- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.601
Arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben hamileliğimden beri ara ara grip takip ediyordum sizleri yazmak bu güne nasipmiş.Bende 15 Eylülde doğum yaptım.Kızımın ismi Ayşenaz.Yarın işe başlıyorum doğum iznim bitti.Bugün grip oldum ve kızıma geçer diye çok korkuyorum önerileriniz varmı ilaç olarak ne kullanabilirim.Görüşmek üzere sağlıcakla kalın....
Hicran geçenlerde oğluma kızını istemiştim düşünmedinmi daha:asigim: Söyle bakalım neler istiyorsun damattan.Vermessen mervenin kızını istiycem ona göre:roflol: Ne fenayım ay:jeyyar:
Emiyor canım şapır şupur,emzikte emiyor, benide emiyor,işleri güçleri emmek
havada bulut sen bu işi unut belli değil henüz ama betülcüğümle dünür olabilürük belkimmm:roflol::roflol:
arkadaşlar, aramızda öğretmen arkadaşlarımız var bugünlerini unutursak küserler bize di mi :lepi:
sevgili öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun.. a.s.
benim canım babam da eğitimciydi.. mekanı cennet olsun inşAllah senağlama
çok zor ama çok çok güzel bir görevi yerine getiriyorsunuz. ne mutlu sizlere :1hug:
Allah öğretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq: :hooray:
ayyyyy minik anniş merveeeee cim içimizde en kibar en düşünceli veeeeee ne bileyim böyle insani yanı olan sen varsın bakkkk bir senin aklına geldiiii evet evet bende bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum sağolunnnnnnnn varolunnnnnnnnnn şak şak şak şakkkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol:
emel çok alemsin kız..evet hep emmek hep emmek dediğin gibi..
sereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bi cevap yazsanaaaa napon ne ediyonnn
kızı yatırdım nihayet umarım biraz uyurda bende rahat ederim uyuyayım demim kalktı zilli yedirdim evde kucakta turladık biraz başımda ağrıyor dışarı çıkarayım dedim ama cesaret edemedim sırtım ağrıyor başım ağrıyor valla uykusuzluktan herhalde başım ilaç aldım geçmedi yawww az bakiim size de gidip akşam yemeğini hazırlayayım kalkmadan zilli kızım ablasıda gelecek şimdi allahtan o gelince az biraz rahat ediyorum
Serencim çok teşekkür ederim.Bugünden beri ıhlamur içiyorum dediğin ilacı deneyim.
şuan inek görevini yapıyommm bacımmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
fena bi şekilde emiliyorummmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
uyku duzenını kurmaya calısıyorum, hep 2 de yatardı şimdi saati şaaştı yawwwwsırnaşık şey yeni uyuyooo hınzırrrr
sen napıyon ne ediyonn kısss sırnaşık şeygesiyonmu pensırnaşık şeysesinleeekaydirigubbakcemile
Ben hâlâ sırt ve boyun ağrım için doktora gitmedim,kullandığın ilaçların faydası olmadımı?Gerçi benim romatizmadan galiba.Uykusuz kalan kızlar düşünün gece uyanıyorsunuz ellerinizde eklem romatizmasından dolayı tutulma var güçsüz ve acıyor, rahatça alamıyorsunuz bebeğinizi kollarla destek yapıyorsunuz çünkü kemikleriniz acıyor ne kadar kötü dimi?Ben bunları yaşıyorum çok şiddetli değil şimdilik ama müzmin bi hastalık seyri ve şiddeti hiç belli olmuyor.2 yıl önce aksayarak yürüdüğüm günler oldu.Üstümü giyinemediğim pantolonumu çıkaramadığım günlerde yaşadım.Uykusuzda kalsanız bu dönemler geçecek,Allah romatoid artrit gibi tedavisi olmayan dertler vermesin kimseye.Çok şükür kendi kendimi idare ediyorum umarım önceki gibi artmaz.Bebeğim büyüdüğü zaman oynamak yuvarlanmak isteyecek ve ben sürekli ellerimi darbelerden ani hareketlerden sakındığımdan zaten kemiklerim acdığından dolayı gücüm olmadığı için bunları yapamamaktan korkuyorum.Emzirme döneminde arttığını duymuştum,doğruymuş demekki.Hicran egzersizleirini yapıyomusun çok faydalı oluyormuş sabah kalktığındada omuzların ağrıyormu?
Ben hâlâ sırt ve boyun ağrım için doktora gitmedim,kullandığın ilaçların faydası olmadımı?Gerçi benim romatizmadan galiba.Uykusuz kalan kızlar düşünün gece uyanıyorsunuz ellerinizde eklem romatizmasından dolayı tutulma var güçsüz ve acıyor, rahatça alamıyorsunuz bebeğinizi kollarla destek yapıyorsunuz çünkü kemikleriniz acıyor ne kadar kötü dimi?Ben bunları yaşıyorum çok şiddetli değil şimdilik ama müzmin bi hastalık seyri ve şiddeti hiç belli olmuyor.2 yıl önce aksayarak yürüdüğüm günler oldu.Üstümü giyinemediğim pantolonumu çıkaramadığım günlerde yaşadım.Uykusuzda kalsanız bu dönemler geçecek,Allah romatoid artrit gibi tedavisi olmayan dertler vermesin kimseye.Çok şükür kendi kendimi idare ediyorum umarım önceki gibi artmaz.Bebeğim büyüdüğü zaman oynamak yuvarlanmak isteyecek ve ben sürekli ellerimi darbelerden ani hareketlerden sakındığımdan zaten kemiklerim acdığından dolayı gücüm olmadığı için bunları yapamamaktan korkuyorum.Emzirme döneminde arttığını duymuştum,doğruymuş demekki.Hicran egzersizleirini yapıyomusun çok faydalı oluyormuş sabah kalktığındada omuzların ağrıyormu?
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin merak etme rabbim sana yavrunla bol oyunlu koşmalı atlamalı zıplamalı günler gösterecek inşallah ağrısız sızısız bir şekilde inşallah
egzersiz yapıyorum canım ama sabah çok kaskatı kalkıyorum hatta kalkamıyorum eşim yardımı ile kalkıyorum önce yatakta sağa sola dönüp esnetiyorum kendimi ağrı çeke çeke hemde sonra ayağa kalkıp işte biraz egzersiz yapmaya çalışıyorum sonra kızı emzirmeye başlıyorum yoksa bende kaldıramıyorum kızı düşürürüm diye korkuyorum eşim veriyor kucağıma yaww
Merhaba arkadaşlar,dikişlerim çok ağrıyor hatta ağlatıyor..İlk 15 gün çok çekmiştim yavaş yavaş iyileşmişti şimdiyse neredeyse diş ağrısı kadar canımı yakıyor,özelliklede ayağa kalkınca.Normal doğum yaptım sözde.Bebeğe bakıacak birini bulursam doktora gidicem Romatoid Artrit hastasıyım bu aralar romatızmalarımda azdı,sırtımla boynum zaten ağrıyor.Dün ayak parmağım ağrıyordu baktım kenarı hafiften şişmiş,kızarmış,tırnak batması oldu sanırım.Bebeğin gülmesine gelince,ilgiçtir ama daha 10 günlüken biz laf atınca sesler çıkarıyor gayet net agu diyor ve gülümsüyordu,şimdi ise onunla oynayınca kahkahayla gülüyor,agular ve değişik sesler çıkarmalar devam,şarkı söylediğim zaman nameli bi şekilde eşlik ediyor görenler eve gidince tlf açıp hareketleri gözümüzün önünden gitmiyor diyorlar,kalabalık ortamda yapacak nazar değecek diye çok korkuyorum Allahtan çok kalabalıkta çok sert oluyor oğlum:roflol: benim gibi gezmeyi ve çok kalabalığı sevmeyecek.
Yaa bu tırnak batması doğumdan sonra çoğu kadında mı oluyor ne,burda herkeste varmış baksanıza,çok gıcık bişey bende de var canım geçmiş olsun.Şu an için operasyonluk değilim ama azacak olursa bir doktora görüneceğim mutlaka.
Bu arada Öğretmen arkadaşlarım günümüz kutlu olsun burdan da söyleyeyim.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kutlayan kutlamayan bütün arkadaşlara teşekkürler.Belki bir gün sizin minikleri de okuturuz belli mi oluryerimseniben
Ben bugün adet oldum kırkım çıktığından beri daha yeni oldum hoş 40ım da 40 gün sürmemişti kanamam 20 gün ancak oldu yani 3 aydır şimdi gördüm adet,sizde durumlar nasıl?Kaç gün sürdü adetiniz,yoğunluğu normal adet gibi mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?