Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım gçmiş olsun canımmm dikkat et kendine gül hastalığı duymuştum ama nasıl bir cilt problemi bir fikrim yokk dr verdiği ilaçlarını düzenli kullan geçer inşallah canımm

HıCRAN ıKı DAKıKAYA dföktürmğüşün geneee....iyi eğplenceler şimdiden ve şimdiden ceylinimizin de sekizinci ayını kutluyor ve sağlıklı huzurlu mutlu daha çookkk sekiz aylar sekiz seneler diliyorum ben baya iş yaptım bu yürüteç iyibişiymiş yaa kayınvalidemdekalıyodu hepğyürüteç hafta sonu ben alım dedim baya işe yaradıilşerimi yapabildim yanii...tunoşumu da yıkadım hemen uyudu o arada şimdi ıspanaklıbi çorba edeyimdiyom tunahana ama nasıl yapcam bilmiyom

günaydınn kızlarr bizde 9 buçukta uyandık....
hicran canım eylenceniz bol olsun pasta falan lazımsa yapıp göndereyim elimden gelirde
kaydirigubbakcemile3
derya kıs işe gitmıon madem uyusana ne kaltın erkenden...
nuraycım canım bizimkıde dun hapşuruyodu azcıkta kustuu dün eşimle dışarı çıkıcaktık kapıyı açtık yağmır çiseliyoeşim az alı tuttu alpınde hoşona gitti ondanmı oldu yoksa geceleri üstünu açıyo terliyo ondanmı bilmiyorum sabah iyidi ama sende bi kasık peditus ver bence...
kızlar saat 10 geliyo bende ortalığı falan toparlayayım. alt kat komsuma dıyımde eve yakın bı sağlıkocagı var yakın bı kılosuna falan baktırayım kendi dr uzak yeni radevumuzda zaten bu ay yok haziranın basındaa..

canım tunahanın da çok ensesi felan terler oda çok hapşırır bişi olacağını sanmam ama öksürüyosa azıcıkpeditus ver ,istersen ben öle yapıyorum hemen geçiyor

Derya peditus nedir? Bende öyle ilaçlar yok?
doktora da ne zaman giderim bilmem, n eiçin tam olarak, ona göre aldırayım eşime

doktora da ne zaman giderim bilmem, n eiçin tam olarak, ona göre aldırayım eşime
canım pedutus grip ve soğuk algınlığı ilacı hemen hemen her annede vardır bende yok türkıyeden gelırken getirmemiştim...
dr gitmeden arada bebeiş oksurdugunde kullanabılırsın kırgınlığı oldugu zaman falan..

kızlaaarrr az önce utkuya mama yediriyodum kaşığa bişey çarptı baktım bir inci var orda ilk dişimiz çıktı yuuuppi

hicrancım yeğeninin doğum günü kutlu olsun ve bugün 8 aylık olan bebeklerin aydönümleri de kutlu olsun

canım ilk inciniz hayırlı olsun bizimde üstten 3. dişimiz gelıyo nasıl salyası akıyo bıgörsenız ama baya yakın dedi dr bu ay sonuna kalmadan çıkar belkii...

peditusu bende kullandım zaten doktorlar bebişlerde gribal bişey farkettiklerinde öksürük falan hemen peditus veriyolar ablama da doktoru peditus vermiş kullan canım sakıncası yok ama ateşini de kontrol et varsa eğer bi fitil verebilirsin. biz ne zaman öksürsek genelde ateşimizde çıkar o yüzden bende dolven şurup var ondan veriyorum yarım ölçek bişeyi kalmıyo

mujde canım hayırlı olsun 9 haftalık mı hamılesın nasıl gidiyo peki
bende hamilelığımın ilk zamanlarında 6 kılo vermiştim fena da olmadı dogumdan sonra çok kılom kalmadı ama malesef basen ve gönekk kaldı az....

ancak tunahanı doyurdum kendimymek yedim ve oturabildim...balkon sefasıyapıyoz oğlumla o yürüteçte bende tüttürüyom oohh beee..mevlüdecim ben fazla uyku sevmem tunhaan sekizbuçukta uyanınca kalkayım dedim hava güsel ya yatasım gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…