Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyyyy çok güseller çok tatlılar ceylinimize de maşallahhh ben daha fazla dayanamıyom bunlara kaçıyorum görüşürüz inşallah eve gidince fırsat bulabilirsem

verdik gitti :))
ege gibi yakışıklı damadı nerden buluruz

bende senin kızı çok beyendim oldu bu iş gül hanım da artık kime vercekse versin kızınıııı -tatlicadiarzu- şansına küssün, bak yeni dürünürüm senden ricam öylee başkaları talip olursa kızımızaaa açık kapıymış mavi boncukmuş, bu tür şyler istemiorum söz sözdür bizdeeee adı üstünde beiş kertmesi demi amaaaaa aaaaaaaaaa:içelim:

gül biz ayçayı istiyoz ya ne de olsa ayten almaktan vazgeçmişşşş

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: önce bi vurayım sana hırsımı alayım içimde kalmasın alim allah lülülülülülü al canım vallaaa ben istemem öylee anası herkese mavi boncuk dağıtıyooo -tatlicadiarzu-

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrr
ayşecim ben de babasına bırakmaya korkuyorum özellikle sabahları uyur kalır diye..aman sen de dikkat et bir daha..
ee nabersiniz biz iyiyiz her geçen gün biraz daha büyüyor bebeklerimiz inşallah okula gittiği günleri de görürüz..

Lan cadaloz kaynanaaaa:1ninca:
Naimecim dikkat et bak bu ayten çok cadı daha şimdiden kapattıydı kızımı oğluda öyle,oraya bakma buraya bakma,bikini giyme ayy bunalttı kızımı kıskançlıklarıylakaydirigubbakcemile3
olmadık eziyet eder kızına bak biz hayrını göremedik benden dost tavsiyesi:içelim::roflol::roflol:

amaninnn bu bebeler çok tatlı hepsi yaaa

ayşe kıs cimcimen çok şeker aslında ben sana bi oturmaya gelsem ya kıss ya da sen baanaa ayarlayalım. bi akşam iş çıkışı ben gelebilrim.

hicran maşallahh iki kızında birbirinden güzel maşalllahhh çok şanslısın.

mevlüde canım bence doktora götürmende fayda var hiç değilse içinde kalmasın. benim ablamın oğlununda bebekken gözleri bozukmuş biz farkedememişiz. yaşlı bir teyce söylemişti ciddiye almamıştık eğer o zamanlar gidilseymiş bu kadar ilerlemeyecekmiş şu anda gözlük takıyo.

ayşecim vallahi allah korumuşşş ama işte kaş la göz arasında oluyor bazen insan anlayamıyor.

asıl sen sus :mymeka::mymeka: kızı çıplak çıplak denize sokmalar ne o öylee oğlum gördü çok üzüldü hala depresif çocuk şokunu atamadı, zaten kulağınada geliodu eylül analarının bebelerine mavi boncuk dağıttığı, görmüş zeynebi beyenmiş , oğlum dedim hayat senin sen karar ver ben senin her zaman destekçinim, -tatlicadiarzu- aşık oldu napalım seninkide elinde tutsaydı çocuğu :roflol:

sağol aslıcım nasılsın görüşmeyeli ozan bey nasıll inşallah iyidirr
resimleri karışık yapıyoz bacım bazen oraya bazen buraya iştekaydirigubbakcemile3
iyiyiz hicrancım bende şimdi uyuttum biraz uyumakta inat etti.bende buraya yeni resim çektim onları birazdan ekleyecegim.
ayşecim çok geçmiş olsun güzelimm Allah korumuş.
ebrucum canım benim hoşgeldin nasılsınız güzelim.
Gülcüm bizimkide aynen yürütecten sonra ayaga kalkıyor sıralıyor baya bir faydası oldu yürütecin.

AYY CANIMM ÇOK SEVİNİRİMM BUYURR GELL CANIMM AYARLAYALIM CANIMM İŞ YERİN NERDEKİ SENİNNN:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…