- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.261
sanırım çapkın olacak. :jeyyar:ha haaa çapkınn seninn ozann sanırımmm aslıcımmm
selam millettt naberlerrr
hicrancım nasılsın dün akşam kızının resimleri de gördük maşallahhh yaa ne güsel inşallah biz de bebeklerimizin böyle güsel günlerini görebilirizzz
gül canım biraz geç oldu ama sanırım atmışsındır yada atmamışsındır benim makineme sıgsa atacagım bende ama sıgmıyor malesef :1no2: ayşe kız sen nasıl sıgdırıyorsun 5 kg luk makinaya.
canım bizde pazar günü annemi uçaga bindirmeye gittigimizde yaşlı bir teyzen vardı bu çocuk biberona bakmış hep gözü kayıyor dra götürün demezmi şimdiye kadar hiçbirimiz farketmedik ama içim rahat degil mutlaka götüreyim istiyorum.
Ayşecim,Mevlüdecim maşallah minik kuşlara. Allah nazarlardan korusun
kızlar Eylül bebişleri topigine kimse resim eklememiş uzun zamandır ben resimleri oraya ekledim.
hoşgeldin hicran..tebrıkler annesi kocaman bi genc kız annesısın..fotolarını gördük..kuğu gibi tubacık..allah bahtını açık etsin.....
mevlüde ben bi şaşılık göremedim ama bi gözkontrolu alt tarafı..hayırlı bi iş..yaptır rahatla bence..maşallah alpe...sana benzıyo sanırım annesi...bişiyciği yok bence bebeğinin..boncuk göslüü oğluşun,zeytin gözlü..
naimecim benim oğlan senin kızaaaa talip anacaım haberin olsun, gül de kızınıııı kime verecekse verebilri biz başka bir fıstık bulduk. allahın izniyle trabzon burmasıda takıcaz.
Kız ben de nevresim takıyom tabi nevresimsiz hiç kullanmadım zati ama kirlenmez mi gene de...Kirlenir bence ben rahat edemem onu öyle kaldıramam yaneedelikafaduldenmevlüdecim ben herhangi bişi farkedemedim....benim gözümde de mesela yorgun olunca uykusuz olunca bir gözüm yukarda kalıyo ama abes belli doktora gittim geen gün bişeyin yok dedi ama ben tekar gidicem mesela benimki rsimelrde çok belli..gülcüm valla ben nevresşm kullanıyorum sürekli o yüzdenhenüz kirlenmedi arada havalandırıyorum öyle yanii
yok bacı düşmeyoo,yanlardan ve önden bariyeri var.kaydirigubbakcemile5bnimki bayılıyor ona pusetinden çok bunla geziyo.güllll yaa nasıll duruyoo onda gıııı ben alacaktım düşer falan dedim vaz geçtimm koruyucuları var ama emin olamadımm
gül biz ayçayı istiyoz ya ne de olsa ayten almaktan vazgeçmişşşş
Canım attım bakalım,nasıl olcak,hiç aklıma gelmedi şampuanla yıkamak valla önce yazsaydın keşke.İnşallah deterjanlı kalmas.gülcüm zorlasan sığar ama iyi yıkamaz..yine deterjan kalır...benım burdada 20 ıstyolar..ben yıkadım ama dalinin bebe deterjanıyla şampuan gibi olanla..benım makınada 6kglık...
Heee ayçoşu beğenir dururdunnn,hadi hayırlı olsuun...kaydirigubbakcemile3maşallahhh ayşecimmm valla çok datlu kızınn evde kalmas kız biz alırdık da ilk zamanlardan beri gözümüz var ayça da ondan yaniii hazır şimdi de fırsat varken ayten vazgeçmişken kaçırmayalım dedim
evet hava kapalı tam türk filmi izleme havası bi de yanına kahveee ooohhh battaniyeye sarılmış ayaklarını uzatıp oturuyosun....kızlar ben eski türk filmlerine bayılıyom yaaww...dalga geçemyin heee
sanırım çapkın olacak. :jeyyar:
hoşgeldin hicrancımm.
arkadaşlarr siz resimleri artık burayamı yüklüyorsunuz. bende buraya yeni bir resim çekiyorum hemen ekliyorum teyzeleri.
arkadaşlar resim nerden yüklüyorsunuz image açtım olmuyor yapamadım. birde bir soru sordum ama kimse cevap vermedi ucuz açık arttırım diye bir yer var duyanınız oldumu herşey çok ucuz yazıyorda.
işallah alerjı deildir be hicrancım..bende ongun kadar once yıne sbah verecek bişi bulamadım..babasının bimden aldgı hiç yağsız lıght gbi bi memur peynırı var,hafıftır dıye azcık verdım..eşşek kafa..cahil insan ben..kabardı yıne..bugunde elma mandalına üzüm organık mılupa verım dedım sabah..hiçbirine kabarmadıkda şükür..sevdide yemeye başladı..aman oh dedım bıde kçük yazılara içeriğine bi bakiim dedim yuzde 3 muz..amanın..hemen kestım cocugun agzı acık kaldı..onsan sonrada ne verdıysem yemedı..bende beklıyorum nezaman kabarıcak dıye..cok az oranı ama neblım ben bıktıım ya allah başka zeval vermesın de...
aldık gitti o zamankaydirigubbakcemile2 gülcüm benim gelenim gidenim olmuyo öle fazla yatıy felan ee bide ben evleneli 17 ay oldu koca kışı da kaynanam da geçirdim yaneee yıkama gereği duymadımmm o sebeptennn...hicran tunahanda artık yuvarlanıyo hatta dün beşiğe tuunup kalktı ama dengede duramıyo yani başka bi yerelre tutunup ayakta kalmak istemiyo hemen deviriyo kendini..yürüteçte de son gaz gidio kayınvalidem prize bant yapıştırmış oraya gidiyor diye dün tam idiyo elleyecek ben hayır napıyosun sen diyorum bi bakıyo bana bi gülüyo tam gaz kaçıyo yürüteçiyle oyun yapıy aklı sıraasırnaşık şey
ayyy kızlarr dün sabah anemlere giderkenn basıma gelenii anlatıyımm
ŞİMDİ uyandımm tabii cemre de uyanıktııı nese kalkayımm götüreceklerimi ayarlayayım dedimm bu sırada kızımı hala yatakta yatann babasına bıraktımm oynaşsınlar diee.
nesee işim bittii bi wc girdimm çıktımm yaatak odasına geliyodumm bi baktımm kızım yatagın ucunda tabi serkan uyumuş kalmışş..
allah çocuk gitti dedim içimdenn ama akvaryumunn ( evde kocaman bi akvaryum var.)orda bi koşma koştum serkan diye bi bagırdımm herif yerinden zıbladıı serkann düştü çocuk dememlee yataga varmam bi oldu ama tutamadım cemre yii ve ayaklarının üstünde durduu şükürr.. amaa nasıl korktum tansiyonumm düştü tabi elim aygayım titredii yavrum yataga tutundu ve ayakta dikeldii şükür ay yaa bizim evin tabanı hep fayans allah koruduuuu
AH SERKANN AHHHHH
aldık gitti o zamankaydirigubbakcemile2 gülcüm benim gelenim gidenim olmuyo öle fazla yatıy felan ee bide ben evleneli 17 ay oldu koca kışı da kaynanam da geçirdim yaneee yıkama gereği duymadımmm o sebeptennn...hicran tunahanda artık yuvarlanıyo hatta dün beşiğe tuunup kalktı ama dengede duramıyo yani başka bi yerelre tutunup ayakta kalmak istemiyo hemen deviriyo kendini..yürüteçte de son gaz gidio kayınvalidem prize bant yapıştırmış oraya gidiyor diye dün tam idiyo elleyecek ben hayır napıyosun sen diyorum bi bakıyo bana bi gülüyo tam gaz kaçıyo yürüteçiyle oyun yapıy aklı sıraasırnaşık şey
ayyy kızlarr dün sabah anemlere giderkenn basıma gelenii anlatıyımm
ŞİMDİ uyandımm tabii cemre de uyanıktııı nese kalkayımm götüreceklerimi ayarlayayım dedimm bu sırada kızımı hala yatakta yatann babasına bıraktımm oynaşsınlar diee.
nesee işim bittii bi wc girdimm çıktımm yaatak odasına geliyodumm bi baktımm kızım yatagın ucunda tabi serkan uyumuş kalmışş..
allah çocuk gitti dedim içimdenn ama akvaryumunn ( evde kocaman bi akvaryum var.)orda bi koşma koştum serkan diye bi bagırdımm herif yerinden zıbladıı serkann düştü çocuk dememlee yataga varmam bi oldu ama tutamadım cemre yii ve ayaklarının üstünde durduu şükürr.. amaa nasıl korktum tansiyonumm düştü tabi elim aygayım titredii yavrum yataga tutundu ve ayakta dikeldii şükür ay yaa bizim evin tabanı hep fayans allah koruduuuu
AH SERKANN AHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?