- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.701
öncelikle Duygu canım benim maşallah Egemizee
bütün bebeklerimize maşallah,yeni ayına girenlere daha nice güzel saglıklı uzun aylara yıllara,hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun. bebişlerin kilosunu yazan bütün annelerimiz bence hepsinin kilosu normal gayet iyi minnoşlar. kısaca özetleyeyim dedim ama. tatil planları yapılmış güneş kremleri konuşulmuş ohh ne güzel. ama bugün hava çok sıcaktı günün çogunu dışarıda drda banka işleriyle ugraştık minnoşumda perişan oldu. dışarı çıkarken orta kalınlıkta bir tulum giydirmiştim paşaya ama pişman oldum eve gelince hemen duş aldırdım hemen kısa kolluları geçirdim üstüne.
bu arada arkadaşlar bende mevsimler cilt problemleri yaşıyorum bugün dra gittim gül hastalıgıymış bu hastalık hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
bugün yoklama yapılmış bende bugün 6tıda dersten sabahtan drdaydım.ama arada kaçak olabiliyorum -tatlicadiarzu-
herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.
Gunaydin kizlar 9+1 haftamdayim 2kilo verdim hic yoktan iyidir deyip seviniyorum :)) buarada hepiniz iyisinizdir umarimm
bak bizimmmm kaçaklarrr burada yakaladım siziiiiiiii
canım tunahanın da çok ensesi felan terler oda çok hapşırır bişi olacağını sanmam ama öksürüyosa azıcıkpeditus ver ,istersen ben öle yapıyorum hemen geçiyor
canım pedutus grip ve soğuk algınlığı ilacı hemen hemen her annede vardır bende yok türkıyeden gelırken getirmemiştim...Derya peditus nedir? Bende öyle ilaçlar yok?
doktora da ne zaman giderim bilmem, n eiçin tam olarak, ona göre aldırayım eşime
bilerekmi verdin doğal hamişlik etkilerindenmiii canım verdin kiloyu bende 6.aydan sonra şeker yüzünden mecburi dietle 5 kg vermiştimm =))
kızlaaarrr az önce utkuya mama yediriyodum kaşığa bişey çarptı baktım bir inci var orda ilk dişimiz çıktı yuuuppi
hicrancım yeğeninin doğum günü kutlu olsun ve bugün 8 aylık olan bebeklerin aydönümleri de kutlu olsun
Derya peditus nedir? Bende öyle ilaçlar yok?
doktora da ne zaman giderim bilmem, n eiçin tam olarak, ona göre aldırayım eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?