- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.081
Aslicim tesekkur ederım sende hosgelmıssın artık daha sık gelıyorsun heralde ne guzell.. :)
evt canım çünkü eşim bilgisayarı götürmüyor artık şirketi ona yeni bir laptop almış pc bana kaldı tekrarr kaydirigubbakcemile2
duygu nasıl oldu canım ateşi düştumu merak ettım
duygu canımm umarım işe yarar yaa :teselli:
aman duyguu canımm uyurkende arada gitt bakk canımm
Aslıcım canım geceden telefonu sessize almıştım öylece kalmış şimdi burayı okuyunca gördüm canım Allah razı olsun düşünceli arkadaşım benima.s.hoşbulduk serenimm evt benim bilgisayarım yoktu takılamıyordum artık buralara ogluşumdan fırsat kaldıgı sürece buralarda olurum.demek kocene borçlusun ohh Allah muhabbetinizi sevginizi arttırsın güzelim. yerimseniben
mevlüdecim bende duygunun yazısını okuyunca merak ettim aradım ama tlfnunu açmadım inşllah Egemiz iyidir.Duygu canım arkadaşım çok geçmiş olsun.
herkese merhabalar kimseler yok görünüyordu ama gelinnn ben geldim bugün yoklamayı ben alayım.gerçi birazdan ogluşum uyanır onunla ilgilenirim birazcık.bugün bizim okulda tören vardı eve geldim dün misafirlerim vardı evin temizlenmesi gerekiyordu bide evi temizledim anca oturdum zaman yetmiyor işler bitmiyorrr. kaydirigubbakcemile
bu arada kıslar oğluşumun ateşi düştü.şimde de kırmızı döküntüler başladı.buğün dr. a gösterdim.sordum 6. hastak-lık olabilir mi diye.yok onun döküntülerine pek benzemiyor.ama onun gibi virüssel bir hastalık dedi.bir şey yapmamaıza gerek yok.vücut kendiğilinden atlatacak dedi.bu sene değer senelerde az görülen bu döküntülü hastalık aşırı derece de fazla görülyor dedi.
fazla aklı ermeden de sünnet ettirseniz iyi olur dedi.pipisi idrar yolu biraz dar gibi dedi.aklı ererse tuvalet eğitimi de zor olur dedi.bu yaz aradan çıkarın dedi.hayırlısıyla ben de yaptırmayı düşünüyom.kan testi yaptırdık.kansızlık tam sınırda çıktı.kan damlasını sabah ve akşam 7 şer damla verdi..ayy şükür ateş derdimiz bitti.ateş çok sinir bozucu birşey...gece kalkıyorduk çocuk yanıyor.hayde duşa....
bir de üst dişler çok belirginleşmiş.uçları çıkmış gibi..gösterdi.yarın falan çıkar bence..o yüzden de çooookk huysuz...aman başka sebepten olamasında..allh sağlık vrsin
slm kızlar bizde uyuduk uyandık oğlumla ateşi düşmüşşşimdi takılıyo öle ben mamasını yedıreyım dahada keyıflensın gelıyorummm...[/Q
UOTE]
Ne oluyor Eylül bebişlerine yaa nazar değdi vallaa geçmiş olsun canım:a015:duygucum geçmiş olsun canım.valla benim oğluşumunda çok iyiyken bir den ateşi çıkmıştı..en iyisi fitil ama yarım ver.calpol ve diğerleri biraz geç etki ediyor.ve etkisi kısa sürüyor.ama fitilin daha uzun sürüyor canım ya.benimkinin de hiç bir belirtisi yoktu.sadece ateş.bence diş çıkarken ateş yapıyor.çünkü diş bağışıklık sist.zayıflamasına sebep veriyor.bu da enfeksiyonları tetikliyor.hepsi bir karışıyor işte.benimkinin ateşi tam 3 gün sürdü.ateş düşürücülerle idare ettik.şükür geçti şimdi.şimdi pembe döküntüler var.tabii huysuzluk,sinirlilik ve iştahsızlık.ben 5 dk. da bir ateşini ölçüyordum.bir de kulaktan ölçer ateş ölcer aldım.çok rahatlık ya..diğerlerini bekle anam bekle..hem koltuk altı dijitalleri çok güvenilir olmuyormuş.çabuk bozuluyormuş.en güzeli civalı olanlar..ben kulak ve civalı ile ara ara ölçüyodum.ege bey biran önce sağiılına kavuşur inş..:1hug:
Canım ben doğmadan Ege braun almıştım kulaktan hep onu kullanıyorum çokta memnunum uyurken bile çok rahat ölçüm yapabiliyorum...Sağol canımcım:1hug:
Ateş düşünce fitil atmadım artık nedense fitile karşı çok antipatim var benim yaa toplasan 5 kere atmamışımdır bunca zaman...1 kez daha Calpol verdim..Allah mecbır bırakmasın fitili hiç sevmiyorum:1no2:
canım hamileykende annemlerde kaldım 6 ay kadar....artık evıme geçmem lazım bakalım bişeyler yapcazartık...Mevlüdecimm
eşin gelene kadar kendi ailenin yanında kalsan yada size ait evi kiraya verip ailene yakın bir ev tutsan olmaz mı?
DUYGUCUM tlfla görüştük ama Egemize çok çok geçmiş olsun canım benim bütün hasta bebişlerimize acil şifalar.
canım hamileykende annemlerde kaldım 6 ay kadar....artık evıme geçmem lazım bakalım bişeyler yapcazartık...
bu arda hepinıze teşekkür ederım arkadaşlar sızınde canınızı sıkktımm ama burda tek konuşabildiğim sizlersınız canlarım hepinizii çok seviyorummm
duygu ege nasıloldu canım düştümu ateşi
bizim yarın tahlıllerımız çıkıyomuş inş bişey çıkmaz ama kusuyoda bu arada sabah dr götürcez arkadaşlar hem sonuçları göstercez hemde kusamsı ve ateşi için....
gül kıssss maşallah de bakemmmm aman hasta olmasın ayça çok şükürrrr
aslı iyi dileklerın için teşekkür ederım.sen istanbulda nerde oturuyosun canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?