Doğum yapmış olan anneler buraya....

yalnış olmasın ilk mayo ki zaten o bezsiz giyiliyo,19a aldım sanırım bebeshoptan...gül annenin ördüğünü tek geçerim ama nal felan takmadan giydirilmez öyle bişii:)nazarboncgu kar etmez anlamında..evet gercekten çıldırtıcı birminik adam oluyolar..ayten kıss senınkı boyle bişiyle küçük cep erkeği vede minimikron halterci gbi olur:))

arkadaşlar resim nerden yüklüyorsunuz image açtım olmuyor yapamadım. birde bir soru sordum ama kimse cevap vermedi ucuz açık arttırım diye bir yer var duyanınız oldumu herşey çok ucuz yazıyorda.

Kızlar
çift kişilik elyaf yorgan makinaya sığar mı?Denedinizi mi hiç?
Benim makinem 6 kgluk??

Ayy uğraşıyorum biraz daha tepersem sığar ama makineyi bozmayim
:sm_confused:
Cevap yazın hemen tepiyom şimdi:uhm:

Umut nazarlık benimkinin kolunda var zaten bilekliğini hiç çıkarmıyorum
ayy ben bu slip mayolu küçük plaj sapıklarını yeriiim beni taciz etsinler noooluuuurrr
:roflol:

Ayşe koyuyon mu??
çift kişilik mi?Bak ahanda depmeye gidiyom şimdii

Kız derya kazan nasıl delinecekki???

arkadaşlar resim nerden yüklüyorsunuz image açtım olmuyor yapamadım. birde bir soru sordum ama kimse cevap vermedi ucuz açık arttırım diye bir yer var duyanınız oldumu herşey çok ucuz yazıyorda.
aslı hiç duymadım canım

ayse çok şeker maşallah

GÜLLLLL valla koyuyomm canımm evet 2 kişilikk üstelik ben,m mak. 5kg canımm ben sürekli yıkarımm maşşalah makine taş gibii bişeycik olmuyoo kızzz

valla ben bi kere minik kilim attım iki tane kazan lastiklerinden ayrılacak gibi olmuştu bide yorgan ağırlaşır ama elyaf diyosun valla denemeden anlaşılmaz ama ıslanıp 6 kg.yu geçerseeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…