Doğum yapmış olan anneler buraya....

hasta bebişlerimize geçmiş olsun.bugün ızmir yağmurlu.sabahta bişey yoktu.pazara gittik oğluşuma bişeyler aldım.eve geldik yağmur başladı.şimdi oğluşum uyuyor.bende bi kek yapayım bari.

aslı demek önce size vermiştim kızı
kız daha doğmadan mı verdim nittim ben?amanın bu kız daha 8 aylıkken böyleyse
büyüyünce başımıza ne dertler gelecek,ne canlar yakacak allah bilir

size doyum olmuyor.. ben kacar..
fınal bı gecsın de ozgurum artık ınsallah... sonra ev toparlama ıslerı baslıyor gercı.. ve askerlikk
neyse herseyın hayırlısı.. tekrar gecmıs olsun tum bebelere....

Merhabalar Kızlar...
Tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun,bir an önce iyileşirler İnşallah....
Yalnız sirkeli su konuşulmuş ama artık sirkeli suyu önermiyorlar sade ılık suyla düşürülmesi gerekiyormuş haberiniz olsun

Alıntı:
(Başka bir yerdede bebeğin sirke yada kolonya kokusunu o sırada tenefüs etmesi tehlikeliymiş diye yazıyorr)

İzzet Baysal Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Gökalp, ateşli hastaların sirke veya kolonya ile ateşinin düşürülmesinin doğru olmadığını söyledi. Vücuda sirkeli su ve alkol döküldüğünde çocuğun ateşinin kısa bir süre için düştüğünü belirten Dr. Gökalp, `Ancak vücut büyük oranda su kaybına uğruyor. Bu da ilerleyen zamanlar için tehlike oluşturuyor` dedi. Dr. Gökalp, `Ateş düşürücülerin dışında ateşi düşürmek için çocuğa ılık duş yaptırılmalıdır. Eğer ateş düşmüyorsa, ateş düşürücünün doğru dozda verilip verilmediğinin kontrol edilmesi lazım. Yanlış dozda verilen ateş düşürücüler, çocuk üzerinde ters etki yapabilir` ifadelerini kullandı.

duygu nasıl oldu canım ateşi düştumu merak ettım

duygu canımm umarım işe yarar yaa :teselli:

aman duyguu canımm uyurkende arada gitt bakk canımm

Arkadaşlar ilginize alakanıza çok teşekkürler kuzumun ateşi baya düştü 37.4 lerde..Ama yinede sürekli kontrol altında tutuyorum.. Aslıcım canım geceden telefonu sessize almıştım öylece kalmış şimdi burayı okuyunca gördüm canım Allah razı olsun düşünceli arkadaşım benima.s.
Canım sizede çok geçmiş olsun bence mevsimsel birşey gibi geliyor sanki baksana kaç tane bebişimiz ateşliymiş yaa:çok üzgünüm:

Mevlüdecimm
eşin gelene kadar kendi ailenin yanında kalsan yada size ait evi kiraya verip ailene yakın bir ev tutsan olmaz mı?
canım hamileykende annemlerde kaldım 6 ay kadar....artık evıme geçmem lazım bakalım bişeyler yapcazartık...
bu arda hepinıze teşekkür ederım arkadaşlar sızınde canınızı sıkktımm ama burda tek konuşabildiğim sizlersınız canlarım hepinizii çok seviyorummm

DUYGUCUM tlfla görüştük ama Egemize çok çok geçmiş olsun canım benim bütün hasta bebişlerimize acil şifalar.

Gül canım benim evt kızlarda erkeklerde kim bilir ne canlar yakacaklarr hepimize kolay gelsin şimdiden.

Mevlüdecim canım burası bambaşka hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dert ortagı,kardeş,arkadaş herşeyimiz oluyoruz. inan bende çok üzüldüm senin ve ailen için hayırlısı ne ise o olsun canım. ama bana kalırsada kesinlikle kendi başınıza olmanız en iyisi olur sanırım tabi en dogru ve iyi kararı eşinle sen vereceksiniz canım. yerimseniben

allaha sükür denize bile girdik çıktık Ayçaya bişey olmadı...
dönemsel bişey mi acaba?Ne olmuş miniklerimize böyle..
hepsine geçmiş olsun...
:teselli:

Sedacım gelmişsin ama hemencecik kaçmışsın tekrar.
Gül burdasın canımcımmm ee Adana gezisi nasıldı anlat bakalım. okulları kapatmamızada az kaldı.

duygu ege nasıloldu canım düştümu ateşi
bizim yarın tahlıllerımız çıkıyomuş inş bişey çıkmaz ama kusuyoda bu arada sabah dr götürcez arkadaşlar hem sonuçları göstercez hemde kusamsı ve ateşi için....
gül kıssss maşallah de bakemmmm aman hasta olmasın ayça çok şükürrrr
aslı iyi dileklerın için teşekkür ederım.sen istanbulda nerde oturuyosun canımmm...

benım elma kurdu oğlum kucagımda duruyodu bende kk ye bakıyodum mause yı bi çektı ve yere attı kırıldı şimdi mause, eşim yeni alıp gelmiş ama onada alışamadım bi yabancılık çekıyommkafamçokkarıştı eskısi çok küçüktüü aynı fındık faresıı gibii:roflol::roflol: bu çok buyukkkkkaydirigubbakcemile3

biz kartalda oturuyoruz canım sizin istdaki ev hangi semtte.

Aslıcım güzeldi valla,denize bile girdik,cayır cayır sıcaklar başlamış.
ama öğretmen psikolojisi işte,konuları yetiştiremezsem,yazılıları yetiştiremezsem,boş derste kudurup da iyice yokluğumu milletin gözüne sokmasalar bari dedim durdum.
valla kafamda hep bunlar vardı,kaç gece vicdansız müdürüm rüyama girdi.
benneyaptımki

selam kızlarrrrr ben geldimmm kimseler yokkk malesefff neysee
ben bugün tubanın 19 mayıs gösterisindeydim stadta yapıldı çok yoruldukk güzeldi ama ceylin mahvoldu tabii 5 saat boyunda dışarda evde yedirdim çıktık yanıma mama aldım orda verdik meyve falanda verdik malum yemediğinden zorluk çekiyoruz bide dışarda zor oluyor neysee gün yorucu olsada güzeldi yinede kızımı koca stadta bando kıyafetleri ile sanki ilk defa görüyormuşum gibi oldum kızımla gurur duyuyorum büyüdü valla göz açıp kapanana kadar 15 yaşında oldu bile canım kızım ceylinde çarçabuk büyüyecek zaman çabuk geçiyorr allah hepimize evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle ağız tadı ile büyütmeyi nasip etsin olmayanlara da tez zamanda bu mutluluğu tattırsın inşallah

aslı bizim evimiz çekmeköyde canım.....
hicran nasılsın canım göremedım senı bıkaç gundür
gül dun fransızca sınavundan kaldım canım kociş benı geçirmedı aksam üstu komşumda gelmişti çalışamadım mazerettim var dedım.....

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…