- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.121
aslı ben yurt dışında yasıyorum fransızcamı geliştirmek için çaışıyorum eşim yardım edıyo alt komsumda pratık yapıyoruz onunda kızı var alpden 40 gunluk ıyıoluyooo
anladım canım nerdesiniz yurt dışında. farklı diller bilmek geliştirmek çok güzel. kolay gelsin canım sana.
anladım canım yurt dışında zor olsa gerek alışabildinmi peki araya zorluk çekiyormusunuz.cezairdeyız canım daha övcede 1 buçuk yıl fas da kaldık eşimin işi gereğii....
mevlüdecim ben hep seda diyip duruyorum. Edacım gelmiş nasılsın cnımm.eda sen nasılsın canım?
seelaammm....
bende tunahana bir çorba kasesiçorbayı yediriyorum ama kahvaltısını öyledolu dolu yemiyo nedense...yoğurt ve püreleri tam bitiriyor yoğurda bayılıyor sıpam.cokacimcoookyalnız ikigündür gündüzleri doğru düzgün uyumuyor akşam artık uykusuzluktan bayılacakgibi oluyor da zorla uyuyor havalardan mı acaba?CADIARZUedacım istanbulun havası ile kızına belliolmazmış atasözünden yola çıkarak bende güvenemiyorum bu havalara bazen esiyor çünkümutlaka kapşonlu penye yelek giydiriyorum.çorapsız bir ikikere yatırdım o zaman da çok sıcaktı yani hafta sonu...betülcüm aslana da geçmiş olsun ben görmemiştim yazını.işte büleeee...mevlüdetunahana eskikablolu mause umu halletti bende daha bugün yenisini alabildim amabukez kablosuz minicik sanırımsenin eski mause bana geldihihoyyyt
eda sen nasılsın canım?
anladım canım yurt dışında zor olsa gerek alışabildinmi peki araya zorluk çekiyormusunuz.
mevlüdecim ben hep seda diyip duruyorum. Edacım gelmiş nasılsın cnımm.
anladım canım yurt dışında zor olsa gerek alışabildinmi peki araya zorluk çekiyormusunuz.
mevlüdecim ben hep seda diyip duruyorum. Edacım gelmiş nasılsın cnımm.
mevlüdecim ben yanlış yazıyormuşum dıonysos yazdıkça seda diye cevap yazmıştım ama sen yazınca düzelttim tşkler canım.
canım ben dıonysos:eda diye biliyorum oyuzden ona dedım eda nasılsın dıye anlamadım yazdıgını kım sedaa
canım bende aynı durumdayım sabah kalk 6.10 tekrar uyusada bende uyusam diye gözünün içine bakıyorum. mirmirmirmirGünaydın
gece pek uyumadık gene çığlık atarak uyanmalar devam...
sabah da 7 de hortladı benim hortlağım valla artık kabak tadı veriyor...
bitmiş durumdayım.mirmirmirmir
keyifli olmana sevindim ayşecim boşver tlfnun iyice tamir olsun gelsinde canım benimm arkadaşımın bir aydır tamirde ve yapılamamış malesef. ohh akşamada yaşadın yemek derdin yok.günaydınnn arkadaşalar herkeseee hayırlı günlerrrrr
bugün keyfime diyecek yokkk çünkü akşama yemek yapma derdii yokk çünkü akşam yemegee çıkacagızz hayırlısıylaa inşallah.....
ayy bu arada benimm telefonn hala tamirdee yok filmi değişecekk yok su yok bu derkenn haftalar geçtii canım ona sıkkınn çok güzeldıı ben tel.. umarımm daha beter etmemişlerdir................... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?