- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.621
emelcim yaaa bu ne böleee yaaa süt falan içsen fayda etmiyomu ya da calsium ilaçları falana.s. çok üzüldüm yaa canımmm vardır bir çare mutlaka bu aktarlarda bitkisel bir çözüm yokmu iyice araştır.
sen serene bakma kardeş içme ilaç felan bilmez oooooo hatıyo iştee ilaç süte geçer içmeee ıhlamur ada çayı içi. ilaç içeeeea.s.
Yaa bu tırnak batması doğumdan sonra çoğu kadında mı oluyor ne,burda herkeste varmış baksanıza,çok gıcık bişey bende de var canım geçmiş olsun.Şu an için operasyonluk değilim ama azacak olursa bir doktora görüneceğim mutlaka.
Bu arada Öğretmen arkadaşlarım günümüz kutlu olsun burdan da söyleyeyim.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kutlayan kutlamayan bütün arkadaşlara teşekkürler.Belki bir gün sizin minikleri de okuturuz belli mi oluryerimseniben
Ben bugün adet oldum kırkım çıktığından beri daha yeni oldum hoş 40ım da 40 gün sürmemişti kanamam 20 gün ancak oldu yani 3 aydır şimdi gördüm adet,sizde durumlar nasıl?Kaç gün sürdü adetiniz,yoğunluğu normal adet gibi mi oldu?
sereeeeeeeen nasılsın canım h.g.
bebeğini öpüyolardırrrr kızzz ondan oluyodurrr..
kızlar yaa naz elini emiyor yaa daha doğrusu eldiveni emiyodu onu çıkarttım şimdi elini emiyooo sizde de var mı bu durum???
havada bulut sen bu işi unut belli değil henüz ama betülcüğümle dünür olabilürük belkimmm:roflol:
Sen bilinn şekerim,çok şey kaçırdın.Hayırlı olsun diyelim bari:dilcikar:
Yok canım,ilaçlarda kemik erimesi yapmıştı 6 ay kemik erimesi tedavisi gördüm,o esnada baya bi geçti rahatsızlığım taki şimdiye kadar bir aya yakındır tekrar kendini hissettirmeye başladı,İbrahim Adnan Saraçoğlundan fayda görenler varmış onun kürünü almayı düşünüyorum.Netten araştırıp duruyorum 2 yıl öncesindede böyle araştırır dururdum,ama nette pek hoş şeyler söylemiyor.Dört bardak süt içtim pc başına geçtim senin süt içsen yazını okudum:)) İlgisi olsa çoktan iyileşmiştim
nediyon kıs sennn dogumdan oncekı satasmayamı donduk yıneee heeeee :mymeka:
işe baslıcam dıyınce belkı meme vermıyordur dıye dedım anne sutu verıyosa belkı sakıncalı olabılır ama mama verıyosa ıcebılır bilmişşş ozaman sen bi ilaç solede kızcagız içsinnn :mymeka: bak oraaa gelirsem seninde bebişininde kıçını ısırırım onagoreeee:lepi:
allah allah hicran sende de mi varrrrrrrrrrr:1shok::uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol:bilmiyon heç bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka: bilmiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka: ne bakkıyonuzzzzzzz ne issstiyonuzzzzzzzzz diye bir kadın vardı okan bayulgenin programındaaa o geldi birden aklımaaa hani tv si vardı üstünde danteli tv nin sonra çekirdek çitletirdiii
Aytencim bu senin için benim popiş Ayça...
İnşallah becerip koyabilmişimdir hala öğrenemedim şu resim ekleme işini.
heeeeeeeeeeee biiiiiliimmm senmii ona benziyonn yoksaa onumu ima ettin bacımmm:roflol::roflol::roflol:
Aytencim bu senin için benim popiş Ayça...
İnşallah becerip koyabilmişimdir hala öğrenemedim şu resim ekleme işini.
bende romatizma değil hayatım doğumdan sonra eğilmeler kalkmalar bebeği emzirirken yanlış pozisyonlar uykusuzluk stresten kaynaklıymış benimkiler bide sırt bel kaslarım zayıflamış dedi hamişlikte genelde yattım hep malesef riskliydi ya benim ki az çekmemiştim e bide ağır yük taşıyorduk zaten :roflol: hergün 2 ilaç alıyorum birde sıcak su kompresi yapıyorum günde 5 kez olması lazım ama 2 defa ancak yapabiliyorum malesef ama hafifletiyor yapınca sankii çarşamba kontrolüm var doktora gitçem fizik tedavi seznsı yapılacak 3 seans hafiflemeseydi verdiği tedavi ile bir süre fizik tedaviye alıcam demişti ama hafifliyor sıcak su ve ilaçlarla daha rahatlıyorum ama sabahları önceleri daha feciydi %30 gibi azalma var öncesine oranla bakalım tedaviden sonra geçer inşallah ama kollardaki ağrılar emzirmeden kaynaklı olabilir tabii bol süt peynir yoğurt tüketmek lazım kemikler zayıflıyormuş çünki
kızlar benim bir sorum olacak bebeklere su veriyormusunuz biz eşimle sürekli tartışıyoruz bu yüzden doktor verme diyor eşim ver su içmeden olurmu diyor arada sırada veriyorum haftada 2-3 kere siz ne yapıyorsunuz merak ettim bu arada bende huggies kullanıyorum ve çok memnunum bebişim rahat ediyor içinde daha yumuşak daha esnek:)
yaaa ben doğurursam böyle güzel doğururum işteee...:roflol:allakımmmmm aallaaakımmm kız bu neeee buu burun ağızzzzzz çeneşiiiii allaaakım yerim ben bunuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırk bin kere maaşaaalhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı annesi buuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?