Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar sabah kahvaltısında ne veriyonuzz siz bebişlere

canım ben şöle yapıyorum sabah kahvaltısında beyaz peynir pekme(z burda bebe bisküvisi yok) peti bör biskuvi bazen 2 bazen 2 buçuk yumurta duruma göre bazen yaprım bazen butun arada ceviz koyuyorum (alpalerjık bunyelı kızarıyo hemen ) bide geçen lerde zeytin koydum kabugunu alır türkıyeden gelmişti zeytinım bunları guzelce ı karıstırıyorum çok az ılıksu bazen öle kasıkla yıyo bazen hastaysa biberonla veriyorum bu arda tek tek vermeye başladım ama arada yemıyo ölee...

ben bu sabah tunahana kek yapmıştımiçinde ceviz elma havuçportakal çikolata var ondan ufaladım pekmez yumurta sarısı peynirazıcık tereyağ azıcıkbebelacamam ve sukoydum hepsiniafiyetle yedi

bugünküçorbasıda ıspnak 5-6 yaprak doğradım havuç patates azıcık kıyma bidişsarımsak azıcık pirinç haşlaadım blendardan geçirdşm sonra azıcıkta sulandırdım pınar bebeksütü bitaşımdaha kaynattım onu da bikase içti valla maşallah sonra biber dolması yaptım kıymalı karabiberde kattımiçine ben yerken istedi bende yedirdim brazcık ekmekiçiyle napıyımmm şimdide emdi nasıl olduysa gündüz emmiyoduçünkü ve uyuduu

derya bende kek yapınca veriyorum arada hatta bu gun yapayım bari alt kat komuşuma dedım bizim eve yakın bı klinık var alı saat 2 de oraya götürcez bakalım kılosu falan ne alemde havada güzel sonra da gezerız belkı oo saat bire 5 var ben alpberk i falan hazırlayayım arda bakarım çıkana kadar

ben daha okuldayım
açıköğretim sınavında görevliyim
yarında var görevim
üfff
gitti gül gibi hafta sonu
neyseki 19-20 mayıs tatil

kızlar sabah kahvaltısında ne veriyonuzz siz bebişlere
Canım ben kahvaltıda 1 yumurta sarısı,1 kaşık pekmez,1 çay kaşığı ceviz,1 çay kaşığı fındık(yeni başladık),1 çay kaşığı zeytinyağı,1 tatlı kaşığı labne yada tuzsuz beyaz peynir,bazen bebek sütü bazende haşlanmış kayısı suyuyla karıştırıyorum...
ben daha okuldayım
yarında var görevim
üfff

Allah kolaylık versin Serapcım..19 20 mayısta bol bol dinlenirsin inşallah..

hoşbuldum güzelim. paşamda bende çok iyiyiz canım inşllah sizde güzel kızımızda iyisinizdir.
tşk ederim deryacım.
Gunaydin kizlar 9+1 haftamdayim 2kilo verdim hic yoktan iyidir deyip seviniyorum :)) buarada hepiniz iyisinizdir umarimm
müjdee canım sen ikinciyemi hamilesin hayırlı olsun Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin.
nuraycım canım tşk benim her sene yüzümde küçük sivilce gibi kabarcıklar oluşurdu ilkbahar ve sonbaharda geçen sene hamileligimde olmamıştı megerse Gül hastalıgıymış stres ve sıkıntıya baglı olarak ve yeme içmeyle alakası olan bir hastalıkmış ve geçiciymiş canım sizin bir bilginiz varmı bu hastalıkla ilgili demiştim. sizede geçmiş olsun tatlım. durumuz hasta olmuş arkadaşlarımızın dedigi gibi peditus ver onun faydası oluyor.
aslıcım gçmiş olsun canımmm dikkat et kendine gül hastalığı duymuştum ama nasıl bir cilt problemi bir fikrim yokk dr verdiği ilaçlarını düzenli kullan geçer inşallah canımm
hicrancım tşk ederim canım. evt drda öyle dedi ilaçları kullanmam gerekiyormuş güneşten kendimi korumam lazımmış stresten uzak durmam lazımmış nasıl olacaksa.ama geçiciymiş. bu arada yegenininde dogum günü kutlu olsun nice uzun senelere saglıcakla.Ceylinimiz nasıl inşllah iyidir.
bilen canım dişinizhayırlıolsunnnnnn
bilen canım benim yeni dişiniz hayırlı olsun.
ayy kımsee yokkk yawwww yanlızları oynuyom
ayşecim bende geldim ama sanırım sen yoksun.

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. hava çok ama çok sıcak. arkadaşlar bide sizin kuzularında kafası çok terliyormu.Ozan Egenin sadece kafası ve ensesi çok terliyor ne yapacagımı şaşırdım valla. geceleri yatarken bez koyuyorum.

DUYGUCUMM ÇOK SAGOLL CANIMMM BENDE cevizz ayarlayayım kızımaaa
deryacımmm iyi kii varsınn gııı

bu arada akşama asker mevlüdü varr yemekliii yaniii akşama yemek yapma derdi yokk

ben daha okuldayım
yarında var görevim
üfff

serapcım Allah kolaylık versin.
ben yazarken kimler gelmiş kimler duygucum hoşgeldin. Ayşecim sende gelmişsin.
ben Ozan Egeye bazen ayrı kahvaltı hazırladıgımda yumurta,pekmez,ceviz,zeytin,maydanoz,ekmek içi koyup blendırdan geçirip veriyorum ıhlamurla hazırlıyorum.yanınada içmesi içinde ıhlamur koyuyorum.şu günlerde bizle birlikte sofraya oturtup bir kendime bir ogluşuma yidiriyorum.
Duygu canım benim dün dra gittimde yüzümde kızarıklıklar vardı mevsimsel olarak arada bir oluyordum megersem Gül hastalıgıymış bilgin varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…