Doğum yapmış olan anneler buraya....

gvu jtff jzh nmmm fhfnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnzbfzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ay kızlar netten gazetelerı okuyorum yuh artık ya okuyasım kalmadı
babası oğlunun tek gözunu yedi diğerını kör ettıı
annesı 2 kızını altını ıslatıyo dıye çatalla dağladı

insanlarda vijdan kalmamış yaa öğğğğ irançlerrr

mevlüdecim sırf böyle haberler yüzünden ne tv izleyesim geliyor nede gazete okumak geliyor çok etkisinde kalıyorum geceleri rüyama giriyor.
Gül canım kolay gelsin Ayça kızımız rahat bırakmıyormuymuş annesini.minik parmaklarla nelerde yazmış.
arkadaşlar şimdi facebookta gezerken dikkatimi çekti siz duydunuzmu sorayım dedim. ucuz açık arttırma diye bir yer varmış tlflar 90 tl,lcd tvler 100, laptoplarda 90 tl,kameralar 50 tl,fiyatlar böyle olunca açıkçası şaşırdım.

aslıcım mantarlı tavuk yemeği yap madem eşin sebze yemeği sevmiyor ne bilim fırında makarna yap ben dün yapmıştım da ama ben beşemal soslu yapmıyorum

derya kıs nasıl yapıyosun bana anlat ben geçen biyane yaptım yufka koyulmuyor altına da ustunede ıstedığin şekıl makarnayla yapıyosun ama altı tam tutmamıştı sosunu az mı yatım acabaa

bence de çıldırtıcı ilk resimde ki ama ben ona bayıldım bu mayoyu bizim uşaklarumuz giyince de kızlar bayılacakkaydirigubbakcemile3

deryacım aytencim size katılıyorum bencede ilk mayo süper.
deryacm benim eş mantarda yemiyor canım. neyse buzluga baktım tavuk varmış fırında patatesli tavuk yapabilirim yada annem tencereyi kızdırıp tavukları içine atıp tavuk kebabı yapar kendi suyunda pişer çokta lezzetli olur yada ondan yapabilirim yanına pilav,ya salata yada cacık yaptık mı tamamdır. :teytey:

gülll kafayı yıycem yaa kelımelerı bılıyorum ama doğru cumle kuramıyorum neden acaba manyak oldum ıyıce sıkıldım artıkda çalışmak ıstemıyorum ama öğrenmemde gerekkk.....

ben havuza sokmam aycayı
denize girerken de varsın bezsiz girsin,o ne canım her an bezli zaten sıcaklarda yapış yapış kıyamam ben...biz bikinisini zara dan aldık birini de anam işlemiş.

evet ya bence de denizede bezle girmesinler bide bez parçalanır zaten suda benim de sorduğum soruya bakın heee...:bbo:ama mayo bezler hariç tabii ee onun da üzerine ayrıca mayo giydirilmez zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…