- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.581
r bişey duydum bebegıniz kalmaz canım hiç korkma bizim öyle kötü olmuştu ki hem yanakları hem alnı. baştan anlamamıştım bende diyordum elleri hep yüzünde ondan oluyo ama sonra anladıkki zavallımın kaşınıyomuş ondan öyle yapıyomuş geçti şimdi hiç kaşımıyo bakıyorum azcık kızarmaya başlayınca h emen sürüyorum ilacını geçiyor. bı ginşallah egzama değildir suyo yeninki canım
r bişey duydum bebegın
cnm sanada gecmişolsun ınsallah benımkısı degıdır , bı doktora goturım, bıde bı arastırım bakım ınternetten. benımkı 1,5 aylık oldu aralık 9 da 2 aylık olacak ldıvenlerı cıkartsammı acaba.., bıde elleri usur dıye korkuyorum soguk oluyo cıkarınca cunku..
bide kızlar bişey duydum bebek saclı doguyo ya dogum sacını kesin dıyolar gelişimi yavaslarmıs duydunuzmu hiiççç??
kıslarr gunaydın hepınız iisinizdir umarımmmmmm...
ben bi,şey sorucam sızlere benim bebeğimin iki yanagıda isilik gbi oldu yani elleri hep yuzunde surte surte tahriş etmiş daha doktora goturmedım yumusak tutsun dıye vucut yagı suruyorum ama sankı cızılmıs gıbı yaa morelımde bozuldu sizdede bole seyler oldumu olduysa ne kullandınız....
Merhaba arkadaşlar,dikişlerim çok ağrıyor hatta ağlatıyor..İlk 15 gün çok çekmiştim yavaş yavaş iyileşmişti şimdiyse neredeyse diş ağrısı kadar canımı yakıyor,özelliklede ayağa kalkınca.Normal doğum yaptım sözde.Bebeğe bakıacak birini bulursam doktora gidicem Romatoid Artrit hastasıyım bu aralar romatızmalarımda azdı,sırtımla boynum zaten ağrıyor.Dün ayak parmağım ağrıyordu baktım kenarı hafiften şişmiş,kızarmış,tırnak batması oldu sanırım.Bebeğin gülmesine gelince,ilgiçtir ama daha 10 günlüken biz laf atınca sesler çıkarıyor gayet net agu diyor ve gülümsüyordu,şimdi ise onunla oynayınca kahkahayla gülüyor,agular ve değişik sesler çıkarmalar devam,şarkı söylediğim zaman nameli bi şekilde eşlik ediyor görenler eve gidince tlf açıp hareketleri gözümüzün önünden gitmiyor diyorlar,kalabalık ortamda yapacak nazar değecek diye çok korkuyorum Allahtan çok kalabalıkta çok sert oluyor oğlum:roflol: benim gibi gezmeyi ve çok kalabalığı sevmeyecek.
ayyyyy minik anniş merveeeee cim içimizde en kibar en düşünceli veeeeee ne bileyim böyle insani yanı olan sen varsın bakkkk bir senin aklına geldiiii evet evet bende bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum sağolunnnnnnnn varolunnnnnnnnnn şak şak şak şakkkkkkkkk
Merhaba arkadaşlar,dikişlerim çok ağrıyor hatta ağlatıyor..İlk 15 gün çok çekmiştim yavaş yavaş iyileşmişti şimdiyse neredeyse diş ağrısı kadar canımı yakıyor,özelliklede ayağa kalkınca.Normal doğum yaptım sözde.Bebeğe bakıacak birini bulursam doktora gidicem Romatoid Artrit hastasıyım bu aralar romatızmalarımda azdı,sırtımla boynum zaten ağrıyor.Dün ayak parmağım ağrıyordu baktım kenarı hafiften şişmiş,kızarmış,tırnak batması oldu sanırım.Bebeğin gülmesine gelince,ilgiçtir ama daha 10 günlüken biz laf atınca sesler çıkarıyor gayet net agu diyor ve gülümsüyordu,şimdi ise onunla oynayınca kahkahayla gülüyor,agular ve değişik sesler çıkarmalar devam,şarkı söylediğim zaman nameli bi şekilde eşlik ediyor görenler eve gidince tlf açıp hareketleri gözümüzün önünden gitmiyor diyorlar,kalabalık ortamda yapacak nazar değecek diye çok korkuyorum Allahtan çok kalabalıkta çok sert oluyor oğlum:roflol: benim gibi gezmeyi ve çok kalabalığı sevmeyecek.
yok canım olur mu hiç öyle şey..hepimiz için geçerli aynı güzel sözler :1rolleyes:
ben babamdan ötürü hatırlarım her yıl bugünü ve eski günleri hatırlayıp hüzünlenirim..her yıl elini öperdik sevinçle gününü kutlardık .. tabii o da okulda öğrencilerin verdiği güllerden getirirdi bize; bir anneme bir de bana canım babamm senağlama
sereeeeeeeen nasılsın canım h.g.
bebeğini öpüyolardırrrr kızzz ondan oluyodurrr..
kızlar yaa naz elini emiyor yaa daha doğrusu eldiveni emiyodu onu çıkarttım şimdi elini emiyooo sizde de var mı bu durum???
kızlar yaa naz elini emiyor yaa daha doğrusu eldiveni emiyodu onu çıkarttım şimdi elini emiyooo sizde de var mı bu durum???
Emiyor canım şapır şupur,emzikte emiyor, benide emiyor,işleri güçleri emmek
benim ki de aynıı ellerini yiycek bitircek sanırsın...
sanki diş yerlerini kaşıyor gibi... öyle sinirli emiyor ki... Emziği de tercih etmiyor elleri daha ii geliyor.. Ama diş yerlerinin kaşınması için çok erken neden öyle davranıyr anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?