- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.041
hoşbulduk serenimm evt benim bilgisayarım yoktu takılamıyordum artık buralara ogluşumdan fırsat kaldıgı sürece buralarda olurum.demek kocene borçlusun ohh Allah muhabbetinizi sevginizi arttırsın güzelim. yerimsenibenfıstıkım sende hosgeldın valla bende ozledım senı eskı arkıdısler cok sık gırmıyo benım gıbı anlasılan...
ee bebısler oldu tabı tum vaktımız onlarla gecıyo valla bebegımle vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum annelıgın tadını doya doya cıkartıyorum bıde havalar guzellestı cok sukur aldımmı paşamı dogru sahılekaydirigubbakcemile
buarada zayıflıgımı kuceme borcluyum, kucem saolsun:roflol::roflol:
benım gıbı kocalarınızı hoş tutun onlarda zayıflamanıza yardımcı
olsun:roflol:kaydirigubbakcemile3
FORMÜL BU İŞTEkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Kızlar selam Egenin aniden ateşi çıktı 38.0 şuan bir ölçek calpol verdim birde yıkadım soydum kısa kollu var ama henüz düşmedi ne olduki durduk yere şimdi anlamadımsenağlama
Allahım korusun...
duygu nasıl oldu canım ateşi düştumu merak ettım
ay kızlar alpberk ın ateşi var azcık 38 şimdi bende calpol verdım bıde kustu ustu bası battı yıkadım şimdi öle keyıf yapıyo ama uykusu geldi uyutayım gelırım birazdannn....
aslıcım nasıl zaman yetmez bi anlat bakalım hangi gün kaç saat çalışıosun
mevlüdecimm sizede geçmiş olsun güzelim.
aytencimm nasıl zaman yetmez sabah kalk 6.30da bahar temizligine başlayacagım başlayamıyorum. çocukların notlarını verecegim ve internete milli egitime giriş yapacagım.ütüler var. evi hemen hemen hergün süpürüyorum.okulda geçirdigim gün sayısı az ama yıl sonu hazırlıkları var o yüzden şu dönemlerde çok yogun çalışıyoruz okul gecesi olacak müzik ögretmeniyim koro çalışmasıydı solo çalışmasıydı eve gel yemek temizlik derken akşam oluyor. gündüzleri iş yaparken ogluşuma yeteri kadar zaman ayıramıyorumda yine ayrıca üzülüyorum. geçen haftaya kadar 2 hafta boyunca egitim seminerine gittik gerisini sen düşün canım benim zaman yetmiyor işte.sen yetiştirebiliyormusun tatlım.
canım cım yaa ben bahar temizliğimi yaptırdım. evide haftada 1 ancak temizleyebiliyorum hafta içi anca yemek etrafı toplama ile uğraşıorum bide egeyle vakit geçiriyorum. senin işinde zormuş yaa ama müzik öğretmenliği zeklidir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?