- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.061
hosbulduk canım nasılsın... :)betullll h.g canım nerdesinn kızzzzzzzzz
gül sende h.gg canımmmm
aslıııı h.gg gıııı hayırsızz slmsızzzzz
Hoşgeldın cancan..Selam şekerler
ben İstanbula döndüm
Ayy Aslı ben de geçen hafta raporluydum konuları hızlı işlemiştim e haftaya da son yazılıları yapacam bakalım bi de soru hazırlaması,sonra okuması sonra e-okula girmesi valla aynen anlattığın gibiyim,allahtan annem burdayken temizliğimi yapmıştı ama yine de işte yorganlar yıkanacak kalkacak,falan ayakkabılar kalkacak.Günlük işleri zor yetiştiriyom bunları nasıl yapacam acaba
Aslı,Emel,Ayten,Derya kızıma talipmiş valla kız güzel,, ne deyim teşekkür ederiz teyzeleri ama
ilk Aytoşa söz verdiydik..Eeee kız büyüyüp serpildi,talipler arttı kapışın bakalım
bi kızı bin kişi ister bir yiğit alırmış...oğlanlar arasında müsabakalar düzenleyelim,en çok şınav çekme,bilek güreşi,en uzağa işeme,gibi:roflol:
kız en ben de talibim güzel aycaya..benim oğlan en irileri.ileri de basketçi yapacam oğlumu ..bak iyi paralar kazanır haa.sen şimdiden kızı benim oğlana alıştı rgetir bana oynasınlar oynaşssınlar hehehe...sırnaşık şey..en iyi ossuran olmaz mı gıı.benim ki çok güzel ossriii...hadi be hacıı..isteriz isteriz..ayçayı da kıvan ça isteriz.lülülülülülü
betül ya benim ki de bir süpriz yapsa..valla karnım gidererek büyüyü valla..artık mal gibi yemekten doğan bir göbek mi bilmiyom valaa..yoksam amanın kıvamnça kardeş mi geliii.off ya test yapmaya da üşeniyom..inş. bişeycük yoktur.
kız en ben de talibim güzel aycaya..benim oğlan en irileri.ileri de basketçi yapacam oğlumu ..bak iyi paralar kazanır haa.sen şimdiden kızı benim oğlana alıştı rgetir bana oynasınlar oynaşssınlar hehehe...sırnaşık şey..en iyi ossuran olmaz mı gıı.benim ki çok güzel ossriii...hadi be hacıı..isteriz isteriz..ayçayı da kıvan ça isteriz.lülülülülülü
betüşşş canımmm geçmiş olsunnn ben görmedimm çünküü pazarr hep dışardaydımmm..
Betül misafirin hoş gelmişşşş
Aslana da geçmişler olsun..Niyeymiş ateşi?
Sağolun arkadaşlar duş aldık calpol verdik ama zaten calpol geç etki ediyor demi?8 saatte bir diyor birde ben 4 saat sonra fitil atsammı acaba dahamı iyi olur?
Sirke var evde ayaklarının altına koymak işe yarıyorsa koyayım..
Şuan 37.8:çok üzgünüm:
Gül canım benim hoşgeldin tatlımm. ohh ne iyi yapmışsın sen bu seneden hiç rapor kullanmamıştın degilmi. kaydirigubbakcemile2 bende konularım çoktan bitti zatende bütün not işlemlerimde bitti bir tek eokul kaldı onuda yarın bitirecegim inşllah. valla temizlik için büyük bir ihtimalle kadın tutacagım herhalde. -tatlicadiarzu-Selam şekerler
ben İstanbula döndüm
Ayy Aslı ben de geçen hafta raporluydum konuları hızlı işlemiştim e haftaya da son yazılıları yapacam bakalım bi de soru hazırlaması,sonra okuması sonra e-okula girmesi valla aynen anlattığın gibiyim,allahtan annem burdayken temizliğimi yapmıştı ama yine de işte yorganlar yıkanacak kalkacak,falan ayakkabılar kalkacak.Günlük işleri zor yetiştiriyom bunları nasıl yapacam acaba
yok canım sen ilk önce benim ogluş için söz vermiştin ama sen hatırlamıyorsun sanırsam canım benim.Aslı,Emel,Ayten,Derya kızıma talipmiş valla kız güzel,, ne deyim teşekkür ederiz teyzeleri ama
ilk Aytoşa söz verdiydik..Eeee kız büyüyüp serpildi,talipler arttı kapışın bakalım
bi kızı bin kişi ister bir yiğit alırmış...oğlanlar arasında müsabakalar düzenleyelim,en çok şınav çekme,bilek güreşi,en uzağa işeme,gibi:roflol:
güle güle ayşecimm.kız ben buralardaydım slmları çaktım ama sen yoktun tatlışkomm.ben kaçarrr kızımla yatacagız allaha emanet olunnnnnn datlularımmm
betülcüm ben kaçırmışım canım misafirlerine hoşgelmiş. Aslancıgımızada geçmiş olsun.Betül misafirin hoş gelmişşşş
Aslana da geçmişler olsun..Niyeymiş ateşi?
canancımm geçmiş olsun canımmm inşllah tez zamanda iyileşirsiniz.bu arada kıslar oğluşumun ateşi düştü.şimde de kırmızı döküntüler başladı.buğün dr. a gösterdim.sordum 6. hastak-lık olabilir mi diye.yok onun döküntülerine pek benzemiyor.ama onun gibi virüssel bir hastalık dedi.bir şey yapmamaıza gerek yok.vücut kendiğilinden atlatacak dedi.bu sene değer senelerde az görülen bu döküntülü hastalık aşırı derece de fazla görülyor dedi.
fazla aklı ermeden de sünnet ettirseniz iyi olur dedi.pipisi idrar yolu biraz dar gibi dedi.aklı ererse tuvalet eğitimi de zor olur dedi.bu yaz aradan çıkarın dedi.hayırlısıyla ben de yaptırmayı düşünüyom.kan testi yaptırdık.kansızlık tam sınırda çıktı.kan damlasını sabah ve akşam 7 şer damla verdi..ayy şükür ateş derdimiz bitti.ateş çok sinir bozucu birşey...gece kalkıyorduk çocuk yanıyor.hayde duşa....
bir de üst dişler çok belirginleşmiş.uçları çıkmış gibi..gösterdi.yarın falan çıkar bence..o yüzden de çooookk huysuz...aman başka sebepten olamasında..allh sağlık vrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?