Doğum yapmış olan anneler buraya....

aaaa kız ben burdan çalıştırim seni...

hicranım hoş geldin kızın genç kız oldu demek ha
valla yakında kapınızı çalmaya başlarlar o zaman
yerimseniben

slm canım iyiyim sağoll benim pc bozuktu servise vermiştikk aldık ama bugün gösterideydik ondan giremedim bi selam çakıyım size dedimm çok yorgunum zati gitçem şimcik gene
görüşürük kızlarrrrrrr

Tekrar teşekkür ederim Aslıcım düşünmen yeter... Canım çok şükür iyiyiz sabahtan biraz yaptı allahtan çabuk geçti ama ben yinede sürekli takipteyim
Bu aralar çok çıplak bıraktım acaba onunda etkisi oldumu diyorum üşüttümü çocuk yaa??
Şort t shirt sandalet falan giydiriyorum yaaa:uhm:

Ayça hanımı uyutmaya çalışıyorum bakalım ne zaman bayılacak:bbo:
bazen emziğini yatakta kendi bulup ağzınA koyuyor ama ters gece gece gülüyorum maymuna
şimdi de ters takmış gene de gözleri geçiyor.:asigim:

Duygu hemen açılıp saçılmayın dikkat et
midesini hele üşütmesin gece ben kalkıp kalkıp bakıyorum dönerken açmaısn diye

Evet yaa biz çok açıldık hemen ben alışmışım çocuğu hep çıplak tutmaya direk kolsuz bodyler kısa kollular çıplak ayak sandaletler mokunu çıkardım sanırım ondanda oldu:çok üzgünüm:

Canım ızmirdeki havayı bilmiyorum ama Adana da öyleydi bir badi bir pikeyle yatıyordu.
Sen yine de midesini ört hep.

Canım İzmirdeki havayı bilmiyorum ama Adana da öyleydi bir badi bir pikeyle yatıyordu.
Sen yine de midesini ört hep.

Adana izmir 5 derece farkediyor bazen daha fazla mesela bugün izmir 27 miş adana 33 gibi...
Evet yinede temkinli olmakta fayda var...

Bir öğünde hazırladığınız bir kaseyi bitiriyorlar mı sizin bıdışlar.
Ayça bir çay fincanı hazırlıyorum genelde bitirmiyor son bir iki kaşık bazen de baya yarısı kalıyor
valla meyveleri püre halinde yemekten ve iğrenç çorbalardan bıktım sonunu ben yiyorum atılmasın diye.

Bugün tam sonuna gelmiştik bende de öküzlük oldu ne zorluyon işte teklif verdi kabul et varım de,bi kere öğürdü gibi yokuum dedim
sonra güüüm kutumdan bi kase kusmuk çıktı...Son 2 kutuya gelmiştim yani

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler arkadaşlar ben bayılmak üzereyim sabah 6.30 da kalktı Ege o saatten beri ayaktayım...Kendinize iyi bakın bebişlerede...

Tam gidiyordum gördüm..Egeye bir çorba kasesi kadar yapıyorum çorba ve kahvaltı maşallah yiyor bazen son bir kaç kaşık bırakıyor...Ama bir kaç gündür iştahıda yok pek...
125 gramlık püreleri ve yoğurtlarıda tek seferde yiyor canımYemezsede zorlamıyorum valla döküveriyorum çünkü küçükken annem bana hep zorla yemek yedirirdi berbat birşey biliyorum:1rolleyes:
Hadi hoşçakalın...

Gece kısa kollu yatıyor birde sadece pike çokmu inceki?çorap zaten giymiyoruz..

Canım ben çorabını muhakkak giydiriyorum çünkü benim ne kadar sıcak olsada hava ayaklarım hep üşür,birde bizde bebeğin ayağını çok acıkta bırakmazlar zaten..gerçi herkes farklı büyütüyor..
Ben pikesini iki kat örtüyorum birde yarım kollu badynin üstüne yine ince ama uzun kollu pijama giydiriyorum...Ama izmirle ist. arasında en az 5 derece sıcaklık farkı vardır herhalde..

Ayrıca Borayı dışarı çıkardığımda sadece badyle çıkaranları da görüyorum boradan ufaklar ama ben rüzgarlı olduğu için kapşonlu yeleğini giydirdimm mesela, kulağına rüzgar değmesin diee..
Bunun için ablamlar bana çok takılırlar,sen çok sakınıyorsun da ediyosun da diye ama alıştırmaktan çok bebeğin bünyeside önemli..
çocuğunu sakınmayan bir tanıdığım da var ben çocuğumu sıcağa alıştırmam da yapmamda etmemde diye konuşur,böbürlenir..Ama ne zaman görsem çocuk hep grip hep hasta...
Ortasını bulmak gerekiyor herhalde ilk çocuklarımız olduğu için deneye deneye öğreneceğiz işte:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Ayyy bir türlü gidemedim yaa tam çıkıyorum yazı görüyorumkaydirigubbakcemile3
Ben koca kış canım hiç şapka giydirmedim penyelerle gezdirdim ama çok şükür 9 ay hiç hastalık görmedik umarım bundan sonrada görmeyiz..Bende nasıl alıştırırsan öyle gider diye düşünenlerdenim..Ama dediğin gibi işte herkesin farklı büyütme tarzı...
Ama bu sefer çok abartıp evde çorapsız neysede dışarda şort ve sandalet için erkendi sanırım..Gerçi çok şükür birşeyi yok ama belkide vücut uyardıyerimseniben
Bu arada dediğin gibide 5 derece en az daha sıcaktır İzmir...
Neyse artık kaçıyorum yaa...
Hadiii hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…