Doğum yapmış olan anneler buraya....

huu millet ben kahvaltı hazırlamaya gidiyomm buyrun gelinn beraber yapalımmm kahvaltııı.....
of of yaa hepiniz istanbula toplandınızz yaa antalyada olsanızz hafta sonları bebeklerimizide alır kahvaltı yapmaya giderdik bi yerlere ah ahhh ne hayaller vardıı bendee vee hayal olarak kalcak sanırımm..

Günaydın herkese....
Kızlar dünden beri duru da hapşırıyor çok .. Arada da yalandan öksürüyo gibi. Ne yapsam ne versem acaba?

günaydınnnn
aslıcımgehçmiş olsun sana
durucuğuma ne oldu geçmiş olsuunnn
ayşecimbizde sekizbuçukta kalktık kahvaltımızı yaptık oğluşumlaa şimdio yğrüğteçte bende iş yapıyorum bitireyimde belki öğle kaçarız bi yerleree

Gunaydin kizlar 9+1 haftamdayim 2kilo verdim hic yoktan iyidir deyip seviniyorum :)) buarada hepiniz iyisinizdir umarimm

Aslıcım geçmiş olsun canım, okuyamadım ama tam ne olduğunu.
Deryacım iki günden beri sık sık hapşuruyor. Teerliyor çok yürüteçte falan, tepiniyor hep. Saçlar hep terli. Ondanmıdır nedir? arada da sanki yalandan öksürür gibi. Ne yapsam acaba ne versem?

canım tunahanın da çok ensesi felan terler oda çok hapşırır bişi olacağını sanmam ama öksürüyosa azıcıkpeditus ver ,istersen ben öle yapıyorum hemen geçiyor

kızlar yaaa akşam bebeğini kaybeden annelerin mektuplarını okudum ağlamaktan helak oldum allah onlara sabır versin bizlere de göstermesin inşallah. hala daha çok fena etkisindeyim akılma geldikçe ağlıyorum çok zor bişi yarabbim gösterme bizlere

geçmişe bakamıcammm inşallah hepiniz iyisinizdir herşey yolunddım umarımmm yaramazlık yok değilmiii valla bayaa bi okumam gereken geçmiş birikti ama fırsatım olmaz artık burdan devam ederim okumaya bilgisayarım gelince artıkk

bu arada bizde yarın 8 ay oluyoruzzzzzzzz çok şükürrrrrrrr ne çabuk geçiyor günler yawwww

biz iyiyiz ceylinde iyi çok şükürrama 3 gündür gene yemiyorrr öğünlerini ya 2-3 kaşıkla geçiştiriyor yada yarısını yiyorr kafam buna bozukk sadece dişlerimizde hla görüntü vermedi tık yokkk nezaman çıkacak bunlar yawww =) başka da bi yaramazlık yokk kuşum ciciii demeye başladııı bide kızınca elimize vuruyor zilli 2-3 gündür yaptığı şeyler bunlarrr pazartes kontrolümüz var bakalım kilo almışmı boyu uzamışmııı acaba

hicoşum h.g canımm sizi ii eglencelr canımm
fıstık nasıll iyimii

sağol canımmm şuan evi süslüyoruz bi yandan bi yandan yiyecekleri pastayı ayarlamaya çalışıyoruzz hayırlısıyla bayaa kalabalık olcak aslında perşembe günüydü doğumgünü o günde aile arasında ufak bi kutlama yaptık biz am bugün diğer arkadaşlarımızı akrabalarımızı ağarlayacağız işte ceylini de yazdım canım üstte

amin acanım aminn allah sabır versn onlarada inan bu sabah kahvaltıda nedense aklıma geldi öle balkonda kahvaltı keyfi yapıyordukk gazetede kaybolan bi çocuk haberi vardı içim cız etti allah göstermesin dayanamzdım ben ölürdüm herhalde vefat yada kayıp birbirinden beter allahın taktiri ama zor valla allah düşmanıma bile yaşatmasınn evlat acısını:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…