Doğum yapmış olan anneler buraya....

dur ben bi hemen hamile kalıyim
oğlan doğurup
ayçoşu bende istiyim
bu fırsat kaçmaz
gülll kimseye söz verme beni bekle anacııımmm
:roflol:

Aytoş hanıım hanııımmmm
asıl senin oğlan benim kızı piskopat ettiiii neyse canıııım
ayrılsalarda arkadaş kalsınlar Ayçoş mutluluklar diliyor Egoşa valla hiç üzülmedi kız,hatta sevindi bak şimdik yürüteçte kış atıyor sevincinden.

Bu arada yorganım yıkandı bittiiiAyşecim sağol canım desteğinden dolayııı...Miss gibi oldu bitti işte,herkese tavsiye ediyoruum...
süprizzzzz

dur ben bi hemen hamile kalıyim
oğlan doğurup
ayçoşu bende istiyim
bu fırsat kaçmaz
gülll kimseye söz verme beni bekle anacııımmm
:roflol:

He bacım bozduk,
Deryanın oğlana verdim bile,Allah mesut etsinkaydirigubbakcemile5
Bir yastıkta eee eee eee yapsınlar:roflol:

dünürüm tmm dır söz verilmiştir yasakkelime dönülmez artık ama sende kızıma kaynanalık yapmıycan

gülcüm benim kız egeyi kafalar istediğini yaptırır, istediğini giyerde :roflol:

He bacım bozduk,
Deryanın oğlana verdim bile,Allah mesut etsinkaydirigubbakcemile5
Bir yastıkta eee eee eee yapsınlar:roflol:

derya inanma vallaahi bak bi zamanlar bizede verdiydi kızı dünürümüz dedik bağrımıza bastık aniii bi baktım kısaaa herkes talip olmaya başlatıncaaa taliplerimizde çok demeye başladı, demedi hiç ben kızımı verdim ege demedi kaydirigubbakcemile3 elini masaya vurmadı ya huuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-

Ebuuuşşş girmenle çıkman bir oluyor,kaçtın mı gene bakiiim
canım muhabbete yeni başlamıştık bak ben o kadar işim gücüm arasında giriyom genede...

aslııı iyiyim sen nasılsın canım ozan napıyo büyümüştür artık dimi
sen işe başlamadın mı hala napıyosun raporlu musun

canım yazını yeni gördümm nasıl olsun iyi tatlım büyüdü teyzesi yakında yürüyecek. naz kızımız nasıl. yok güzelim ben işe başlayalı çok oldu bende buraya tekrardan yeni takılmaya başladım pcimde yoktu eşime yeni bilgisayar aldılarda bilgisayar bana kaldı. senin işler nasıl gidiyor.

aytencim ama sizde düğünü çok geciktirdiniz canım
hazır vermişken hemen yapcektin düğünü
ikisine bir bakar büyütürdün

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…