Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben geldimm ama duygu,gül,seda gitmişlerr iyi geceler sizlere arkadaşlar. Gül canım benim bende bir çorba kasesi kadar yapıyorum Ozan Egede genelde bitiriyor bazen bir iki kaşık kalıyor sadece eger kalırsada ben yiyorum senin gibi canım.
duygucum,sedacım bende sakınmayayım diyorum sakınan göze çöp batar misali bırakıveriyorum ama canım ogluşum sanırım ayaklarından kapıyor gibi geliyor geceleri karın agrısı ile uyanıyor 8 ay boyunca hiç gaz olmadık bir aydır nerdeyse geceleri karın agrısından gaz sancısından uykularımız bölünüyor.
duygucum bizim minnoşta bugün sabah 5.30 da bir uyandı zorla tekrar uyuttum 6.30 da bir daha kalktı yine zorladım artık 7.30 kalktı bende o saat bu saattir ayaktayım bakıyorum hemen hemen bütün bebişlerimizin kalkış saatleri aynı sanırım Ayçada erkencilerdenmiş.
mevlüdee aytenn buradasınızz sanırım.
mevlüde kolay gelsin ders çalışıyormuşsun canım hayırdın ne için çalışıyorsun.

iyi geceler arkadaşlar..benım mısafırlerım vardı..çok yoruldum kafam şişti..hiç kaldırmıyo kafam kalabalığı..sevıyorum insanları ama aklımın çogu kuzumda..dağılıyo aklım..ben zaten tv ye bakarkende telefonla konuşamam yada telefonla konusurken biri bişi dese anlamam..mankafayım yanii..oldum mandakafa şimdii..ay aradan çıktı işte bu işlerde lazım malum aile hayatı:)..
bu arada türkan hanım vefat etti..zaten 19 mayısta anılmak ıstedıgı ıcın ilaçlarını ayarlamış oldugunu söyluyolardı..öncelerı bende cok saygı duyardım..ama yakın çevresınden birinden hemde tesadufen duyduklarım beni soğuttu..türbanlı kızlarımıza vermıyomuş kesınlıkleburs..neden dıye sordgumda yandaşına -militanları içimize mi alalım-deyıverdi..sustum..nedemek mılıtan..bu milleti kim boyle böldü..ne hakla başı kapalı dıye ıhtıyac sahıbıne yardımcı olmamak..bumu çağdaşlık..hayır...BU FANATıZM...ben böyle çağdaşlığın içine tüküreyim...atayıda alet ettıler zaten herbişiye..devletı parselledır..hiçbi iş yapmadan sömürdüler......neyse...banane..ben çoluklu çocuklu sıradan bı evkadınıyım..ne mutlu fanatizm kahrolsun diyene:)

seelaammm....
bende tunahana bir çorba kasesiçorbayı yediriyorum ama kahvaltısını öyledolu dolu yemiyo nedense...yoğurt ve püreleri tam bitiriyor yoğurda bayılıyor sıpam.cokacimcoookyalnız ikigündür gündüzleri doğru düzgün uyumuyor akşam artık uykusuzluktan bayılacakgibi oluyor da zorla uyuyor havalardan mı acaba?CADIARZUedacım istanbulun havası ile kızına belliolmazmış atasözünden yola çıkarak bende güvenemiyorum bu havalara bazen esiyor çünkümutlaka kapşonlu penye yelek giydiriyorum.çorapsız bir ikikere yatırdım o zaman da çok sıcaktı yani hafta sonu...betülcüm aslana da geçmiş olsun ben görmemiştim yazını.işte büleeee...mevlüdetunahana eskikablolu mause umu halletti bende daha bugün yenisini alabildim amabukez kablosuz minicik sanırımsenin eski mause bana geldihihoyyyt

umutçum hadi yaa bende üzülmüştüm bugün okadar ilginç yaa ne bilim içlerinde de olmadığımıziçin söylenen herşey doğru gelmiyor ama baya yakınından diyosun...şu kapalı açık türbanlı türbansız olaylarını bu hale getiriyolar ya hiçanlam veremiyorum o da insan diğeri de hayret bişi...neyse gene de Allah rahmet eylesin

aslı ben yurt dışında yasıyorum fransızcamı geliştirmek için çaışıyorum eşim yardım edıyo alt komsumda pratık yapıyoruz onunda kızı var alpden 40 gunluk ıyıoluyooo

oo kızlar hoşgeldiniz. umutcum sorma canım bende senin gibiyim iki işi bir arada yapamam.
deryacım bencede istlun havasına güven olmaz sagı solu belli olmuyor. bide birşey soracagım bizim bebişler için pikeler varmı ben hiç rastlamadımda ben penye battaniyesi var onu örtüyorum çok mu sıcak olur acaba.

aslı ben yurt dışında yasıyorum fransızcamı geliştirmek için çaışıyorum eşim yardım edıyo alt komsumda pratık yapıyoruz onunda kızı var alpden 40 gunluk ıyıoluyooo

anladım canım nerdesiniz yurt dışında. farklı diller bilmek geliştirmek çok güzel. kolay gelsin canım sana.

demek kızınada:))) çok hoş gerçekten...Doğru aslında ıst.da binbir çeşit insan var..
Umut canım çok yakınından duymuşsun ama ben pek inanmıyorum..meyva veren ağaç taşlanırmış...Bu söylentiler son zamanlarda çıktı neden ilk zamanlarr böyle birşey yoktu kaç senelik dernek! Nasıl ki bu dernek büyüdü gelişti bir çok kız bu sayede okudu tehdit unsuru olmaya başladı ağızlar açıldı.....
Eee onların çıkarlarına ters tabiki türkiye eğitiminin yükselmesi kadınların kızların bir yerlere gelmesii...Damardan girmeleri gerekiyorr,Dinden baş örtüden ki herkes düşman olsun önü kesilsin..
Amaann bu kadar yazıyoz...dediğin gibi ne biliyoz ki sadece aklımızdaki düşünceler iştee
En iyisini Allah bilir tabiki...

Son düzenleme:
eda sen nasılsın canım?

anladım canım yurt dışında zor olsa gerek alışabildinmi peki araya zorluk çekiyormusunuz.

mevlüdecim ben hep seda diyip duruyorum. Edacım gelmiş nasılsın cnımm.

Saolun kızlarr iyiyiz çok şükürr..Sizlerde iyisiniz bir kaç gündür falza kalamıyorum ama takip ediyorum bo bol sizi:))

Bu arada bende çağdaş yaşamdan burs aldımm ve hiç gitmedimm derneğe benim kafamı bile görmediler:)) ve bir çok arkadaşımda aldı...

Günaydın
gece pek uyumadık gene çığlık atarak uyanmalar devam...
sabah da 7 de hortladı benim hortlağım valla artık kabak tadı veriyor...
bitmiş durumdayım.
mirmirmirmir

günaydınnn arkadaşalar herkeseee hayırlı günlerrrrr
bugün keyfime diyecek yokkk çünkü akşama yemek yapma derdii yokk çünkü akşam yemegee çıkacagızz hayırlısıylaa inşallah.....

ayy bu arada benimm telefonn hala tamirdee yok filmi değişecekk yok su yok bu derkenn haftalar geçtii canım ona sıkkınn çok güzeldıı ben tel.. umarımm daha beter etmemişlerdir................... :)

canım ben dıonysos:eda diye biliyorum oyuzden ona dedım eda nasılsın dıye anlamadım yazdıgını kım sedaa
mevlüdecim ben yanlış yazıyormuşum dıonysos yazdıkça seda diye cevap yazmıştım ama sen yazınca düzelttim tşkler canım.
Günaydın
gece pek uyumadık gene çığlık atarak uyanmalar devam...
sabah da 7 de hortladı benim hortlağım valla artık kabak tadı veriyor...
bitmiş durumdayım.
mirmirmirmir
canım bende aynı durumdayım sabah kalk 6.10 tekrar uyusada bende uyusam diye gözünün içine bakıyorum. mirmirmirmir
keyifli olmana sevindim ayşecim boşver tlfnun iyice tamir olsun gelsinde canım benimm arkadaşımın bir aydır tamirde ve yapılamamış malesef. ohh akşamada yaşadın yemek derdin yok.
herkese GÜNAYDINNN güzel bir geçirmenizi diliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…