Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selamlar..
Aslanla kestırmısım bıraz basım gozum sersem gıbıyım.. mirmirmirmir
Huysuz yaa yanı asırı bı huysuzlugu yok ama bırakılmaya gelmıyo hep kucakta hep oyun..
Ders calısmaya fırsat bırakmıyo sıpa.. hem cocuk hem karıyer bule zor ıste ama ugrasıyok napım sıkayetcı olamam :)

kaldıgım sayfadan hızlıca gectım yazını gordum gıı.. 3 gundur ebru sallıyla yapıyorum tv den ama..
cd sını alıcam ama cd de bolum bolum boyle hızlı ve ard arda vermıyor sanırım.. aslında cd daha avantaj ıstedıgın saat koyar yaparsın ama sen alınca bana de emı.. :)
her yanım hamlı sersemlıgın bırazıda ondan heralde...
mirmirmirmir

kıs allahımmm ayşeee şimdi anladımmm bu h. g ne diyorummmmmm işaretlerden biri çıkmıyo heralde diyodum hoşgeldin demekmiş ha ha haaaaaaaa

betül aldım ben daha doğrusu arkadaştan aldım bilgisyarıma kopyaladım. topunuda aldım internetten 18 tlye yarın elimde olur sanırım

Selam kızlar
bi kaç gündür yazamadım.
ben geçenlerde bi iş başvurusu yapmıştım.Ve bu pazartesi arayıp çağırdılar, planlamaya bi tekstil fabrikasına.İyi gibi görünüyor ve eşiminde hoşuna gitti.Fakat kızımı biraz kayınvalidem biraz annem idare edecek.Ve şu anda havalardan ,üşüttü.
Akşam uykusundan öksürerek ve kusarak uyandı.Birden fırladım, çıkartmasına yardımcı oldum.Sonra gidp ıhlamur , nane limon kaynattım. İçirdim.Şimdi içim çok tuhaf, yarın başlayacağım bakalım.
Kayınvalidem pek sebze püresiydi,pirinç unu yapmamış.Ben mama veririm diyodu bi bıraktığımda.Oyüzden aklımda soru işaretleri var.Bi kaç oldu , geldiğinde de elini hemen durunun ağzına sokup dişi çıkmış mı diye bakıyo. Ya çıksa söylerim heralde. Hatta 4 yaşında görümcemin çocuğu da bi kere napıyon demişti, tutmuştu onun parmağını da durunun ağzına sokup bak daha çıkmamaışdiyodu. Ben bişey diyemiyom böyle zamanlarda sinirleniyom ve kitleniyom sanki
Eşime bakıyom, o da anlamıyo. bizimkiler olsa hemen çıkışır ama...
O yüzden aklıma takılıyo.
Şimdide duru isal olarak çok sulu kaka yapmış Çorap, pijama hepsi batmış .Yıkadım başka türlü olmaz, yukarı kadar ... İnşallah bebeğim daha kötü olmaz. Haftasonu söze gittik eşimin akrabaları, dışarıda oldu ve esiyodu çok. İçerde durdum ama bişey olmaz dediler çıkardılar. Dünde ananeme gittik kendi arabamızla gittik ama eserken rüzgar yedi yine. Tamda işe başlarken hastalanması beni çok üzüyor. İnşallah daha kötüleşmeden atlatırız. Akşamdan beride başka kusmadı.
Bana dua edin kızlar. Canım çok canıyo akşam 7.30 da eve geleceğim anca... O saate kadar göremeyeceğim . İnsanın kendi annesinin bakması daha başka. bi daha ki aya annem gelip kalacak. İnşallah o zamana kadar herşey yolunda gider, aklım kızımda kalmaz...

betül aldım ben daha doğrusu arkadaştan aldım bilgisyarıma kopyaladım. topunuda aldım internetten 18 tlye yarın elimde olur sanırım

uygulamadın ama daha dımı ?
ya msndeyken konusalım ok sen gelınce..

yiy yavruu kusummm senn ve aslanımızz nasıllllŞeniz

ıyıyız canım cok sukur, ugrasıyoruz ıste..
:ecrin_bebek:

gecmıs olsun canım
işinde hayırlı olsun..gonlun rahat olsun gozun arkada kalmasın ıns canım.. :1hug:

Betül hoşgeldin çalıştın mı????
Sınavın ne zaman ben gene görevli olurum heralde sizin sınavlarda....

Ayteeen bak Serapcım ne güzel demiş anam düğünü geciktirdiniz,oğlunda öyle aklı fikri gezmedeydi,hiç düğün,çeyiz lafı etmiyomuş kızıma e babası da kulağını çekecekti zaten damadın,hiç sevmez böyle şeyleri...

Evlenecek kız benim kızım eğlenecek kız değil hıh
:dilcikar:

Nuraycım bak benim de kayınvalidem bakıyor yani çok da memnun değilim ama bakıcıdan çok daha iyidir,dövdümü,kızdı mı,yedirdi mi diye aklın kalmaz akşamdan ne yiyecekse ayarlarsın ısıtır veya pişirir kaynananda canım.Tabiki annen gibi olmaz ahhh ahh ben de annemin bakması için neler vermezdim ki..

ışin de hayırlı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…