Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelcim yaaa bu ne böleee yaaa süt falan içsen fayda etmiyomu ya da calsium ilaçları falana.s. çok üzüldüm yaa canımmm vardır bir çare mutlaka bu aktarlarda bitkisel bir çözüm yokmu iyice araştır.

Yok canım,ilaçlarda kemik erimesi yapmıştı 6 ay kemik erimesi tedavisi gördüm,o esnada baya bi geçti rahatsızlığım taki şimdiye kadar bir aya yakındır tekrar kendini hissettirmeye başladı,İbrahim Adnan Saraçoğlundan fayda görenler varmış onun kürünü almayı düşünüyorum.Netten araştırıp duruyorum 2 yıl öncesindede böyle araştırır dururdum,ama nette pek hoş şeyler söylemiyor.Dört bardak süt içtim pc başına geçtim senin süt içsen yazını okudum:)) İlgisi olsa çoktan iyileşmiştim.a.s.

sen serene bakma kardeş içme ilaç felan bilmez oooooo hatıyo iştee ilaç süte geçer içmeee ıhlamur ada çayı içi. ilaç içeeeea.s.

nediyon kıs sennn dogumdan oncekı satasmayamı donduk yıneee heeeee :mymeka:
işe baslıcam dıyınce belkı meme vermıyordur dıye dedım anne sutu verıyosa belkı sakıncalı olabılır ama mama verıyosa ıcebılır bilmişşş ozaman sen bi ilaç solede kızcagız içsinnn :mymeka: bak oraaa gelirsem seninde bebişininde kıçını ısırırım onagoreeee:lepi:

Aytencim bu senin için benim popiş Ayça...
İnşallah becerip koyabilmişimdir hala öğrenemedim şu resim ekleme işini.

kıs gül ben adet gormuyorum 9 aylık rahatlıga geri dondummkaydirigubbakcemile3

sütüm koruyormuş ikincimi geliyo dıye korkudan gıttım doktora süt verdikce adet gormeyebılırmısım bazı kadınlarda bu oluyomus yani fanfinide yapsak sut verdıgım surece bişicik olmayacakmışhihoyyyt tabi biz yınede o duruma guvenmeyıp tedbırımızı alıyoruz ikinci bir cocuga şuan hiiiiçç hazır degılım valla
benım gıbı olan varmı kızlarr..

buarada bende ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMMM..
anam cocukla ugrasmaktan gunlerı tarıhlerıde şaşırdık vallakaydirigubbakcemile2

vallahı baslarda tek elını emıyordu sımdı oda yetmıyor ıkı elını kavusturup agzına goturuyor cork cork saldırıyor kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

havada bulut sen bu işi unut belli değil henüz ama betülcüğümle dünür olabilürük belkimmm:roflol:

Bak sıncık.. bende gonlunuz bızden gectı sandımıdı kaydirigubbakcemile3 demek vuruldu yavru kus Aslanımın zeytın gozlerıne.. :roflol:

Sen bilinn şekerim,çok şey kaçırdın.Hayırlı olsun diyelim bari:dilcikar:

Ay cok hoşsunuz yaavv kıskanma guzelım sızede buluruk bırını.. kaydirigubbakcemile3
bız onla el altından sozlestık te ondan.. aferın valla sözlerıne sahıp cıktılar.. kaydirigubbakcemile3
bu yakısıklılıkla senınkıde tavlar hemen bırını.. :smiley-cool:

Ya emelcım bence senın dıkıslerde doktorun yaptıgı yanlıs bırsey var yoksa ben hıc sanmıyorum kı normal dogum dıkısı bu kadar acılı olsun ve uzun sursun sezeryanınkı bıle kalmıyor.. sen muhakkak onlara baktır.. bu romatoit artirt dedıgın rahatsızlıgında bır tedavısı olmalı onları aksatma bence hem bebıs hem kendı rahatsızlıkların bır yerden sonra enerjını tuketır ıyıce.. cok gecmıs olsun arkadasım Allah butun hastalara acıl sıfalar versın ınsallahh... :teselli:

:roflol::roflol::roflol::roflol:bilmiyon heç bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka: bilmiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka: ne bakkıyonuzzzzzzz ne issstiyonuzzzzzzzzz diye bir kadın vardı okan bayulgenin programındaaa o geldi birden aklımaaa hani tv si vardı üstünde danteli tv nin sonra çekirdek çitletirdiii

allah allah hicran sende de mi varrrrrrrrrrr:1shok::uhm:

bende romatizma değil hayatım doğumdan sonra eğilmeler kalkmalar bebeği emzirirken yanlış pozisyonlar uykusuzluk stresten kaynaklıymış benimkiler bide sırt bel kaslarım zayıflamış dedi hamişlikte genelde yattım hep malesef riskliydi ya benim ki az çekmemiştim e bide ağır yük taşıyorduk zaten :roflol: hergün 2 ilaç alıyorum birde sıcak su kompresi yapıyorum günde 5 kez olması lazım ama 2 defa ancak yapabiliyorum malesef ama hafifletiyor yapınca sankii çarşamba kontrolüm var doktora gitçem fizik tedavi seznsı yapılacak 3 seans hafiflemeseydi verdiği tedavi ile bir süre fizik tedaviye alıcam demişti ama hafifliyor sıcak su ve ilaçlarla daha rahatlıyorum ama sabahları önceleri daha feciydi %30 gibi azalma var öncesine oranla bakalım tedaviden sonra geçer inşallah ama kollardaki ağrılar emzirmeden kaynaklı olabilir tabii bol süt peynir yoğurt tüketmek lazım kemikler zayıflıyormuş çünki

heeeeeeeeeeee biiiiiliimmm senmii ona benziyonn yoksaa onumu ima ettin bacımmm:roflol::roflol::roflol:

Aytencim bu senin için benim popiş Ayça...
İnşallah becerip koyabilmişimdir hala öğrenemedim şu resim ekleme işini.

allakımmmmm aallaaakımmm kız bu neeee buu burun ağızzzzzz çeneşiiiii allaaakım yerim ben bunuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırk bin kere maaşaaalhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı annesi buuuuuuuuuu

kızlar benim bir sorum olacak bebeklere su veriyormusunuz biz eşimle sürekli tartışıyoruz bu yüzden doktor verme diyor eşim ver su içmeden olurmu diyor arada sırada veriyorum haftada 2-3 kere siz ne yapıyorsunuz merak ettim bu arada bende huggies kullanıyorum ve çok memnunum bebişim rahat ediyor içinde daha yumuşak daha esnek:)

Arkadaşlar boşverin zaten içini okumadan içmem hiçbir ilacı ben benim gibi grip olan ve doktorun önerdiği ilacı içen var mı diye sormuştum.Akşam doktora giderim artık.

Bende daha adet olmadım acep olmayınca hamıle kalmazmıymısız kı CADIARZU
valla ben guvenemen bellı olmaz bu ıslerr nasıl korunucaz bılmıyorum yaa Allah hepımzı kazadan beladan korusun :roflol: valla aklım gıdıyoooo.. :1ninca:

heeeeeeeeeeee biiiiiliimmm senmii ona benziyonn yoksaa onumu ima ettin bacımmm:roflol::roflol::roflol:

heeee kısssssssssssssssssssssss onu ima ettimmmmmmmmmm:roflol:sırnaşık şey sende okan bayülgennnnnnnnn çok bilmiş serüşşşşşşşşşş:içelim: ay lav yuuuuu:roflol:

hicrancım çok çok geçmiş olsun yaaaaa bende de kemik ağrıları var süt içmiyorum hiççç ondanmı acaba iyi oldu söylediğin içeyim ben süt bol bol umarım emelcimde sende en kısa zamanda ağrısız günlerinize geri dönersiniza.s.

sutumuzun cogu su zaten ayrı olarak su vermeye hıc gerek yokkı bu ıhtıyacı oldugunuda nerden cıkarıyolar merak etttım.. banada soruyorlar su verıyormusun dıye hayır dıyorum bıraz ver dıyorlar.. gerek yoksa neden verelım bos suyla dolsun mıdelerı zaten ne kadarkı..

allakımmmmm aallaaakımmm kız bu neeee buu burun ağızzzzzz çeneşiiiii allaaakım yerim ben bunuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırk bin kere maaşaaalhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı annesi buuuuuuuuuu
yaaa ben doğurursam böyle güzel doğururum işteee...:roflol:
ajanslara yazdıracam artist yapacamkızımı bebek artist....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…