Doğum yapmış olan anneler buraya....

oh vallaa akşama yemek derdii yokk bol bol lak lakk yapuom sizlee ne güzell yaa ay hergün böyle olsaa
bu ara cemre uyuyoo tabiiiii

evett çok zilli bi kızımm varr hiç durmuyo sürekli yürümek gezmek istiyoo ama ben yoruluom yetişemiyorumm çitlenbiğimee

bide şimdilerdee mama diyooo

koltuklara sehbaya bana falan tutunup ayağa kalkıyooo ama henüz apalamadıkk :)

gül canım biraz geç oldu ama sanırım atmışsındır yada atmamışsındır benim makineme sıgsa atacagım bende ama sıgmıyor malesef :1no2: ayşe kız sen nasıl sıgdırıyorsun 5 kg luk makinaya.
derya canım gözünde şaşılık var dıyo annemler dr götürün diyo resımlerde hep öle diyolar ama daha kucuk dıyorum inş yoktur yaaa baksaana sende bii
canım bizde pazar günü annemi uçaga bindirmeye gittigimizde yaşlı bir teyzen vardı bu çocuk biberona bakmış hep gözü kayıyor dra götürün demezmi şimdiye kadar hiçbirimiz farketmedik ama içim rahat degil mutlaka götüreyim istiyorum.
Ayşecim,Mevlüdecim maşallah minik kuşlara. Allah nazarlardan korusun
kızlar Eylül bebişleri topigine kimse resim eklememiş uzun zamandır ben resimleri oraya ekledim.

maşallahhh ayşecimmm valla çok datlu kızınn evde kalmas kız biz alırdık da ilk zamanlardan beri gözümüz var ayça da ondan yaniii hazır şimdi de fırsat varken ayten vazgeçmişken kaçırmayalım dedim

ayy yaa uykum geldii

ASLIIIIIIIGÖRDÜNMÜÜÜ GIIIII BENİM FISTIGI TEYZESİİİİİİ

Ayşecim canım benim şimdi gördüm güzelim maşallah fıstıgımıza senin kızada talibiz :jeyyar: ogluşum kimi begenirse onu alırız.
kk açıktı milli egitime notları giriyorum bir taraftanda.

bugün kapalı bir hava var yahuu içim sıkılıyorr şimdi ceylini banyo yaptırıcam çocuk gene heryanı isilik gibi oldu sıcaktanmı alerjidenmi anlamadım =(

hicrancım nasılsın dün akşam kızının resimleri de gördük maşallahhh yaa ne güsel inşallah biz de bebeklerimizin böyle güsel günlerini görebilirizzz

hoşgeldin hicran..tebrıkler annesi kocaman bi genc kız annesısın..fotolarını gördük..kuğu gibi tubacık..allah bahtını açık etsin.....
mevlüde ben bi şaşılık göremedim ama bi gözkontrolu alt tarafı..hayırlı bi iş..yaptır rahatla bence..maşallah alpe...sana benzıyo sanırım annesi...bişiyciği yok bence bebeğinin..boncuk göslüü oğluşun,zeytin gözlü..

evet hava kapalı tam türk filmi izleme havası bi de yanına kahveee ooohhh battaniyeye sarılmış ayaklarını uzatıp oturuyosun....kızlar ben eski türk filmlerine bayılıyom yaaww...dalga geçemyin heee

hicrann h.gg canımmm nerelerdesinn gıııııııııııııı fıstıkk nasıllßl

hoşbulduk canım nolsun işte biz aynıyız hala yemek yemek istemiyor yahu öğünün yarısını yiyor diye şikayet ediyordum şimdi yarısını yese çok şükür dicem nerdeyse o derece yanii ve artık dönmeye başladı maşallah benim tembel sırt üstü yatarken yüzükoyun yatıyor veya yüzükoyun yatarken kendini geriye atıp sırtüstü dönebiliyor 2 gündür e tabii çalışmalarımız sonunda tabii kaydirigubbakcemile3 ama hala ayakta surma çalışmalarımız sonuç vermedi tutunarak duramıyor hala hemen popoyu arkaya atıp oturmak istiyor tembelim benim kaydirigubbakcemile3 bide yürüteçte sadece zıplıyor ve arkaya doğru ittiriyor kendini değişiklik yok o konudada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…