Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayşe hamiş misin yoksam gene?
Kız seni gebertirim sakın ha,:mymeka:
biraz büyüt kuzunu tadını çıkara çıkara ondan sonra.

Aslı,Emel,Ayten,Derya kızıma talipmiş valla kız güzel,, ne deyim teşekkür ederiz teyzeleri ama
ilk Aytoşa söz verdiydik..Eeee kız büyüyüp serpildi,talipler arttı kapışın bakalım
bi kızı bin kişi ister bir yiğit alırmış...oğlanlar arasında müsabakalar düzenleyelim,en çok şınav çekme,bilek güreşi,en uzağa işeme,gibi:roflol:

Selam hatunlar..

Hasta olan yavrulara gecmıs olsun... Aslan da pazar gunu ateslıydı yazmıstım buri ama goren olmamıs saolsun.. :mymeka:
Cok cabuk unutuverıyonuz bakıyom da... :dilcikar:

Bu arada 1 seneyı gececek sanıyordum artık rahat rahat takılıyordum ama dun suprız oldu geldı mısafırım.. regl oldum yanıı..

betullll h.g canım nerdesinn kızzzzzzzzz

gül sende h.gg canımmmm
aslıııı h.gg gıııı hayırsızz slmsızzzzz
hosbulduk canım nasılsın... :)
Hoşgeldın cancan..

kız en ben de talibim güzel aycaya..benim oğlan en irileri.ileri de basketçi yapacam oğlumu ..bak iyi paralar kazanır haa.sen şimdiden kızı benim oğlana alıştı rgetir bana oynasınlar oynaşssınlar hehehe...sırnaşık şey..en iyi ossuran olmaz mı gıı.benim ki çok güzel ossriii...hadi be hacıı..isteriz isteriz..ayçayı da kıvan ça isteriz.lülülülülülü

Ben Ayçanın hastaneden bu yana beğendiğim resimlerini bir CD yaptım eşime verdim
valla ordu evinde baya ucuza çıkarttı,Güzel bir bebek albümü de almıştık
ultrason resimlerinden itibaren dizdim çok güzel oldu.Artık gelen misafirlere gösteririrz,
yaa bilgisayardan olmuyor albümden bakması ayrı bir keyif.Aman. kayboldu,yok oldu,virüs girdi derdimiz de yok..kaydirigubbakcemile2

betül ya benim ki de bir süpriz yapsa..valla karnım gidererek büyüyü valla..artık mal gibi yemekten doğan bir göbek mi bilmiyom valaa..yoksam amanın kıvamnça kardeş mi geliii.off ya test yapmaya da üşeniyom..inş. bişeycük yoktur.

kızı alacam derken rezıl ettın oglanı bee karızma yerlerdee... :roflol:

valla rahat yaa olmayınca... temız temız oohh... kaydirigubbakcemile3
yoktur bısey sanmam.. ben 1 yasını gecer heralde dıyordum ama sıcaklar gelınce gelıverdı demek...
senınkıde yakındır herhal...
CADIARZU

:roflol::roflol:Kız deli Allah iyiliğini versin emiii:teytey:
ay demek en güzel ossuran vereyim haa bak aklıma gelmemişti
iyi iyi yapsın çocuk içinde patlamasın...İçi dışı bir demek senin oğlanın belli harbi çocuğa benziyodu ama.:roflol::roflol::roflol:

bu arada kıslar oğluşumun ateşi düştü.şimde de kırmızı döküntüler başladı.buğün dr. a gösterdim.sordum 6. hastak-lık olabilir mi diye.yok onun döküntülerine pek benzemiyor.ama onun gibi virüssel bir hastalık dedi.bir şey yapmamaıza gerek yok.vücut kendiğilinden atlatacak dedi.bu sene değer senelerde az görülen bu döküntülü hastalık aşırı derece de fazla görülyor dedi.
fazla aklı ermeden de sünnet ettirseniz iyi olur dedi.pipisi idrar yolu biraz dar gibi dedi.aklı ererse tuvalet eğitimi de zor olur dedi.bu yaz aradan çıkarın dedi.hayırlısıyla ben de yaptırmayı düşünüyom.kan testi yaptırdık.kansızlık tam sınırda çıktı.kan damlasını sabah ve akşam 7 şer damla verdi..ayy şükür ateş derdimiz bitti.ateş çok sinir bozucu birşey...gece kalkıyorduk çocuk yanıyor.hayde duşa....

bir de üst dişler çok belirginleşmiş.uçları çıkmış gibi..gösterdi.yarın falan çıkar bence..o yüzden de çooookk huysuz...aman başka sebepten olamasında..allh sağlık vrsin

betüşşş canımmm geçmiş olsunnn ben görmedimm çünküü pazarr hep dışardaydımmm..

saol canım bende hep dısardaydım aksam gelınce ugramıstım..
kımsecıkler de yoktu heralde o sıra..
:1hug:
Betül misafirin hoş gelmişşşş

Aslana da geçmişler olsun..Niyeymiş ateşi?

Bılmııyorum kı anlamadık canım..
Butun gece aglamıstı.. uyumamıstı sabaha karsıda bı cıktı butun gun devam ettı sonra gectı Allahtan şimdi ates yok ama
iştahsızlık var normalde yedıgı öğün ölçülerinin yarısını anca yedırebılıyorum pazardan berı..
bugun meyve puresını yarısından sonra oyunla zar zor yedırdım.. ayaga kalktık butun halı battı bı cıkardı ustum basım heryer parke halı...

slm kızlar bizde uyuduk uyandık oğlumla ateşi düşmüşşşimdi takılıyo öle ben mamasını yedıreyım dahada keyıflensın gelıyorummm...

kızlar hepsımı ateslı bunların ya kıyamam ya mevsımden oldu yada diş sıraları dıye heralde ya..

gercı benımkının pek nıyetı yok heralde yasına gelecekmı ne dişsiz...

bu arada Aslan kucagımda ben klavyede yazdıkca kahkaha atıyo garip oğlan ya bu bazen hıc ummadık seye delırıyo gulmekten... suna bak yaaa....
:roflol: :roflol:

duygucum geçmiş olsun canım.valla benim oğluşumunda çok iyiyken bir den ateşi çıkmıştı..en iyisi fitil ama yarım ver.calpol ve diğerleri biraz geç etki ediyor.ve etkisi kısa sürüyor.ama fitilin daha uzun sürüyor canım ya.benimkinin de hiç bir belirtisi yoktu.sadece ateş.bence diş çıkarken ateş yapıyor.çünkü diş bağışıklık sist.zayıflamasına sebep veriyor.bu da enfeksiyonları tetikliyor.hepsi bir karışıyor işte.benimkinin ateşi tam 3 gün sürdü.ateş düşürücülerle idare ettik.şükür geçti şimdi.şimdi pembe döküntüler var.tabii huysuzluk,sinirlilik ve iştahsızlık.ben 5 dk. da bir ateşini ölçüyordum.bir de kulaktan ölçer ateş ölcer aldım.çok rahatlık ya..diğerlerini bekle anam bekle..hem koltuk altı dijitalleri çok güvenilir olmuyormuş.çabuk bozuluyormuş.en güzeli civalı olanlar..ben kulak ve civalı ile ara ara ölçüyodum.ege bey biran önce sağiılına kavuşur inş..:1hug:

Gül canım benim hoşgeldin tatlımm. ohh ne iyi yapmışsın sen bu seneden hiç rapor kullanmamıştın degilmi. kaydirigubbakcemile2 bende konularım çoktan bitti zatende bütün not işlemlerimde bitti bir tek eokul kaldı onuda yarın bitirecegim inşllah. valla temizlik için büyük bir ihtimalle kadın tutacagım herhalde. -tatlicadiarzu-
yok canım sen ilk önce benim ogluş için söz vermiştin ama sen hatırlamıyorsun sanırsam canım benim.
ben kaçarrr kızımla yatacagız allaha emanet olunnnnnn datlularımmm
güle güle ayşecimm.kız ben buralardaydım slmları çaktım ama sen yoktun tatlışkomm.
Betül misafirin hoş gelmişşşş

Aslana da geçmişler olsun..Niyeymiş ateşi?
betülcüm ben kaçırmışım canım misafirlerine hoşgelmiş. Aslancıgımızada geçmiş olsun.
canancımm geçmiş olsun canımmm inşllah tez zamanda iyileşirsiniz.
amannn ogluşu uyutmaya gittim oda uyumamak için inat etti zor uyudu bir geldimki doldurmuşsunuz maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…