Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayşe maşallah cimcime olmuş bu tammm
Saçları da ahenkle dans ediyor..kaydirigubbakcemile3

derya canım gözünde şaşılık var dıyo annemler dr götürün diyo resımlerde hep öle diyolar ama daha kucuk dıyorum inş yoktur yaaa baksaana sende bii

Ayşe attım valla
kapağını ittire ittire yıkıyor gorç gorç diye de sesler geliyor
ayy makinam patlarsa yenisini alacan banasengözlerimebaksanab
Derya sen nasıl ediyon peki yorganları?Kuru temizleme olayı mı?

Geçen sene ıskenderunda 10Tlye yıkıyorlardı verdiydim burda 25 TL istediler ayy yeni yorgan alırım be.

oyy oyyy bünün bebkleri belli oldu

ıkisinede maşşallahh

Mevlüde alp demi şaşılık var diyorsun?
Götür istersen bi doktora ama dediğin gibi küçük daha belli olmayabilir hem belki
gözünün şekli öyledir.

gülllllll o seslerii benim makinede çıkırayııı ee haliylee zorlanıyooo gıııı bişey olmazzz ne yıkamacısı gııı banyoda doldurr bir büyükk bi kova falann at içinee çık üstüne çiğneee
bunu nerden mi biliyommm çünkü zamanında bende yıkamacıya falan vereyimm dedimm bana böylee bii çözüm söylediler

herkese merhaba

biz 3 günlüğüne izmire gittik gezdik geldik. malesef duygucumla görüşemedik (
izmir çok sıcaktı kızımla bol bol gezdik denize gittik ama girmedik babamız girdi sadece zeynep sıcaktan isilik oldu yazın işimiz daha zor olacak sanırım terledikçe hasta olmazlar inşlh. bu arada burda muhabbet iyiymiş geriye dönük okumasıda çok zor caanım :))

Ayşe all bu da benim bıdılık ,ayy daha dün gibi karnımızda kıpırtılarını hissederdik şimdi tepemde valla

Sesler normal diyon yani e hadi bakem,şöyle misss gibi çıksın da bozulmadan valla geçmişlerine fatiha okuyacam...

Son düzenleme:
mevlüdecim ben herhangi bişi farkedemedim....benim gözümde de mesela yorgun olunca uykusuz olunca bir gözüm yukarda kalıyo ama abes belli doktora gittim geen gün bişeyin yok dedi ama ben tekar gidicem mesela benimki rsimelrde çok belli..gülcüm valla ben nevresşm kullanıyorum sürekli o yüzdenhenüz kirlenmedi arada havalandırıyorum öyle yanii

gülcüm zorlasan sığar ama iyi yıkamaz..yine deterjan kalır...benım burdada 20 ıstyolar..ben yıkadım ama dalinin bebe deterjanıyla şampuan gibi olanla..benım makınada 6kglık...

yaa kuzuların çoğu ateşlenmiş hasta olmuş kıyamam ben onlara hepsine geçmiş olsun şöyle dillenselerde dertlerini anlatabilseler.

mevlüde şaşılık göremedim ben gözlerinde normal duruyor
gülcüm bikinili fotolarınızı görmedim çok yakışmıştır ayçaya bir ara koy bende göreyim :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…