- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.741
serapcım Allah kolaylık versin.
ben yazarken kimler gelmiş kimler duygucum hoşgeldin. Ayşecim sende gelmişsin.
ben Ozan Egeye bazen ayrı kahvaltı hazırladıgımda yumurta,pekmez,ceviz,zeytin,maydanoz,ekmek içi koyup blendırdan geçirip veriyorum ıhlamurla hazırlıyorum.yanınada içmesi içinde ıhlamur koyuyorum.şu günlerde bizle birlikte sofraya oturtup bir kendime bir ogluşuma yidiriyorum.
Duygu canım benim dün dra gittimde yüzümde kızarıklıklar vardı mevsimsel olarak arada bir oluyordum megersem Gül hastalıgıymış bilgin varmı.
Aslıcım çok geçmiş olsun evet duymuştum hatta bir arkadaşımın başına gelmişti kırmızı kırmızı olmuyor demi bildiğim kadarıyla stres en buyuk nedeni canım birşeye çok sıkıldınmı?Kortizonlu krem vermişlerdi geçmişti geçen sene olmuştu ondada...İnşallah en kısa zamanda geçer seninde canımcım:teselli:a.s.
Canım stresten uzak durmak o kadar zorki işte herkesin bşr yerine vuruyor farklı farklı Allah daha büyük dert vermesin inşallah tekrar geçmiş olsun canıma.s.tşkler canımcım.evt en büyük nedeni stres,yeme içmeye de dikkat etmem gerekiyormuş,güneşten korunmam gerekiyormuş zaten kremsiz çıkmıyorumda stres nasıl uzak durulacaksa.ilk gittigim dr kortizonlu ilaç vermişti ama emzirenlerde sakıncalı oldugu için kullanmadım eski druma gittim oda yeni ilaçlar verdi aslında hap verecekti emzirdigin için olmaz bunları kullan bir ay sonra tekrar gel dedi bakalım artık geçici ama yanaklarım ve burnum kıpkırmızı.sivilceliymiş gibi.
Eguş iyi Aslıcım hergün yeni yeni birşeyler yapıyor onların büyüdüğünü görmek çok güzel yaaa..Büyüdükçede daha bir tatlı oluyorlar...Hele şimdi beni görünce çığlık atıp gülmesi kollarını açması dünyadaki herşeye bedel:asigim:Egem nasıl neler yapıyor minik kuş.
deryaa ben geldim ama çokıcammm tekrar bu arada kızlar 8 kılo alan çocuk 7 kilo 700gr çıktı nasıl yanı ayın 30da dr gitmiştı çocuk 20 gundur kılo almıyomuu yanı anlamadım şimdi çıkmam lazım eşimle konuşcam bakalım baqşka bı dr daha götürcemmm
canım görünmedi daha ama çok yakındır çonku dentınox usüreken elıme öle sert geliyokii atesi vardı bu gun bu arda hava sıcak dıye kalın giydirmedim üşüttümü ne yaaageçmiş olsun mevlüde üst dişer göründü mü canım bizim de daha çıkmadı ama öyle çok huysuzluğu yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?