- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.301
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: önce bi vurayım sana hırsımı alayım içimde kalmasın alim allah lülülülülülü al canım vallaaa ben istemem öylee anası herkese mavi boncuk dağıtıyooo -tatlicadiarzu-
dur ben bi hemen hamile kalıyim
oğlan doğurup
ayçoşu bende istiyim
bu fırsat kaçmaz
gülll kimseye söz verme beni bekle anacııımmm
:roflol:
bende senin kızı çok beyendim oldu bu iş gül hanım da artık kime vercekse versin kızınıııı -tatlicadiarzu- şansına küssün, bak yeni dürünürüm senden ricam öylee başkaları talip olursa kızımızaaa açık kapıymış mavi boncukmuş, bu tür şyler istemiorum söz sözdür bizdeeee adı üstünde beiş kertmesi demi amaaaaa aaaaaaaaaa:içelim:
Lan cadaloz kaynanaaaa:1ninca:
Naimecim dikkat et bak bu ayten çok cadı daha şimdiden kapattıydı kızımı oğluda öyle,oraya bakma buraya bakma,bikini giyme ayy bunalttı kızımı kıskançlıklarıylakaydirigubbakcemile3
olmadık eziyet eder kızına bak biz hayrını göremedik benden dost tavsiyesi:içelim::roflol::roflol:
ayten güll
nişanı bozdunuzmu kızz
puhahaha alemsiniz haaaa:roflol:
He bacım bozduk,
Deryanın oğlana verdim bile,Allah mesut etsinkaydirigubbakcemile5
Bir yastıkta eee eee eee yapsınlar:roflol:
aslııı iyiyim sen nasılsın canım ozan napıyo büyümüştür artık dimi
sen işe başlamadın mı hala napıyosun raporlu musun
derya inanma vallaahi bak bi zamanlar bizede verdiydi kızı dünürümüz dedik bağrımıza bastık aniii bi baktım kısaaa herkes talip olmaya başlatıncaaa taliplerimizde çok demeye başladı, demedi hiç ben kızımı verdim ege demedi kaydirigubbakcemile3 elini masaya vurmadı ya huuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?