- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.101
aslı bizim evimiz çekmeköyde canım.....
hicran nasılsın canım göremedım senı bıkaç gundür
gül dun fransızca sınavundan kaldım canım kociş benı geçirmedı aksam üstu komşumda gelmişti çalışamadım mazerettim var dedım.....
:roflol::roflol:
aaaa kız ben burdan çalıştırim seni...
hicranım hoş geldin kızın genç kız oldu demek ha
valla yakında kapınızı çalmaya başlarlar o zamanyerimseniben
DUYGUCUM tlfla görüştük ama Egemize çok çok geçmiş olsun canım benim bütün hasta bebişlerimize acil şifalar.
Gül canım benim evt kızlarda erkeklerde kim bilir ne canlar yakacaklarr hepimize kolay gelsin şimdiden.
Mevlüdecim canım burası bambaşka hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dert ortagı,kardeş,arkadaş herşeyimiz oluyoruz. inan bende çok üzüldüm senin ve ailen için hayırlısı ne ise o olsun canım. ama bana kalırsada kesinlikle kendi başınıza olmanız en iyisi olur sanırım tabi en dogru ve iyi kararı eşinle sen vereceksiniz canım. yerimseniben
Canım çok şükür iyiyiz sabahtan biraz yaptı allahtan çabuk geçti ama ben yinede sürekli takipteyimduygu ege nasıloldu canım düştümu ateşi
bizim yarın tahlıllerımız çıkıyomuş inş bişey çıkmaz ama kusuyoda bu arada sabah dr götürcez arkadaşlar hem sonuçları göstercez hemde kusamsı ve ateşi için....
gül kıssss maşallah de bakemmmm aman hasta olmasın ayça çok şükürrrr
aslı iyi dileklerın için teşekkür ederım.sen istanbulda nerde oturuyosun canımmm...
Canım İzmirdeki havayı bilmiyorum ama Adana da öyleydi bir badi bir pikeyle yatıyordu.
Sen yine de midesini ört hep.
Bir öğünde hazırladığınız bir kaseyi bitiriyorlar mı sizin bıdışlar.
Ayça bir kahve fincanı hazırlıyorum genelde bitirmiyor son bir iki kaşık bazen de baya yarısı kalıyor
valla meyveleri püre halinde yemekten ve iğrenç çorbalardan bıktım sonunu ben yiyorum atılmasın diye.
Bugün tam sonuna gelmiştik bende de öküzlük oldu ne zorluyon işte teklif verdi kabul et varım de,bi kere öğürdü gibi yokuum dedim
sonra güüüm kutumdan bi kase kusmuk çıktı...Son 2 kutuya gelmiştim yani
Gece kısa kollu yatıyor birde sadece pike çokmu inceki?çorap zaten giymiyoruz..
Canım ben çorabını muhakkak giydiriyorum çünkü benim ne kadar sıcak olsada hava ayaklarım hep üşür,birde bizde bebeğin ayağını çok acıkta bırakmazlar zaten..gerçi herkes farklı büyütüyor..
Ben pikesini iki kat örtüyorum birde yarım kollu badynin üstüne yine ince ama uzun kollu pijama giydiriyorum...Ama izmirle ist. arasında en az 5 derece sıcaklık farkı vardır herhalde..
Ayrıca Borayı dışarı çıkardığımda sadece badyle çıkaranları da görüyorum boradan ufaklar ama ben rüzgarlı olduğu için kapşonlu yeleğini giydirdimm mesela, kulağına rüzgar değmesin diee..
Bunun için ablamlar bana çok takılırlar,sen çok sakınıyorsun da ediyosun da diye ama alıştırmaktan çok bebeğin bünyeside önemli..
çocuğunu sakınmayan bir tanıdığım da var ben çocuğumu sıcağa alıştırmam da yapmamda etmemde diye konuşur,böbürlenir..Ama ne zaman görsem çocuk hep grip hep hasta...
Ortasını bulmak gerekiyor herhalde ilk çocuklarımız olduğu için deneye deneye öğreneceğiz işte:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?