Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar yüreğim sızlarrrrrrrrrr :))

nasılsınızzzzz efenimmmmmm

ben bugün platese başlıyorum ebru şallı giibii 40 kilo olucammmmmm :)) bakalım cd sini aldım şimdide internettee topunu araştırıcam.

uyyyyy başıma gelenler ayteni de kaybettik 40 kg olcam diyo deli mi neee?kız nedir o zayıflama hastalığı ondan mı oldun yohsam kendine bakıyon bakıyon da ne kadar zayıflarsan zayıfla şişman mı hissediyon gıııı ayyyyyy

naimecim benim oğlan senin kızaaaa talip anacaım haberin olsun, gül de kızınıııı kime verecekse verebilri biz başka bir fıstık bulduk. allahın izniyle trabzon burmasıda takıcaz.

deryacım ve aytencim günaydın hoşgeldiniz.
kızz aytenn plates cdsimi aldın. plastesle güzel kilo veriliyormuymuş o zaman bende hemen alayım bir cd.

kızlar ben kaçar oglluş uyudu uyumuşken bende azıcık kestireyim bugün yemek yapmaktan ve not girmekten başka işim yok var aslında çok varda yokk aman hiçbir iş yapasım yok..
sonram görüşürük.

ayten canımm sana kolay gelsinnn
aslı canımmm moral içinn sağolll arkadaşımm

bu arada ben ebru şalı izliomm ama o kadar üşengecim kiii yapmıyomm bişyyyyyyyy

deryoşummm sen nasılsın canımmm

Tekrar günaydın bi posta daha uyuyup uyandık,1 kase K flakes yedim ama açım hala yaa...

ya sabah sabah benimki daha kahvaltı bile yaptırmadım ama baya emdi bu saate kadar anam habire mıçıyor üstten veriyorum alttan gönderiyor,ya yedikleri yaramıyor mu acaba?Günde 3 kere kaka yapıyor.

dişi çıkarken olur derler gülcüm ama. tamda bilemicem,

bizimki de bu ara çok kaka yapıyor...kabız olmaları da zor ya tunahan bi kere oldu hiç durmadan ağladı nasıl kasıyodu bacaklarını yavrum sonra bi yaptı bi rahatladı oh dedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…