Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarrrrr
bende artık sabah ortalama olarak 8 -9 gibi kalkıyorum ıyıde oluyo geç kalkınca bi tuhaf oluyo ınsan benım tırtılım oynuyo kendı kendıne bende bi bakayın dedım bende ebru sallı ile plateslhareketlerını yapıyorum aksam tekrarı oluyo tv de alpde uyudugu için rahatça yapıyorum karnım bıraz toparladı gıbı şuan reglıyım dıyetıde sporuda braktım ama başlıycam tekrar

duygu ege nasıl oldu canım gece ateşlendimi?
alp ın atesı ara ara oluyo dişten oldugunu ben artık aradım süreklı kasıyo dişinı çunkuu

kızlar dün tunahana boynerden de mayo baktım çok şirinlerdi ama 2 yaştan başlıyormuş mayolar yaa çok hoşuma gitmişti...huggies in mayo bezleri vardı dimi

mayo bezler bana daha itici geldi..sızdırmaz mayolarda var ebebekte,bebeshopta deryacım..beziini takıyosun ustune mayosunu giyiyo..ikisindende aldım ve tabiki ikiside kıymıjıı:)))

aslıcım ben öyle duydum yapıcam bakalım göbeğimden kurtulmam lazım.
aytencimm o zaman süper benimde göbişten ve basenden kurtulmam lazım.
benim de göbişiöm varrrr bende indirmek istiyorum ama nutella dan da vazgeçmek istemiyorummm offf offf

biraz önce yedim,3 aydır almıyordum kilo yapar diye,hakettim ama artık dimi?nutellasız koskoca 3 ay..
kızlarr olmadı ama ben şimdi kahvaltı yapmamıştımm hazırladım ama baktımki nutellam eksik aman bugünden birşey olmaz daha diyete başlamadım nasılsa bugünde yiyeyim. cokacimcoook
kıs mevlüde emel hamile değil yani mavili sen diğerleri ile karıştırdın

ayy kız bende okuyunca Emeli arayacaktım hemen hamilemisin diye.Emelcim yok öyle birşey degilmi. tekrar hamile olanlar kimler ben arada olmadıgım için kaçırdım.müjde hamile.
kızlar birde akşma yemek neler yapacaksınız söylermisin birde fikirlerinize ihtiyacım varr ben ne yapacagımı bilmiyorum yaa hergün ne yemek diye düşünmekten sıkıldım artık.

ya gülcüm ismet hep kabak tadında saolsun..6.40 7.00 arası uyanıyo..gece sadece mama verdıgımden ve hayatta 80 ccden fazla mama içmediğinden gecede 5 6 kez kalkıyorum..ben heleki ne bittim..suratım çöktü..içimde sanki hakkariden otobüsle gelmiş ve yolda uyumamışcasına bi yorgunluk vucudumda şişkinlik var..artık alıştım..ama kocam tam bi öküz..bugun okul yokmuş,azbi ugraması gerek..bi demedi bu kadın uyusun..e ben kalkınca uyuyamıyorum kolay kolay..eh gıyınde 10 a kadar fossurfossur uyudu kalmış bana e hadı sen yat ben ismeti okula götüriim..dedim kalsınn..hava esiyo..okul leş gibi..arkadaşları da...tövbe yaaa....

aslıcımm yaa babafingo oturtma yap hayatım:))....takma kafana..evde sebze ne var..koy düdüklüye..kemık varsa kemık yoksa et yoksa tavuk..at içine..bol sarımsak soğan..biber salçası yoksanormal salça..al sana türlüüü...bide pilav yanına..ben uğraşmıyorum..bide herakşam yemek yemeye alıştrsam vay halıme..bilmıyorum dıyıp çıkıyorum işin içinden..atmasyonum kuvvetlıdır ama yoramam kendımı dha fazla..yavruma yemek yaparım anca ben..o benım mıçımı yesin.....

Selamlar herkese...
Ege yine bugün ateşli...Gecede bir ara 38.5 gördük...Ama başka hiç bir belirti yok...Bol bol terliyor kafa sürekli sırılsıklam...İştahıda yok sabah kahvaltıyı zorla yedi..Normalde hiç birşeyi geri çevirmez..
Muhtemelen diş geliyor bütün gün eli kulağında hatta parmağını sokuyor..Geçen seferde aynı şeyler oldu alttan iki dişimiz geldi..
Allahım korusun yaaa ne zor..
duygu de get artıık
ben de 6.30 da kalktım ama bak yıkılmadım ayaktayımmmm

Gitmişim zaten yeni gördüm yazını bacım:)
Evet canım ama işte bizde onlarla yatmadığımız için zaten imkanısz gibi birşey işler bitmiyor hep bitkin oluyoruz... Eferin şeker sözüme geldin yaneee çok faydasını görcen kuzum merak etme...Benim 8.günüm baya sıkılaştım...
duygu ege nasıl oldu canım gece ateşlendimi?
alp ın atesı ara ara oluyo dişten oldugunu ben artık aradım süreklı kasıyo dişinı çunkuu

Canım sağol ama devam ediyor yazdığım gibi bakalım ne olcakbenneyaptımki

canım dün akşam dondurucuda haşlanmış barbunya vardı zeytinyağlı yapıverdim üzerine de maydonoz bide pilav yaparım gidince bi de salata yeter gariii

canım dün akşam dondurucuda haşlanmış barbunya vardı zeytinyağlı yapıverdim üzerine de maydonoz bide pilav yaparım gidince bi de salata yeter gariii

canlarım tşk ederim. Umutcum bende senin gibi bilmiyorum yada vaktim olmadı diyip kaçanlardanım. bir tek düşündügüm benimde minik kuşum. birde üstüne üstlük ne yapacagımı şaşırmamın sebebide eşim yemek ayırt ediyor pek birşey yemez bizim evde sebzeyi ogluşumla ben yiyorum. sebzelerden bir tek barbunya,fasulye,bakla yer başka birşey yemez. degiştire degiştire farklı yemekler yaparım sonrada hep aynı şeyleri yapıyorsun sen bilmiyormusun başka birşey demezmi sinir oluyorum.o yüzdende ne yapacagımı şaşırıyorum artık.
deryacım barbunyayıda daha hafta sonu yemiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…