- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.281
verdik gitti :))
ege gibi yakışıklı damadı nerden buluruz
gül biz ayçayı istiyoz ya ne de olsa ayten almaktan vazgeçmişşşş
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: önce bi vurayım sana hırsımı alayım içimde kalmasın alim allah lülülülülülü al canım vallaaa ben istemem öylee anası herkese mavi boncuk dağıtıyooo -tatlicadiarzu-
Ayyyyy ebusumm h.gg canımm senİ gÖrmek gÜzelll canımmm kk da...
Lan cadaloz kaynanaaaa:1ninca:
Naimecim dikkat et bak bu ayten çok cadı daha şimdiden kapattıydı kızımı oğluda öyle,oraya bakma buraya bakma,bikini giyme ayy bunalttı kızımı kıskançlıklarıylakaydirigubbakcemile3
olmadık eziyet eder kızına bak biz hayrını göremedik benden dost tavsiyesi:içelim::roflol::roflol:
ay siz böle dedikçe her gün giresim geliyor ya...
ayşe sen eve bilgisayar mı aldın canım haberim yok..esra da gelmiyor dimi buraya o da taşındı en son konuştum iyiydi..selamı varrr
iyiyiz hicrancım bende şimdi uyuttum biraz uyumakta inat etti.bende buraya yeni resim çektim onları birazdan ekleyecegim.sağol aslıcım nasılsın görüşmeyeli ozan bey nasıll inşallah iyidirr
resimleri karışık yapıyoz bacım bazen oraya bazen buraya iştekaydirigubbakcemile3
ayşecim çok geçmiş olsun güzelimm Allah korumuş.ayyy kızlarr dün sabah anemlere giderkenn basıma gelenii anlatıyımm
ŞİMDİ uyandımm tabii cemre de uyanıktııı nese kalkayımm götüreceklerimi ayarlayayım dedimm bu sırada kızımı hala yatakta yatann babasına bıraktımm oynaşsınlar diee.
nesee işim bittii bi wc girdimm çıktımm yaatak odasına geliyodumm bi baktımm kızım yatagın ucunda tabi serkan uyumuş kalmışş..
allah çocuk gitti dedim içimdenn ama akvaryumunn ( evde kocaman bi akvaryum var.)orda bi koşma koştum serkan diye bi bagırdımm herif yerinden zıbladıı serkann düştü çocuk dememlee yataga varmam bi oldu ama tutamadım cemre yii ve ayaklarının üstünde durduu şükürr.. amaa nasıl korktum tansiyonumm düştü tabi elim aygayım titredii yavrum yataga tutundu ve ayakta dikeldii şükür ay yaa bizim evin tabanı hep fayans allah koruduuuu
AH SERKANN AHHHHH
ebrucum canım benim hoşgeldin nasılsınız güzelim.kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrr
ayşecim ben de babasına bırakmaya korkuyorum özellikle sabahları uyur kalır diye..aman sen de dikkat et bir daha..
ee nabersiniz biz iyiyiz her geçen gün biraz daha büyüyor bebeklerimiz inşallah okula gittiği günleri de görürüz..
amaninnn bu bebeler çok tatlı hepsi yaaa
ayşe kıs cimcimen çok şeker aslında ben sana bi oturmaya gelsem ya kıss ya da sen baanaa ayarlayalım. bi akşam iş çıkışı ben gelebilrim.
hicran maşallahh iki kızında birbirinden güzel maşalllahhh çok şanslısın.
mevlüde canım bence doktora götürmende fayda var hiç değilse içinde kalmasın. benim ablamın oğlununda bebekken gözleri bozukmuş biz farkedememişiz. yaşlı bir teyce söylemişti ciddiye almamıştık eğer o zamanlar gidilseymiş bu kadar ilerlemeyecekmiş şu anda gözlük takıyo.
ayşecim vallahi allah korumuşşş ama işte kaş la göz arasında oluyor bazen insan anlayamıyor.
kıss ebru senin nikin neden wiski çokmu seviyosun wiski miskiii heeeee kaydirigubbakcemile3
AYY CANIMM ÇOK SEVİNİRİMM BUYURR GELL CANIMM AYARLAYALIM CANIMM İŞ YERİN NERDEKİ SENİNNN:teytey::teytey::teytey:
hayır canım hiç sevmem ama o senin dediğin viski bende yazan wıskı ikisi farklı ..havacılıkta w nun uzun okunuşu anlamına geliyor :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?