- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.721
kızlar sabah kahvaltısında ne veriyonuzz siz bebişlere
Canım ben kahvaltıda 1 yumurta sarısı,1 kaşık pekmez,1 çay kaşığı ceviz,1 çay kaşığı fındık(yeni başladık),1 çay kaşığı zeytinyağı,1 tatlı kaşığı labne yada tuzsuz beyaz peynir,bazen bebek sütü bazende haşlanmış kayısı suyuyla karıştırıyorum...kızlar sabah kahvaltısında ne veriyonuzz siz bebişlere
ben daha okuldayım
açıköğretim sınavında görevliyim
yarında var görevim
üfff
gitti gül gibi hafta sonu
neyseki 19-20 mayıs tatil
hoşbuldum güzelim. paşamda bende çok iyiyiz canım inşllah sizde güzel kızımızda iyisinizdir.günaydınlarrr arkadaşlarrr
ayy kocişimmmm geç kaldııı işeee kalkamadımmm daa
as
ASLIIIII cNIM h.g gııı ama gecelerii geliyooo sen nasısıl paşamızz nasılll.. artık bir girdiğind okursun canım
tşk ederim deryacım.günaydınnnn
aslıcımgehçmiş olsun sana
durucuğuma ne oldu geçmiş olsuunnn
ayşecimbizde sekizbuçukta kalktık kahvaltımızı yaptık oğluşumlaa şimdio yğrüğteçte bende iş yapıyorum bitireyimde belki öğle kaçarız bi yerleree
müjdee canım sen ikinciyemi hamilesin hayırlı olsun Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin.Gunaydin kizlar 9+1 haftamdayim 2kilo verdim hic yoktan iyidir deyip seviniyorum :)) buarada hepiniz iyisinizdir umarimm
nuraycım canım tşk benim her sene yüzümde küçük sivilce gibi kabarcıklar oluşurdu ilkbahar ve sonbaharda geçen sene hamileligimde olmamıştı megerse Gül hastalıgıymış stres ve sıkıntıya baglı olarak ve yeme içmeyle alakası olan bir hastalıkmış ve geçiciymiş canım sizin bir bilginiz varmı bu hastalıkla ilgili demiştim. sizede geçmiş olsun tatlım. durumuz hasta olmuş arkadaşlarımızın dedigi gibi peditus ver onun faydası oluyor.Aslıcım geçmiş olsun canım, okuyamadım ama tam ne olduğunu.
Deryacım iki günden beri sık sık hapşuruyor. Teerliyor çok yürüteçte falan, tepiniyor hep. Saçlar hep terli. Ondanmıdır nedir? arada da sanki yalandan öksürür gibi. Ne yapsam acaba ne versem?
hicrancım tşk ederim canım. evt drda öyle dedi ilaçları kullanmam gerekiyormuş güneşten kendimi korumam lazımmış stresten uzak durmam lazımmış nasıl olacaksa.ama geçiciymiş. bu arada yegenininde dogum günü kutlu olsun nice uzun senelere saglıcakla.Ceylinimiz nasıl inşllah iyidir.aslıcım gçmiş olsun canımmm dikkat et kendine gül hastalığı duymuştum ama nasıl bir cilt problemi bir fikrim yokk dr verdiği ilaçlarını düzenli kullan geçer inşallah canımm
bilen canım benim yeni dişiniz hayırlı olsun.bilen canım dişinizhayırlıolsunnnnnn
ayşecim bende geldim ama sanırım sen yoksun.ayy kımsee yokkk yawwww yanlızları oynuyom
ben daha okuldayım
açıköğretim sınavında görevliyim
yarında var görevim
üfff
gitti gül gibi hafta sonu
neyseki 19-20 mayıs tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?