Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende şimdi bakıcaktım oraya bak sen tesadüfe 8.ayımıza girdiğimiz gün çekilen 1-2 resim koymayı düşünüyorum az sonra bende senin miniğe de bakayım bari

işallah alerjı deildir be hicrancım..bende ongun kadar once yıne sbah verecek bişi bulamadım..babasının bimden aldgı hiç yağsız lıght gbi bi memur peynırı var,hafıftır dıye azcık verdım..eşşek kafa..cahil insan ben..kabardı yıne..bugunde elma mandalına üzüm organık mılupa verım dedım sabah..hiçbirine kabarmadıkda şükür..sevdide yemeye başladı..aman oh dedım bıde kçük yazılara içeriğine bi bakiim dedim yuzde 3 muz..amanın..hemen kestım cocugun agzı acık kaldı..onsan sonrada ne verdıysem yemedı..bende beklıyorum nezaman kabarıcak dıye..cok az oranı ama neblım ben bıktıım ya allah başka zeval vermesın de...

amin canım sağoll darısı hepimizin başına

derya albendende o kadar..bende bayılırım..en dandiklerini bile bıkmadan ızleyebılırım..ohh süper olur ..ben açimm yeşilçamı şimdii

naimecim benim oğlan senin kızaaaa talip anacaım haberin olsun, gül de kızınıııı kime verecekse verebilri biz başka bir fıstık bulduk. allahın izniyle trabzon burmasıda takıcaz.

Aaaaa ben bunu görmemişim atlamışım,alma lan :mymeka:zaten senin gibi cadaloz kaynanaya verecek kızım yok benim..
Kızımın talibi çok tamammmmmmııııııııkötükedihüso

Kız ben de nevresim takıyom tabi nevresimsiz hiç kullanmadım zati ama kirlenmez mi gene de...Kirlenir bence ben rahat edemem onu öyle kaldıramam yaneedelikafadulden

güllll yaa nasıll duruyoo onda gıııı ben alacaktım düşer falan dedim vaz geçtimm koruyucuları var ama emin olamadımm
yok bacı düşmeyoo,yanlardan ve önden bariyeri var.kaydirigubbakcemile5bnimki bayılıyor ona pusetinden çok bunla geziyo.

gül biz ayçayı istiyoz ya ne de olsa ayten almaktan vazgeçmişşşş

al bacım all,senin oğlandan iyisini mi bulcaz..nişandan döndü ama peşin peşin deyiim...-tatlicadiarzu-

gülcüm zorlasan sığar ama iyi yıkamaz..yine deterjan kalır...benım burdada 20 ıstyolar..ben yıkadım ama dalinin bebe deterjanıyla şampuan gibi olanla..benım makınada 6kglık...
Canım attım bakalım,nasıl olcak,hiç aklıma gelmedi şampuanla yıkamak valla önce yazsaydın keşke.İnşallah deterjanlı kalmas.
Heee ayçoşu beğenir dururdunnn,hadi hayırlı olsuun...kaydirigubbakcemile3

Hicran H.g canıım:lepi:

evet hava kapalı tam türk filmi izleme havası bi de yanına kahveee ooohhh battaniyeye sarılmış ayaklarını uzatıp oturuyosun....kızlar ben eski türk filmlerine bayılıyom yaaww...dalga geçemyin heee

yok bacım ne dalga geçicem bende çok severim gel beraber izleyekkk :roflol: kahvede fena olmas hanii aklıma getirdin şimdi bakkk senn
ceylini yıkayayım uyutayımda kendime ve kocişime kahve yapıp balkonda bide cigara yaktıkmı ohhhhhhhhhhhhdelikafadulden

sanırım çapkın olacak. :jeyyar:

hoşgeldin hicrancımm.
arkadaşlarr siz resimleri artık burayamı yüklüyorsunuz. bende buraya yeni bir resim çekiyorum hemen ekliyorum teyzeleri.

sağol aslıcım nasılsın görüşmeyeli ozan bey nasıll inşallah iyidirr
resimleri karışık yapıyoz bacım bazen oraya bazen buraya iştekaydirigubbakcemile3

aldık gitti o zamankaydirigubbakcemile2 gülcüm benim gelenim gidenim olmuyo öle fazla yatıy felan ee bide ben evleneli 17 ay oldu koca kışı da kaynanam da geçirdim yaneee yıkama gereği duymadımmm o sebeptennn...hicran tunahanda artık yuvarlanıyo hatta dün beşiğe tuunup kalktı ama dengede duramıyo yani başka bi yerelre tutunup ayakta kalmak istemiyo hemen deviriyo kendini..yürüteçte de son gaz gidio kayınvalidem prize bant yapıştırmış oraya gidiyor diye dün tam idiyo elleyecek ben hayır napıyosun sen diyorum bi bakıyo bana bi gülüyo tam gaz kaçıyo yürüteçiyle oyun yapıy aklı sıraasırnaşık şey

arkadaşlar resim nerden yüklüyorsunuz image açtım olmuyor yapamadım. birde bir soru sordum ama kimse cevap vermedi ucuz açık arttırım diye bir yer var duyanınız oldumu herşey çok ucuz yazıyorda.

canımcım bence o kumar gibi bişey her teklifin 3-5 lira alıyolar senden, değişik bi sistem ve sende kalmasıda çok az bi olasılık. benim kafam çok almadı o işi. o yüzden öyle göründüğüne bakma adamlar lcd yi 100 liraya satıyolar belki ama o arada malı götürüyolar teklif paraları ile düşünsene kaç kişi teklif veriyodur kimbilir

ayyy kızlarr dün sabah anemlere giderkenn basıma gelenii anlatıyımm
ŞİMDİ uyandımm tabii cemre de uyanıktııı nese kalkayımm götüreceklerimi ayarlayayım dedimm bu sırada kızımı hala yatakta yatann babasına bıraktımm oynaşsınlar diee.
nesee işim bittii bi wc girdimm çıktımm yaatak odasına geliyodumm bi baktımm kızım yatagın ucunda tabi serkan uyumuş kalmışş..
allah çocuk gitti dedim içimdenn ama akvaryumunn ( evde kocaman bi akvaryum var.)orda bi koşma koştum serkan diye bi bagırdımm herif yerinden zıbladıı serkann düştü çocuk dememlee yataga varmam bi oldu ama tutamadım cemre yii ve ayaklarının üstünde durduu şükürr.. amaa nasıl korktum tansiyonumm düştü tabi elim aygayım titredii yavrum yataga tutundu ve ayakta dikeldii şükür
ay yaa bizim evin tabanı hep fayans allah koruduuuu
AH SERKANN AHHHHH

uyy ayşe büyük tehlikeee aman dikkatt ben valla bu karyolalara hiç gğüvenmiyorum döne döne hal oluyo çünkü tunahan Allah korusun bizimki bide baza yatak çok yüksekkk amaann

valla sorma ne alerjik bünyeli bunlar yahuuu bende aynıyım ne vereceğimi şaşırdım resmen oooofff offfffffffff

Ayça da aynen hoplaya hoplaya gidiyor valla yürüteçin baya faydası oldu bence yürümesine,tutunup kalkıyor kendi kendine,ayakta sıralıyor ve emekliyor çok hareketli benimki.kaydirigubbakcemile3

AHHH ÇAĞRI AHHH
Aynı şey bizde de oldu aynen anlattığın gibi ayça kafa aşşağı gümmm ben de gördüm düşerken ama yetişemedim..
Kız biz 1 hafta küs gezdik bu olaydan sonra:dilcikar:
geçmiş olsun...
Bu erkekler hep aynı...klava:

aman allah korumuşşş canım geçmiş olsun daha dikkatli olmak lazım artıkk a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…