Doğum yapmış olan anneler buraya....

merve tesekkur ederım canım aslında amelıyat degıl cok cok kucuk bır operasyon dedıgım gıbı 2 dk lık...
yarın pansumanım var ıslem yapılırken hıc acımadı ama yarın bıraz acıyacak sanırım bakalım :S

bu arada huggıes furyası oldu gercekten burda bır anda :) ama gercekten tavsıye ederım..:)

r bişey duydum bebegın
cnm sanada gecmişolsun ınsallah benımkısı degıdır , bı doktora goturım, bıde bı arastırım bakım ınternetten. benımkı 1,5 aylık oldu aralık 9 da 2 aylık olacak ldıvenlerı cıkartsammı acaba.., bıde elleri usur dıye korkuyorum soguk oluyo cıkarınca cunku..
bide kızlar bişey duydum bebek saclı doguyo ya dogum sacını kesin dıyolar gelişimi yavaslarmıs duydunuzmu hiiççç??

betülcüm pansuman da acımaz bence, ben de sezeryan dikişimi pansuman yapacaklar acıyacak diye söyleniyordum bizimkiler gülüyodu bana :) ama hiç acımadı tabii.. :)

serencim benim bebişim de baya baya saçlı doğdu..hiç dökülme falan da yok uzuyo böyle :) ben kestirmeyi düşünmüyorum 1 yaşına kadar falan.. hiç de duymamıştım böyle bişey.. eğer olsa dr.larımız söylerdi bence kestirin diye...

çıkart serencim eldivenleri artık bence . çıkarttıktan sonra elleri hep soğuk olacak ama korkma üşüdüğünden değil kan dolaşımları tam olmadığı için soğuk olurmuş.burnu sıcaksa üşümüyo demekmiş bebiş.ben sadece gece yatarken takıyorum hem üşümesin hem de yüzünü çizmesin diye ,sabah hemen çıkartıyorum .bu aydan itibaren artık ellerini tanımaya dokunmaya falan başlıyorlarmış o yüzden çıkart sende tırnaklarını da kes kısacık annesi çizmesin yüzünü . ilk saçları da kendi dökülüyor zaten hiç öyle birşey duymamıştım

serencim ben vucut yağı sürmedin daha kötü yaptı sonra bepantenin mavi merhemi var ondan sürdüm düzeldi, benimkinin de çok öpülmekten olmuştu benimkş kıpkırmızı ve kabarık olmuştu isilik gibiydi ama şimdi düzeldi.a.s.

arkadaşlar, aramızda öğretmen arkadaşlarımız var bugünlerini unutursak küserler bize di mi :lepi:

sevgili öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun.. a.s.
benim canım babam da eğitimciydi.. mekanı cennet olsun inşAllah senağlama
çok zor ama çok çok güzel bir görevi yerine getiriyorsunuz. ne mutlu sizlere :1hug:
Allah öğretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq: :hooray:

ayyyyy minik anniş merveeeee cim içimizde en kibar en düşünceli veeeeee ne bileyim böyle insani yanı olan sen varsın bakkkk bir senin aklına geldiiii evet evet bende bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum sağolunnnnnnnn varolunnnnnnnnnn şak şak şak şakkkkkkkkk

Merhaba arkadaşlar,dikişlerim çok ağrıyor hatta ağlatıyor..İlk 15 gün çok çekmiştim yavaş yavaş iyileşmişti şimdiyse neredeyse diş ağrısı kadar canımı yakıyor,özelliklede ayağa kalkınca.Normal doğum yaptım sözde.Bebeğe bakıacak birini bulursam doktora gidicem Romatoid Artrit hastasıyım bu aralar romatızmalarımda azdı,sırtımla boynum zaten ağrıyor.Dün ayak parmağım ağrıyordu baktım kenarı hafiften şişmiş,kızarmış,tırnak batması oldu sanırım.Bebeğin gülmesine gelince,ilgiçtir ama daha 10 günlüken biz laf atınca sesler çıkarıyor gayet net agu diyor ve gülümsüyordu,şimdi ise onunla oynayınca kahkahayla gülüyor,agular ve değişik sesler çıkarmalar devam,şarkı söylediğim zaman nameli bi şekilde eşlik ediyor görenler eve gidince tlf açıp hareketleri gözümüzün önünden gitmiyor diyorlar,kalabalık ortamda yapacak nazar değecek diye çok korkuyorum Allahtan çok kalabalıkta çok sert oluyor oğlum:roflol: benim gibi gezmeyi ve çok kalabalığı sevmeyecek.

geçmiş olsun canım yaaa önce geçmiş olsun çok üzüldüm , nasıl olurda 2--3 ay sonra dikişlerin ağlatacak kadar acır yaaa dokrora hiç girtmedinmi, nasıl oldu da bu zamana kadar iyileşmediii, çok züldüm tekara geçmiş olsunn. bebeişinde maşşallhhhhhh çok akıllı olacak demekkiiii allah nazlaradan saklasın

yok canım olur mu hiç öyle şey..hepimiz için geçerli aynı güzel sözler :1rolleyes:
ben babamdan ötürü hatırlarım her yıl bugünü ve eski günleri hatırlayıp hüzünlenirim..her yıl elini öperdik sevinçle gününü kutlardık .. tabii o da okulda öğrencilerin verdiği güllerden getirirdi bize; bir anneme bir de bana canım babamm senağlama

Hicran geçenlerde oğluma kızını istemiştim düşünmedinmi daha:asigim: Söyle bakalım neler istiyorsun damattan.Vermessen mervenin kızını istiycem ona göre:roflol: Ne fenayım ay:jeyyar:

emelcim çok geçmiş olsun.. bizim bile sezeryan dikişlerinin acısı geçeli çoook oldu dr.una bi görün kısa zamanda geçer inşAllah :Saruboceq:..

Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.Öğretmenlerimiz birtane...

sereeeeeeeen nasılsın canım h.g.
bebeğini öpüyolardırrrr kızzz ondan oluyodurrr..
kızlar yaa naz elini emiyor yaa daha doğrusu eldiveni emiyodu onu çıkarttım şimdi elini emiyooo sizde de var mı bu durum???

ayyyy yaa o kadar şey yazdım sadece gülme işareti çıkmış yavvvvvvvv, canım tekrar yazıyorummm buuu bebişlerin elleirini emmemeesi daha doğrusu yimesiiii hepimizin başına geldiiii, doktorlar normal diyomuşşşş ellerindeki tuzun tatını tanımaya çalışıyorlarmış, benimki hele şapur şuprrr sanırsın en sevdiği yemeği yiyorrr bazen çok gülüyorum o hallerine kıyamıyorumdaaaaaa, ama normalmiş canımmmm hiç merak etme tadını çıkarrr, onlar artık herşeyi keşvetmeye çalışıyolar, ilk keşifleri elleri sanırımmmmmmm:roflol:

Emiyor canım şapır şupur,emzikte emiyor, benide emiyor,işleri güçleri emmek

benim ki de aynıı ellerini yiycek bitircek sanırsın...
sanki diş yerlerini kaşıyor gibi... öyle sinirli emiyor ki... Emziği de tercih etmiyor elleri daha ii geliyor.. Ama diş yerlerinin kaşınması için çok erken neden öyle davranıyr anlamıyorum

aynen benımkıd emiyo ellerinikaydirigubbakcemile3 ay cok komedı yaa ama benımkının neden ole yaptıgını biliyorum.

anneeeee açıııımmm aaaçççççç bak ellerimi emiyorum eger ellerimi emmemi istemiyosan doyur cabuk benii seni emeyiiimmmm diyo:roflol::roflol:

ozellikle gece 5 te şap şup sesler geliyo bı bakıyorum eller hırslı hırslı emiliyo emzirmeye gecince resmen saldırıyo banakaydirigubbakcemile3 yani benimki acıkınca yapıyo o işi:)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…