- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.161
biraz önce yedim,3 aydır almıyordum kilo yapar diye,hakettim ama artık dimi?nutellasız koskoca 3 ay..
ye canım ye sen hamişsinnn
aytencimm o zaman süper benimde göbişten ve basenden kurtulmam lazım.aslıcım ben öyle duydum yapıcam bakalım göbeğimden kurtulmam lazım.
benim de göbişiöm varrrr bende indirmek istiyorum ama nutella dan da vazgeçmek istemiyorummm offf offf
kızlarr olmadı ama ben şimdi kahvaltı yapmamıştımm hazırladım ama baktımki nutellam eksik aman bugünden birşey olmaz daha diyete başlamadım nasılsa bugünde yiyeyim. cokacimcoookbiraz önce yedim,3 aydır almıyordum kilo yapar diye,hakettim ama artık dimi?nutellasız koskoca 3 ay..
kıs mevlüde emel hamile değil yani mavili sen diğerleri ile karıştırdın
duygu de get artıık
ben de 6.30 da kalktım ama bak yıkılmadım ayaktayımmmm
ben geldimm ama duygu,gül,seda gitmişlerr iyi geceler sizlere arkadaşlar. Gül canım benim bende bir çorba kasesi kadar yapıyorum Ozan Egede genelde bitiriyor bazen bir iki kaşık kalıyor sadece eger kalırsada ben yiyorum senin gibi canım.
duygucum,sedacım bende sakınmayayım diyorum sakınan göze çöp batar misali bırakıveriyorum ama canım ogluşum sanırım ayaklarından kapıyor gibi geliyor geceleri karın agrısı ile uyanıyor 8 ay boyunca hiç gaz olmadık bir aydır nerdeyse geceleri karın agrısından gaz sancısından uykularımız bölünüyor.
duygucum bizim minnoşta bugün sabah 5.30 da bir uyandı zorla tekrar uyuttum 6.30 da bir daha kalktı yine zorladım artık 7.30 kalktı bende o saat bu saattir ayaktayım bakıyorum hemen hemen bütün bebişlerimizin kalkış saatleri aynı sanırım Ayçada erkencilerdenmiş.
mevlüdee aytenn buradasınızz sanırım.
mevlüde kolay gelsin ders çalışıyormuşsun canım hayırdın ne için çalışıyorsun.
Eferin şeker sözüme geldin yaneee çok faydasını görcen kuzum merak etme...Benim 8.günüm baya sıkılaştım...kızlar yüreğim sızlarrrrrrrrrr :))
nasılsınızzzzz efenimmmmmm
ben bugün platese başlıyorum ebru şallı giibii 40 kilo olucammmmmm :)) bakalım cd sini aldım şimdide internettee topunu araştırıcam.
duygu ege nasıl oldu canım gece ateşlendimi?
alp ın atesı ara ara oluyo dişten oldugunu ben artık aradım süreklı kasıyo dişinı çunkuu
ya gülcüm ismet hep kabak tadında saolsun..6.40 7.00 arası uyanıyo..gece sadece mama verdıgımden ve hayatta 80 ccden fazla mama içmediğinden gecede 5 6 kez kalkıyorum..ben heleki ne bittim..suratım çöktü..içimde sanki hakkariden otobüsle gelmiş ve yolda uyumamışcasına bi yorgunluk vucudumda şişkinlik var..artık alıştım..ama kocam tam bi öküz..bugun okul yokmuş,azbi ugraması gerek..bi demedi bu kadın uyusun..e ben kalkınca uyuyamıyorum kolay kolay..eh gıyınde 10 a kadar fossurfossur uyudu kalmış bana e hadı sen yat ben ismeti okula götüriim..dedim kalsınn..hava esiyo..okul leş gibi..arkadaşları da...tövbe yaaa....
canım dün akşam dondurucuda haşlanmış barbunya vardı zeytinyağlı yapıverdim üzerine de maydonoz bide pilav yaparım gidince bi de salata yeter gariii
birsürü iş var valla Ayça şunu yazarken bile paçamın arasında,hiç bişey yapamıyorum kucağımda 9 kiloyla nasıl iş yapim bennnnnnnnnnnnnnsürmenaj olcam yakındaa zaar delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?