr ınşallah kuzucuklara bir şey olmaz...

Bu arada Serkan Bora 1,5 ayda 800 gr Almış azmı sizce?

Canım yaaa çok sağolŞeniz
Evet bende bugün 5 10 kere gırdım okudum çıktımkaydirigubbakcemile3Akşama kadar yazmak hiç içimden gelmedi hayalim artık deniz kıyısında olmak yaaa offf:a015:

Çok iyi almış canım 41 kere maşalllahhh Ege bu ay yani 1 ayda 200 gram aldı mesela ek gıdayla...en son 7.ayda anne sütüyle 600 gram almıştı en son ek gıdayla baya bir düştü ama zaten düşmesi lazımdı:)))

oyyy egeye maşalaahhh yaaa bu bebe emeklemeden yürüyecek sanırsam tü tü tüüüüüüüüüüüüüüü:)) yemek lazım bunu.

Yaa ama gören herkes zayıflamış diyor..Boya gittikleri için herhalde benim gözümede zayıfladı gibi geliyor..
Alıştık bebeklik hallerine tombik yanaklarına şimdi büyüyorlar yaa yüzleri oturuyor galiba...
Gece emmeside kalmadı gündüzde emmiyor zaten galiba bırakıyor emmeyi yavaş yavaş..
Zaten sigara düzensiz beslenme pek bir yararıda kalmadı sütümün..

Akşam en son kaçta veriyorsunuz ve geceleri ne kadar emiyor veya mama alıyor sizin bıcırıklar?
Bizimkisi akşam 8-9 muhallebisini yiyip yatıyorr gecede emmeye kalkıyor 3-4 kere ama çokta emmiyor 3-4 dak. sürüyor oda..

Bende kaçayım yavaş yavaş kırgınlık var üzerimde erkenciyim bugün
Allah rahatlık versim bebişlerimize ve bize
İyi gecelera.s.

iyi geceler edaccımmm tunahan da artıkgündüzhiçemmiyor beşte evde oluyorumama emmiyor bitek uyurken emiyor bide gece kalkarsa böle işte emişyor o kadar dün gece mamayla uyudu ama emerken ısırdı kanattı bende aaa diye bağırdım o da daha emmedi bende uyumayınca mama verdim napam

oyyy egeye maşalaahhh yaaa bu bebe emeklemeden yürüyecek sanırsam tü tü tüüüüüüüüüüüüüüü:)) yemek lazım bunu.

emeklemekten nefret ediyor koca totlu yüzüstü durduğu anda bir kaç dakika sonra ağlamaya başliyor bakalım belki direk yürür sağol teyzesiŞeniz
Edacım Egeninde o tombiş hali boğum boğum hali gitti canım..Boşver gitsin zaten artık ek gıdaya geçtk yağı tuzu alıyorlar artık tombiş olmalarına gerek yok zaten..Anne sütümüz yarıyordu maşallah tombişlerdi..Doktor bize 3 ay kilo almazsa boyla kilo eşitlenir diyor yani ay olarak:roflol:Ama tabi biz anne olarak almazsa üzülürüz...Bence kuzun gayet iyi kilo almış..Maşallah...
Ege gece gündüz emmeye devam ediyor maşallah ama gündüz eskiye nazaran daha az emiyor tabiki canım...
Ben muhallebiyi nadiren veriyorum akşamları yatmadan emziriyorum tabi çabuk acıkıyor gece en az 2 kere emmeye uyanıyor yine..

az değil canım bence bizimkıde 850 almış dr gayet ıyı dedı artık yakıyolar bıcırıklar hareketliler de masallah kuzulara...

FATMA nasılsın canım onur nasıl?
DUYGU sana neden rep verilmıyo denedım denedim olmuyoo..
DERYA oh ne güzel benimkide bensiz uyumaz bazen uyku gelir bekle az der bende beklerken ya dizinde ya omzunda uyuklarımkaydirigubbakcemile3
KARÇıÇEKsenın adını hepunutuyorum nedenseyaaa kusra bakma tekrar sölermısınn

ayy ben o egeciği yerim yaa büyümüşte küçülmüş Şenizsankii allahım ya şu pantolona bakk hayy 41 kez maşallahh....ne bakmış öyle tontişim balıklaraa...o balıkları yemeden ben onu yiycem:roflol: mavişşş
ayy bizimkide öğrendio bi yere tutunarak ayağa kalkmayı duygucum ya bu yaramazlar erken yürüyecekler kesinyerimseniben

yaşlandın mıı gııııkaydirigubbakcemile3 salihaa didimm yaaaaa:dilcikar:

Allah allah verıyorlar amakaydirigubbakcemile3Olsun canım vermiş kadar oldun düşünmen yeterŞeniz

Yaaa valla Salihacım emeklemeden yürücek sanırım bunlar inşallahŞeniz

gez bakalıım gezzz senii gezgingincii kaydirigubbakcemile3sonrada başla heryanım ağrıyo demeyee hııııı:mymeka: senii gidiii z otur kıss ewdeee kıskandımm naniknanikhavalar ısındıı sana gelcem amaaa nasıl ne zamann yaa nasip düşünüyom bakalım kısmeettt...
aayy saol canım benim yaa hee çıktıı yaa illet hastalık olcağı belliydii zatiii gülüm şimdiden ağrım oluyo bayağı cnm eklemlerim zor kaldırıyom arada buğrişi...ilaclar verdi antibiotik ve bemiks bilirsin iştee evet şükür ki erken oldu teşhisi çok teşkür bitanema.s.

Allah allah verıyorlar amakaydirigubbakcemile3Olsun canım vermiş kadar oldun düşünmen yeterŞeniz

Yaaa valla Salihacım emeklemeden yürücek sanırım bunlar inşallahŞeniz

benimkii bayagı emekliyoo cnm yaa arkamdan geliyo taa mutfaga sürüne sürünee yaramass oğluşşş.. yürüsünler bakalımyürüyüncede daha cok yorcaklar bizi...:bbo:

beenn yatıyorumm herkese rahat uykular olssunn şöyleee deliksizzzmirmirmirmir

öncelikle Duygu canım benim maşallah Egemizee
bütün bebeklerimize maşallah,yeni ayına girenlere daha nice güzel saglıklı uzun aylara yıllara,hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun. bebişlerin kilosunu yazan bütün annelerimiz bence hepsinin kilosu normal gayet iyi minnoşlar. kısaca özetleyeyim dedim ama. tatil planları yapılmış güneş kremleri konuşulmuş ohh ne güzel. ama bugün hava çok sıcaktı günün çogunu dışarıda drda banka işleriyle ugraştık minnoşumda perişan oldu. dışarı çıkarken orta kalınlıkta bir tulum giydirmiştim paşaya ama pişman oldum eve gelince hemen duş aldırdım hemen kısa kolluları geçirdim üstüne.
bu arada arkadaşlar bende mevsimler cilt problemleri yaşıyorum bugün dra gittim gül hastalıgıymış bu hastalık hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
bugün yoklama yapılmış bende bugün 6tıda dersten sabahtan drdaydım.ama arada kaçak olabiliyorum -tatlicadiarzu-
herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.

günaydınlarrr arkadaşlarrr

ayy kocişimmmm geç kaldııı işeee kalkamadımmm daa
as

ASLIIIII cNIM h.g gııı ama gecelerii geliyooo sen nasısıl paşamızz nasılll.. artık bir girdiğind okursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…